Ako uzmes cijelu JJ u razmatranje(i dusu i "telo"), bez obzira na razlicite ukuse, ona je nizi prosjek.
Sa druge strane Mladjo u Kotoru moze da bira i mijenja sve djevojke od 18 do 28.
Jesi li ti ikad bio u Kotor i vidio kako izgleda kotorska mladez?
Kad to budes vidio, bice ti jasno, zasto nam je ova veza malo sumljiva.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Jadran se muchi sa Barselonetom 4:4 pri kraju 3ce....
F.C.F.
Jadran CKB-Barseloneta 7:6
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
A veza izmedju te izvjesne Kotoranke od 18-28 i Mladjana ti ne bi ni malo bila sumnjiva??![]()
Vjerovatno cojeka vise smara da ga svakondevno salijecu uspaljene piplice, pa trazi nesto drugacije.
Jelena je prije svega jedno pristojno i skromno celjade, i daleko od toga da je ruzna (posto konstantno apostrofiras njen izgled). Ne kazem sad da je neka ljepotica, ali ima nesto sto je cini simpaticnom i atraktivnom. U svakom slucaju, ja se ne bi bunio...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
jedva dobi jadran...koja muka.
jes da jadran nije imao svoju igru, ali ovi španci su neugodni (ili loše leže šćepanoviću i našim igračima uopšte-kao i na OI)
no ovaj jug izgleda (kući) jedva dobi reka (a mislio sam da je reko ove godine slabiji no prošle, al sam izgleda loše mislio)
a perov šturm izgubi 8:6
Last edited by db; 22-11-08 at 18:27.
....
bitno je da su pobjedili.... evo sad Kataro u 20h ... on ce cini mi se imat JOSH tezi zadatak...
F.C.F.
pa da, ali se nadam da se neće ponoviti prošla godina kad je jadran lagano prošao kvalifikacije, a EL odigrao slabo....
nadam se da će ove godine biti bolji
....
@db, dje pratis rezultate, na lenweb.org nema nista
kako nema?
http://www.lenweb.org/competitions_2...ue_2009/?ph=PR
samo nisu baš ažurni-nekad kasne i poneki sat.
....
Jug je puno lakše dobio nego što rezultat govori. Tri minute prije kraja imali smo vodstvo od tri gola razlike ali onda je nastupio onaj balkanski mentalitet i opuštanje pa se Jug pred kraj doveo u neugodnu situaciju. Nešto slično su odigrali kao protiv Mladosti. Očito je da Jugu nedostaje čvršća ruka. Fatović je mlad i neiskusan trener i smatram da je trebao barem dvije tri sezone biti nečiji pomoćnik i učiti a onda preuzeti trenersku palicu. Velika je greška što se Jug olako odrekao Emila Nikolića, najtrofejnijeg trenera posljednjih godina.
Osim što je mekan, Fatović ne zna odgovoriti na neke zahtjevnije taktike protivnika. Dokaz je utakmica protiv Jadrana i Mladosti. Poimenično Jug bi morao biti favorit Euroleague i JL ali ipak nije tako i tako neće biti dok na klupu ne sjedne netko sa puno više iskustva. Da nam je Nikolić, Đuho, Rudić ili Porobić nitko nam ne bi bio do koljena. Uvjeren sam.
pa nisam gledao utakmicu, ali go razlika na toj utakmici je mogla da bude važna (mada reko nije na prošlogodišnjem nivou) ako jug želi prvo mjesto u grupi i potencijalno lakšeg protivnika pa sam pretpostavio da se nisu opuštali jer ih to može koštati prvog mjesta.
a trener je u vaterpolu veoma važan-ja ga čak smatram dijelom tima..
ja baš i nisam...al ko zna ko je u pravu
no ovaj primorac izgleda počinje da ulazi u formu-jeste da šibenik nije nivo jadrana, juga, mladosti,... ali isto nije ni TOLIKO daleko (posebno što se u JL primorac mučio isto u kotoru)
....
a partizan razbi ekipu marseja 22:5![]()
a vala ne samo 3 puta
francuski bekovi-nikad čuli za čuvanje centara, a golman samo nek je zdravo-ovaj marsej ne bi prošao ni kvalifikacije za LEN kup
i stvarno mi nije jasno kako je francuska zaslužila jedno direktno mjesto u EL (kvalifikacije teško da bi prošli, a ni reprezentacija im nije nešto posebno jaka)
naravno ne umanjujem snagu partizana, ali se na osnovu ove utakmice ne može zaključiti puno (osim da se partizan napalio da dobije trećerazredni tim sa velikom razlikom)...
snaga partizana se može vidjeti tek u četvrtfinalu jer ima smiješnu grupu (osim ako ne razbije i vašaš sa nekih 10+ razlike-e tada bi stvarno moglo da se kaže da je veoma jak).
....
da da sad vidjeh...
možda onda i nisu toliko loši-možda je ono bio loš dan, ali igra im je definitivno bila očajna (mada istini za volju partizan jeste jak, ali ono je bilo očajno).
no glavno je da primorac i budvanska rivijera polako dolaze do svoje igre.
....
Bice ovo zanimljiva sezona![]()
Mogao bi CdM na svoj portal za mobilne telefone da uvrsti i forum.
Ovako sam prinudjen da se rijetko javim.
Ono sto su klinci uradili u Istanbulu me sokiralo (pozitivno), jer sam prije svega na turniru u Ko vidio da su (kao ekipe, ne pojedinacno) Srbi i Hrvati za klasu ispred nas. Pa cak i Grci! Mada ne znam sto njima bi na prvenstvu?
Vjerujte mi na rijec, sem Klikovca, Doncca, Brguljana i Cuckovica ostali nece nista u vaterpolu ucinjet!
A ovi koje sam nabrojao? Doncic nema mjesta ni u 13 u bd, Klikovac je 3. centar jadrana (u prevodu, kad su jace utakmice ne kvasi se), a ova dvojica iz Primorca su jos uvjek zeleni na svojim pozicijama. Cuckovic je 4. bek u klubu, a mali Brguljan ce mozda zaigrat kad onog jebaca poceramo.
Rezultati (posto NIJHEDNU utakmicu ne odgledah) JL potvrdjuju da je Leka Ivovic trenutno najbolji igrac svijeta i jadran je ponajvise zahvaljujuci njemu tu dje jes'.
Novljanima je potrebno da dobiju derbije doma (Jug i BD) i osvojice JL.
Mi smo u dva derbija podbacili ali je forma u uzlaznoj putanji, sad je najbitnije dobit' u Italiji i eto nas u 8.
P r i m o r a c
Bio turnir za klince u Budvi,ucestvovali Jadran,Jug,Partizan,Budvanska
ne znam ko je najvishe pobjeda ostvario,samo sam gledao Bud - Jug,dobishe Dubrovchani,prije svega na snagu tj fizicku pripremljenost,ne na taktiku
Ima par klinaca pred kojima je lijepa buducnost![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks