Jug jeste prvi favorit evolige, ali opet stoji da je najgore prosao.
Ja ne znam, kakva je to prica, da je Jug najgore prosao!? Jug gazi, alo ljudi, pa oni su po meni najveci favoriti za osvajanje Evroligi! Najgore je Budva prosla, posto ne vjerujem da moze izbaciti Mladost, nije Mladost ista u Evroligi i Jadranskoj, a to ce se tek vidjet! to je neko moje misljenje! Jadran i Primorac cini mi se lagano idu dalje! Jug i Mladost idu dalje! Partizan i Vasas idu dalje, lagano, najlaksa grupa! I mislim da Olimpijakos i Recco idu dalje! To je po meni najrealnije!
Jug jeste prvi favorit evolige, ali opet stoji da je najgore prosao.
Najgore što se Jugu moglo dogodit je putovanje u Rusiju i to na dva meča. Sve i da izgubi od Shturma u gostima ne rješava jedna utakmica daljnji plasman. Lani je Jug teško prošao grupu ali je na kraju igrao u finalu i tijesno izgubio. Šibenik ima teži posao, Budvanska rivijera ima teži posao a i Mladost ima težak posao. Zato mislim da Jug nije najgore prošao ali neka ti bude
Ovo će bit najjača Euroleague dosad. Izrazitih favorita NEMA. Ili bolje rečeno favoriti su: Jug, Mladost, Jadran, Primorac, Pro recco, Partizan, Vasas...(sami nastavite niz)![]()
Zadovoljan sam nasom grupom, mislim da imamo realne sanse da kao prvi idemo dalje.
Mislim da ce Jadran sigurno proci kao prvoplasirani i dajem Budvi 55% sanse u odnosu na Mladost (ipak im je Sefik pola ekipe). Za Partizan i Vasas je 100%sigurno da prolaze dalje , s tim da je Partizan po meni izraziti favorit za prvo mjesto u grupi, isto kao i Jug. Rekom nisam bas nesto odusevljen, samo ne znam ni kakav je Sturm, ali bih isto radije da prodje Sturm, tj. da Talijani nemaju nikoga medju 8 najboljih.
Tijesan rezultat,kako je tekla utakmica?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
U grupi Primorca Olimpijakos dobio Bresciu 10:7
Izgleda da je Mladjan Janovic suspendovan radi nepostovanja klupske discipline, moguce cak i da je njegova epizoda u Primorcu zavrsena.
zanimljiv tekst moguce da je o ovome rec:
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=66345
sumnjam da su mu u klubu dali dozvolu da u sred sezone ode negde na 10 dana
shto su ti zene ...![]()
F.C.F.
Nije 100% sigurno, ali informacija je direktno od ljudi bliskih klubu. Propustio je mec s JHN, navodno zbog bolova u ledjima, a onda sjutri dan na "odmor", sto se mene tice, ako je isfolirao povredu pred mec s JHN, trcheci bi vam ga poslao u Dubrovnik, ali jos cemo se malo raspitati.
Sto ucini zena od covjeka, pa jos ruzna, lele !
Off topic, je li moguce da s onom ragom izlazi?
Bijo si poziw koi se neodbija
pa sad..nešto ne bih rekao da mlađan nema para-možda ne kao ona, ali isto mislim da ih ima dovoljno
....
evo, rado bi ga mi u novom udomili, neka mu brat kaze kako je lijepo u jadranu
chisto da ne bude skroz off topic - sutra jadran barseloneta, u 18.00, ako se ne varam. trebalo bi da bude rutinska pobjeda
Sta li je vidio u DZEJ DZEJ ahahahahahahah mora da joj stavlja kesu na glavu kad je kara![]()
Ko zna kolko joj Mladjan uzima![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja joj dinara ne bi uzeo ! :P
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
koliko zluradih komentara na jelenin racun.jeste janovic je najveci smeker na svetu,kakvog nigde nema a ona nikakva.
devojka je odlicno gradjena(mnogo bolje od ane),istina je da joj glava nije za izlog,ali sta da se radi.napraviste ovde najgoreg krndelja od nje,sto ipak sa onakvom gradjom nije.da je lepa nije,ali da je tako gadna nije ni to
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks