jesu li ono rem muzjak i zenka imas li stenad na prodaju i kolko
Jos su mladi, muzjak ima 7 a zenka 13 mjeseci...
Gruna
![]()
Tanja,prelepe slike!kako se gnjave hehehehehe
Eeee ovo je najbolje što sam uspjela da ufatim taj dan. Bezbroj je fotki đe sam slikala ništa, jer ovo dvoje mjesto sekunda nije držalo. Dečko, vlasnik tog psa, se nije moga čudu načudit kako je taj pas taj dan bio živahan))) Ova moja bi i ludog poluđela
![]()
dobra joj je kajla....![]()
Hahahha kajla taman! Mada ja više volim da je zovem DISCIPLINSKA! ;))) Zahvaljujući toj ogrlici ona besprekorno ide uz nogu ;) Inače, jedva čekam da je zamijenim nekom tankom tankom ogrlicom ;) Možeš mislit kako će to lijepo izgledat na crnu dlaku ;)
da ovo je onoga vlasnika bocara jel tako?
kako je lijep koker spanijel.. a tvoj naravno kao i uvije blista
the World's leading dance event
Sensation
Hvala Nikola ;)))
Pas na slici se zove Don. ;))
Interesantno je kako se Asja opuštila tamo. Uđe unutra, vidi koga ima, još ljudi komentarišu ono tipa aaaaaaaa to je onaj crni, faca je ;))) Mnogo joj/nam se sviđa tamo. Rijedak lokal đe možeš psa povesti a da se ljudi ne strunjuju. Pogotovo, psa veličine Asje ;)
Nije fotografija, ali je klip.
Uglavnom moj šašavi macak napada junior Alexu
Roma....danas
mjesanac pikinezera a tata pobjega nije tio da se prihvati ove obaveze tako da ne znam na koga je![]()
1. spava
2. spava
3. mudruje
4. tata joj izigrava konja
5. ovo je kad je bila mala i gledala odbojku, i kad nije mislila na momke
Never Complain, Never Explain
Meni je danas pLvi rodjendan,a mislim da nijesam jedini na ovom forumu...![]()
srecan rodjendan![]()
Zahvaljujem se u njegovo ime,trenutno nije tu,p'jan je nedje![]()
shmeker![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Jeste,samo mi je kod drugarice u pG,kad malo porastemo druzicemo se sa ostalim forumashima![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks