ovaj demonoid je cisto nista ne valja
moze li ovako
ovaj demonoid je cisto ******
ovaj demonoid je cisto nista ne valja
moze li ovako
Bile me ipak neko pozvao na demonoid ili mi barem skinuo i poslao torrent traker sa ove adrese http://www.demonoid.com/files/detail...rel=1219596178
ko mi posalje pozivnicu za neki privatni torent ali da je dobar dobija privatni rapidshare account do 23decembra sa dnevnim protokom od 10GB
Hvala. Poruka je previse kratka pa hvala jos jednom.
Cus demonoid, bittorent.ro je majka sto se tice ovih nizih/srednjih varijanti pwt trackera![]()
Evo pizivnica za demonoid:
wvisrvfomsrhswp7pqck3iv1pgim208z
cb2s082ef732jzmqm8mwnd2pcqdi4loo4aem98
lsx9pxzfag7vrt2gjx8vwmx61ql1bz4t94cusjdz7
nfjdus6weazuyq8h2cqqqf9rt0e5n3vsz9mnkapud
d2nle04sabyv0mml89obeh62zosl8f75vfuxsee
Ima li ko invite za tvtorrents?
Koji tvtorrents ? .ro ?
.com na .ro su registracije otvorene![]()
mozes li napisati tacan link
please
Evo ti .ro, on je slobodan http://tv.torrents.ro/
Ima li ko pozivnicu za iptorrents ili demonoid?pliz:-)
Ako ima neko pozivnicu za TL bio bi zahvalan. Moze i menjaza - na pm.
Boginjo, hvala na pozivima![]()
C9H13NO3
One world, Two wheels
ako ima neko pozivnicu za nekog od ovih:Torrentleech ili RevolutionTT bio bi jako zahvalan i sretan, sto se tice ratio i pravila stvarno se ne trebate nista brinuti odruzavat cu ga jako dobro.mail: [email protected] hvala puno ps-imam za ponudit passthepopcorn pozivnice.
Last edited by mestar88; 04-12-08 at 16:44.
Na kom sajtu se mogu naci DVD filmovi sa prevodom na nas jezik osim na yuwabits i crnaberza
Budućnost
postije li neki domaci torrent trackeri(ex yu) gdje ne treba pozivnica?
aj mi pliz poredajte najbolji do najlosiji ove: IPTorrents, TorrentBits.ro, mojblink, partis, TorrentBytes, Damenoid ili ubacit neki slicni lako dostupni kao i ovi..
ja od ovih ponudjenih koristim samo iptorrents i demonoid i veoma sam zadovoljan njima, barem sto se tice filmova i raznih programa. a kada bih morao da ih uporedjujem rekao bih da je iptorrents bolji, jer mi je brzina skidanja sa njega uvijek maksimalna. moja ti je velika preporuka da isprobas rumune, posto ti je brzina odlicna, a i mozes naci dosta toga
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks