Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Mislio je da na dva TV -a u svojoj kući gleda različite kanale.
Treba da bilduju parice :devil:
Ima li IKAKVE mogucnosti , da se otkaze ISDN, a da se pri tome ne ceka 5-6 dana ,(rekli su da se za to vrijeme ostaje bez TV-a,interneta i fix.telefona,naravno) ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
kad ce ovaj pro tv Sale,tj FOX TV :devil: ?
Tatto, odakle ti informacija da se toliko ceka? Jeste da procedura traje, jer se parica prebacuje na drugi dio centrale i dolazi do promjene broja, ali... ako bude problema, javi se
LaZaR, prvi cete biti obavijesteni (po obicaju) o novim kanalima.
Neko se interesovao za 2 TV-a... tj. za 2 STB-a preko jedne parice.
To ce ovako da izgleda: HGW port 1 STB1, port 2 STB2
Mozes da gledas razlicite kanale na ta 2 STB-a.
Kompanija T-Com od sjutra pokreće novu akciju za Extra TV korisnike.
"Ukoliko postojeći Extra TV korisnik ubijedi svog prijatelja da i on postane korisnik ovog popularnog servisa, osvojiće nagradu – besplatan PLUS ili HBO paket”, najavljeno je iz kompanije.
Potrebno je da zainteresovani dođu zajedno u najbliži T-Centar, a izabrani paket je besplatan toliko mjeseci koliko novih korisnika dovedete u T-Centar!
Novi korisnik, pri tom, dobija 50 odsto popusta na Extra TV priključak do kraja godine. Instalaciona taksa (12,5 eura), plaća se u mjesecu u kojem se instalira Extra TV, dok se zakup opreme (37,5 eura), može platiti odjednom ili u deset mjesečnih rata.
"Uz Extra TV Plus paket dobija se sedam dodatnih kanala, uz 53 kanala koliko ima Start paket. Radi se o kanalima iz svijeta sporta, dokumentarnih filmova i erotike”, najavljeno je iz T-Com-a.
Plus paket uključuje dokumentarne kanale National Geographic Wild, Chasse & Peche, kao i sportski kanal Extreme Sport. U paketu se nalaze i kanali odrasle: Free-X TV, Free X-TV2, X-Dream i Playboy.
HBO paket sadrži filmske hitove, popularne serije i koncerte najvećih svjetskih zvijezda 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji. Pretplatnici HBO paketa mogu gledati i HBO Comedy dodatni TV kanal koji od 10h-02h emituje najbolje svjetske komedije.
Oba TV kanala titlovana su na naš jezik.
Kako cu koga ubijediti ? Na svako pitanje imas li....? Ja moram odgovoriti sa NE? U sto ti je losa slika na...?![]()
Ako bi bilo retroaktivno morali bi odrijesiti kesu, pojedini su mi grdno zamjerili sto sam im uvalio
Meni jos niko nije zamjerio![]()
Eto, sa sve te musterije sto sam im doveo dovoljna nagrada ce biti da mi se ne naplacuje HBO ili plus paket![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
kako je ovo tuzno...
Preporucite servis prijatelju i dobijate paket u vrijednosti od 10 eur? Vama smeta i pljujete po stvari koju ste besplatno dobili?! Mada vidim da kritika dolazi samo od onog koji ne koristi Extra TV, tako da cemo to poslati gdje mu je i mjesto > /dev/null![]()
Last edited by Sale; 19-11-08 at 17:20.
ja ga koristim i samo kazem da mi je ruzan nacin na koji zelite da sticete korisnike....
M a r k e t i n g![]()
evo ga i ja koristim pa isto smatram da je ovo katastrofa sto radite....cak nisam ni vjerovao kad sam cuo to dok ne procitah sam...stvarno smijesno...
Slažem se!
Ovakav način sticanja korisnika nije markenting već pilićarenje.
Nikada nebih zbog boljeg paketa ,,vukao "sa ruku prijatelja i ubjeđivao ga da pođe samnom u poslovnicu.
Pih nad pihovima!
Iskreno extra sam ugradio isključivo zbog naših programa jer sam u nemogućnosti da ih pratim putem obične antene!
Da imam iole bolji signal nebih koristio usluge Extra tv!
Nadam se da će uskoro Total tv ubaciti naše programe pa da počinem od amatera iz t-coma!
Libertas
Ne vidim zašto bi se neko žalio kada je ovo samo bolje korisnicima, a ništa lošije.
Sve što ima za cilj poboljšanje uslove koji su i ovako loši kod naših provajder(a) pozdravljam...
"mali korak...."
Kao korisnik extra skoro god dana moram reci da je ova akcija blago receno odvratna. Racunica je prosta, sto vise prijatelja privedete u t-mup to cete imati vise mjeseci za dz gledanja dodatnih paketa. Kad nije pomoglo svo medijsko bombardovanje, i smanjivanje prikljucka za 50 odsto kao i lansiranje novog mikro paketa , onda idemo u drugu fazu privodjenja korisnika . A posto je u CG poznato da ko ce ga kome smjestit ako ne svoj svome t-mup izvadi taj kec iz rukava.
sale koliko sada kosta extratv 50evra plus instalaciona taksa 12,5 evra ili sveukupno 50 evra ?
Koji od kanala ima stvarnu visoku definiciju i koji podrzava widescreen?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
u, zivo me interesuje odgovor na ovo :mrgreen:
(nečitko)
Ukupno 50 eur
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks