Bili su mnogo pouzdani, eto dje im je.
Bili su mnogo pouzdani, eto dje im je.
She is only here to annoy herself!
Bili su nepouzdani,istina,ali je Kimi imao onu cuvenu trku kad je kiksao 100m pred cilj.
Mislis ono sto je vozio sa sjebanom desnom prednjom gumom?
TAKUMI
Bernije i Slavica u problemima?
Heh, u pitanju su 2.8 milijardi eura.
TAKUMI
kad vec tako nesto pomenes, red je i link da bacis, nemamo pojma o cemu pricas...
(nečitko)
Pa mislio sam da vi to stalno pratite, a evo linkica:
http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2704
Plus, no Canada GP? No US GP? NO NA GP? WTF?
TAKUMI
pa ako si mislio da pratimo, onda nema potrebe da pominjes i na forumuAnyways, link vazda valja stavit...
(nečitko)
Ona ima 28 godina! Stara je ona za njega! To treba negdje do 22 ne više!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ko ima 28 godina? Slavica?
TAKUMI
UUUFFFFF!!!! Ja pomješah nešto... SKJUZMI... Mislim, njemu treba neka do 22 godine, pogledajte kakvi mišići, mladost, ljepota, a da ne govorimo o inteligenciji ili ne daj Bože o dubokom džepu. Da ako nađe neku Crnogorku pa nam napravi stazu na neku ravnicu obližnju...
Svaka podgoricanka bi se udala za njega.
TAKUMI
A i Baranke kakve su...
WEBBERA UDARIO AUTOMOBIL!
Marka Webbera, vozača Red Bull Racinga, danas je udario automobil dok se vozio na svojem biciklu u dobrotvornom Pure Tasmania Challengeu.
Na sreću, Australčevo stanje je stabilno, ali je zadobio prijelom noge. Prema riječima direktora Pure Tasmania Challengea, Webber je već operiran, te se očekuje vrlo brz oporavak.
"Operacija je gotova, metalni umetak je ugrađen i oporavak počinje," rekao je Donohue za BBC. "Mark je dobrog duha. Slomljena noga je jedina veća ozlijeda, ali pored toga je doista u dobroj formi. Ima malu ogrebotinu na lijevoj podlaktici, ali obavljeno je potpuno snimanje i sve ostalo je u redu."
Prema Donohueovim riječima, Webber će ostati u bolnici još samo nekoliko dana, nakon nečega će se vratiti u Europu.
www.f1.hr
Znam ko ga je udario.
TAKUMI
..jedan od onih dilera ispred MIMI-a.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Da nije neko iz naše vlade?![]()
Ne nego budci timski kolega iz Svabije.
TAKUMI
Kako su ruuuuuzni novi bolidi....aaaa.Vratili smo se 15 godina unazad,sto se izgleda tiche.
Open your minD
Izjava Kliena je najbolja, BMW ima najružniji bolid, mrtav 'ladan
Alonso je rekao da razmislja o povlacenju ako uvedu standardni motor.
A sljedece godine - KERS + slick = SHIT!
TAKUMI
Ako je Alonso najbolji vozac kao sto neki tvrde onda bi imao razloga za radovanje sto ce svi imati iste bolide, zar ne?
Ne, jer Renol ima jedan od najboljih motora.
TAKUMI
Ne, jer mozda on oce da ima bolid kakvog on zeli, on oce da ga sam nasteluje, isto kao sto je to nekada radio NAJVECI!!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks