pa najavi vise![]()
Kanali se ne dodaju kao sto ste mozda vidjeli kod drugih providera.
Novi kanal ce vam se automatski pojaviti cim to najavim na forumu![]()
pa najavi vise![]()
Sale, evo i ja da dodam da bi stvarno vise red bio da ubacite neke sportske kanale i jos neki od kanala iz regiona tipa fox...pa ajde ako se ne isplati da bude to osnovni paket pa onda napravite u okviru onog dodatnog koji inace nema nijednog kanala zbog kojega bi ga neko uzeo...i dajte vise da mozemo gledat na dva tv-a kao ljudi...upravo iz toga razloga cu ja makar morati da uvedem i drugog kablovskog operatera koji ce da mi da jos 50 kanala za 6ipo eura....i to ove koji vi nemate TVE, BHT,SKY NEWS, RTL,TV1000,HISTORY,SPORT KLUB,SPORT KLUB +,RAI SPORT,TV5 FR,EXPLORER,FILM +,ARTE,SVET PLUS,RT RS,TW 1,TV BIJELJINA, FOX......neki od ovih me uopste ne interesuju ali neke evo svi odje trazimo i nista od toga...pa fino ugasim HBO koji je mene potpuno razocarao pa umjesto pretplate za njega ja fino placam ovih 6eur i imam sve ove kanale dodatno i to na televizora koliko hocunije da sam ja nezadovoljan EXTRA tv-om...cak suprotno...nikad nisam imao problema nekih bitnih...ali jednostavno mi je preko glave vise da gledam kako se privlace novi korisnici a za ove stare nidje nista...e i jos ovo...imao sam prilike da kod mene testiram signal ovog operatera i vjeruj mi samo ton je neuporedivo bolji nego preko extra tv-a....drugo necu da komentarisem
![]()
U Plus paketu je nesto zbog cega isti u sustini i postoji, a to su XXX kanali.
...
kanali...
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Necemo toga filma brzo gledati:mad:
Pitnaje.
Poshto Telekom kazhe da nam nema tehnichkih mogucnosti da uvede josh jednu telefonsku liniju, iako su Citroen servisu imali 4 broja i Vodovodu jedno 50 ali nebitno,
Ako na ovu jednu liniju uvedem ISDN cisto da bi mi i stric imali zasebne telefone, mozhemo li oba uzet Extra TV? Ili je to u domenu nauchne fantastike, i ponude jedna telefonska parica jedan Extra TV?
Nadam se da ste me shvatili. Na ovu jednu linijucemo vjerovatno morat ISDN uvest, a koliko Extra TV prikljuchaka mozhe na nju onda? Jedan ako sam ja dobro upucen ili vishe?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Poseydon nema novih kanala uskoro ?
Linija u tom kontekstu nije isto sto i parica. Za sada se nudi samo jedna parica - jedan Extra TV prikljucak (tj. jedan STB). Bez obzira da li imas ISDN ili POTS.
p.s. neke firme imaju 100 brojeva, ISDN PRI, pa to ne ide na 100 parica, nego samo preko jedne.
Preko primarnog ISDN mozhe 30 izlaza da se napravi i 100 linija (lokala) a sve to preko 1 parice ili 2 zhice. Toliko znam.
Nego sam ja na drugi ciljao a ti me nijesi skapirao ali nebitno. Pojasnicu ti josh vishe.
Na istu centralu za koju nama govore da nema mjesta su se zakachili i Vodovod, i Osmanagic i Citroen sevis i svi oni koji su debelo platili i ponekome u dzep stavili
Ali dobih odgovor. Jedan Extra Tv dako da nishta nijesam napravio, osim shto cu platit bezobraznih 94 eura za ISDN.
Last edited by hercules; 13-11-08 at 22:37.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kao sto vidis, dobro sam skapirao i odogovrio. To mozda nema veze sa centralom, nego sa slobodnim paricama od centrale do tvoje kuce/zgrade/stana...
Za TV Budva poboljsan signal.
ko ga je poboljsao, vi ili oni?![]()
(nečitko)
@Scepan
Služba za korisnike
Tel: 080 080 000
email: [email protected]
RTL je ok, NOV@ vazda moze bolje![]()
Poseydon i za tebe
Služba za korisnike
Tel: 080 080 000
email: [email protected]![]()
Nov@ ovih dana nema one bijele linije ali slika mora bit bolja od ove .
Pohvalicu dje treba![]()
Kada ce moci 2 tv-a da se spoje na jedan risiver?
Proceduralno!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks