Naravno da sam u pravu!
![]()
"The Bucket List"
Ko ga je preporucio ranije, bio je u pravu![]()
I am the one who locks.
Naravno da sam u pravu!
![]()
\\OFL•GIC
Dva filma sa Denzelom koje bih najtoplije preporucio pored ovih vec preporucenih (Deza Vu, American Gangster itd.)
"Out of Time"
Rezija: Carl Franklin
Uloge: Denzel Washington, Eva Mendes
i fenomenalni
"Inside Man"
Rezija: Spike Lee
Uloge: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Willem Defoe, Christopher Plummer
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
E zaboravih i Max Payne nije loš, ali meni je najinteresantnije što su izabrali onu lutku što glumi u 'Vesele '70', znači odma' bi je oženioNekako mi je smiješno bilo viđet sa puškom!!!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
^ Max Paynea niko ne hvali, pogotovo gejmeri. Ochekujem, naravno, razocharenje. Ipak su skupiti dobre volje i pogledati ga, jednog kishnog nedeljnog popodneva.
\\OFL•GIC
Ma pusti gejmere, ja gledam film k`o film, ja sam igrao Max Payne, ali 20 mindok se nisam iznervirao jer nisam mogao da otvorim neka vrata
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Sad mi se definitivno nece svidjet.
\\OFL•GIC
24hr party people 2004
...stvarno odlican britanski film,sa dosta humora...odgledajte da vam sad ne pricam o cemu se radi![]()
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Max Payne mozes gledat ako ga mozes svatit u potpunosti. A mozes ga svatit samo ako si igrao igru. Ali kad vidim Milu Kunis dje glumi Monu prenerazim se! Inace, ova verzija bioskopska je cisto za obisne ljude. Ali treba da izadje i neka gejmerska verzija na DVD za koju reditelj kaze da ce bit bas dobra za fanove Max Payne igre
Trebalo bi da bude malo drukcija atmosfrea i neke scene. Sve u svemu, vidjecemo. Ja sam ga gledao i nisam se nimalo odusevio
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Mislish 2002To se moze pogledati slobodno kao dokumentarac o Factory Recordsu, Haciendi i Tony Wilsony, koji je nazalost preminuo prije neshto vishe od godinu dana. RIP.
---
Attachment 24501
Traitor / Jeffrey Nachmanoff
Odlichan film, sa odlichnim Don Cheadle u glavnoj ulozi muslimana, koji postaje terorista.
http://www.imdb.com/title/tt0988047/
\\OFL•GIC
The Wackness[ 2008]
pozitivno iznenadjen ,narocito kad vidim godinu u kojoj je snimljen,fina prica,fin soundtrack, obavezno pogledajte
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Reign over me - odlican , ko ga je preporucio svaka mu dala ...![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Da li neko moze da baci neku preporuku za filmove o Pokeru pa makar bili amaterskog tipa?
---Chelsea Fc---
Svakako. "Rounders" ("Pokerashi", 1998.)
http://www.imdb.com/title/tt0128442/
I am the one who locks.
Ako mislish na poker kao kartashku igru (a ne na nekog Mr. Poker boy-a.....a nijedan mi ne pada na um).....trebalo bi da je najjachi poker movie The Cincinnati kid iz 1965.....
Kazu, a negdje i jeste najjachi film sa ovom tematikom.....a predpostavljam da si ovo vec vidio.....
Tako da.....kool.....
(naravno.....ima ih massa gdje se poker provlachi.....i chuvenih "partijskih" scena.....dosta dob).....
![]()
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
To je to, kapitalizam. Vazna je zarada, a ne umjetnost. pffff
\\OFL•GIC
Jedna solidna trilogija. U pitanju je Pusher.
Pusher (1996)
Attachment 24587
http://www.imdb.com/name/nm0091035/
Frank i Tonny valjaju dop i snalaze se u danskom podzemlju. Nakon shto prihvata da obrne veliku kolichinu dopa, Frank upada u probleme i postane duzan svom snadbjevacu Milu. Odlichan film sa puno adrenalina dok Frank pokushava da sakupi novac u podzemnom svijetu Copenhagena. Najbolji dio trilogije. Frank malo posjeca na Tonya Soprana.
Attachment 24590
---
Pusher II (2004)
Attachment 24588
http://www.imdb.com/title/tt0396184/
Ovaj dio prati prichu bivsheg Frankovog partnera Tonnya, koji izlazi iz zatvora i pokushava da nastavi normalan zivot. To je ipak teze uraditi nego reci. Tonnya glumi Mads Mikkelsen, jedan od najpoznatih danskih glumaca.
Attachment 24592
---
Pusher 3 (2005)
Attachment 24589
http://www.imdb.com/title/tt0425379/
Zadnji dio Pusher trilogije prati prichu narko kralja Mila, koji se pojavljuje i u dva prehodna dijela. Kriva posiljka, krivi potez i Milov dan se pretvara u koshmar.
Attachment 24591
Last edited by Drug Tito; 13-11-08 at 00:17.
\\OFL•GIC
Da da.....chuveni Labovic.....I jeste solidna.....moze se pogledat.....(istina zadnji nisam), prvi je malo bolji od drugog (kao i vecina prvih djelova uopshte).....ali in general vrlo interesantno.....glasam za predlog.....
Kad smo vec kod ovoga.....mozda bi valjalo pogledat (ko nije) I Kina spiser de hunde tj. U Kini jedu pse.....slichan cast kao u tvojim predlozima.....da vidite i ovdje "nikshicane u akciji".....Ima i drugi dio.....
![]()
Last edited by paralelopipak; 13-11-08 at 10:30.
"what sick ridiculous puppets we are,
what stupid little stage we dance on,
what fun we have,
dancing,fucking not a care in the world,
not knowing who we are,
we are not what was intented....."
"Burn after Reading"-odlican film. Nekakva tragicna komedija-_-,ako se tako mogu izrazit. Odlican je film. Glavne uloge Brad Pitt i George Clooney. Plac od smijeha.
DICIOTTO
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks