I kada će početi izgradnja istočne tribine?
Zna li neko koliko ce trajati zimska pauza???
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
I kada će početi izgradnja istočne tribine?
Libertas
2-3 mjeseca,k'o po obichaju
jesmo li jos rekorderi po zimskoj pauzi, ka da smo grenlandjani![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Ja sam cuo 2028 a mozda ni tad....
---Chelsea Fc---
Cekaju da sa mladi shqiptar nedje uvali.. ;D salim se
a vi sto pljujete po igracima buducnosti i da veze nemaju.. ne znam sto vi ocekujete kao da je buducnost mancester pa mora kuci da svakoga dobija,jel to mislite? da tako ima misljenje bar 30% ljudi ne bi bili puni stadioni svudje na svijet bez u ove nase tuzne krajeve..
Ej covjece ne pricamo o Vojvodini,OFk-u,Borcu,Cukarikom pa da se oprosti , pricamo o posranom Grblju,Jedinstvu,Lovcenu....Ma svi u ovu ligu su amateri...
---Chelsea Fc---
POSRANI grbalj?????zanimljivo,vidim pratish dosta...
Jedino Mogren u ovu ligu ima potencijala da postane neki ozbiljniji klub i molim te nemoj mi sad pricati o nekoj snagi Grblja, tim poput Vojvodine i OFK-a bi im mogao uvaliti petardu kad god oce...
---Chelsea Fc---
Sto to pricas, koji crni OFK?! Vojvodina?! Pa srijesce se nasi klubovi sa Srbijanskim, i tamo cemo vidjet, dje smo! Ni njihova liga nema veze, imaju jedan klub da valja, i to je Partizan! a svi ostali se raspadaju!!!
Malo je nervozan nocas.![]()
Bezhanija rulessss...
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
FK Sutjeska imace svoj sajt: http://www.fksutjeska.com/
najbolji do sada od svih klubova u cg je ovaj odradjen
nije jos zavrsen ....
AJMO CRNA GORO !!!
masinac zezas li se ti ili stvarno mislis ovo sto pises, mislim na sve sto si napisao, ikad![]()
A nije brate no mi je dojadilo ... Nadao sam seda ce biti bolje ali vidim kako ide... Sampion nase lige nije dostojan po kvalitetu jednoj Vojvodini u najboljem slucaju, za Partizan,Zvezdu da ne pominjem
Eto to mi je, smucilo mi se to dizanje u nebesa Buducnosti,Zete,Grblja a ako je Jezero slucajno dobilo Zetu onda se To prica kao da je dobilo Celzi a ne raspalu Zetu
---Chelsea Fc---
Subota, 08.Novembar
Zeta - Buducnost
Jezero - Mogren
Lovcen - Petrovac
Decic - Sutjeska
Jedinstvo - Rudar
Kom - Grbalj
Zeta - Buducnost - 2
Jezero - Mogren - x
Lovcen - Petrovac - 1
Decic - Sutjeska - 2
Jedinstvo - Rudar - x
Kom - Grbalj - x
pa da vidimo jesam li vidovit![]()
Ja se ne sjecam da su Zeta i Buducnost u Golubovce igrali po sunchanom danu,uvjek neko blato i naravno nerjeshen rezultat..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Dragi Bojane, ne znam da li si ti vidovit, ali siguran sam da u riječima vidovitog Vladimira ima mnogo istine. Ovaj podgorički vidovnjak predvidio je sva dešavanja i konačne tabele u oba šampionata - prvoligaškom i drugoligaškom:
http://drugatrecinagenijalnosti.word...rane-prvoligas
Protiv Mogrena [jel ovo 14-ta uzastopna utakmica na strani sto igra Jezero?] Jezero uzima najmanje bod.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks