Meni nije jasno sto se vi ljudi,mislim na Varvare,pravdate ovim likovima sa foruma kad nijedan od njih,il da ne grijesim dusu,90 posto njih nisu ultrasi,i prosto ne razmisljaju kao neko ko sebe smatra ultra navijacem,ovo prosto nije navijacki forum,i hvala bogu,sto se da i ocekivati,ljudi koji ga posjecuju jednostavno ne razmisljaju na nacin na koji navijaci,mislim pravi navijaci iz kopova,razmisljaju......
Ovaj CDM forum je zaista jedan virtuelni svijet koji nema puno veze sa realnoscu,ovdje se stavi pol oko nezavisnosti Kosmeta,i vise od pola smatra da je to u redu,a ko god se krece medju narodom vidi da je pa bar dvije trecine minimun protiv te odluke...vi kojima smeta ova parola,ja prosto ne shvatam na koji nacin vi ljudi rezonujete,sta je sa vama...
Pricate kako Kosmet nema veze sa Crnom Gorom,kako se to ne tice ljudi odavde,pa jebiga,mozda se vama to svidja ili ne svidja ali Kosmet je i unutrasnje pitanje Crne Gore,to vam je cinjenica,sta cu vam ja sad...Iz prostog razloga sto dobar dio gradjana Crne Gore dozivljava Kosmet kako nesto svoje...i vi se morate pomiriti sa tim
A i jedan dio tog Kosova i Metohije je nekad bio u sastavu drzave Crne Gore
Najzalosniji ste vi kojima smeta cirilica koja je dio naseg kulturno istorijskog nasledja,to stvarno necu ni da komentarisem,stvarno ste iskompleksirani do zla boga...
Mozda vi hocete da predtavite ovu odluku vlade kao normalnu,ili pak zelite iz nekih vasih licnih ubijedjenja da ovo pitanje ostavite po strani kao nebitno,ali pomirite se sa cinjenicom da u Crnoj Gori dobar dio ljudi dozivljava veoma emotivno sve ovo sto se dogodilo zadnjih dana,a da velika vecina nije za ovakvu odluku vlade...

Reply With Quote

2:0 prva utakmica
Bookmarks