Grimzbi primio gol u nadoknadi i ode mojih 426e...
Grimzbi primio gol u nadoknadi i ode mojih 426e...
Sutra se igra finski kup, Honka-Tampere, ima li nekih da tako kazem saveta?![]()
Ne poslušah sebe večeras da nikad ne igram protiv Juventusa i kiksah
real 2, bajern 3+ i steaua 3+. Na drugom sam promašio Svonsi 3+, pogodio Gilingem 3+, Lids 3+ i Reding 1.
U svakom slučaju vratio sam ulog i još sam u plusu, pošto sam u poslednjem trenutku odigrao neke Engleze 1+.
Sjutra igram: Bordo 1, Čelsi 3+, Barsu 2 i Atletiko 3+. Moguće da ću još nešto kombinovati sa Šahtjorom i PSV-om, obje 3+![]()
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
U meridian je prevelika kvota na tampere. Taj isti Tampere je tu istu Honku dobio sad u goste u prvenstvenom mecu 3:4 cini mi se, a i dobio je tri zadnja tri puta Honku u goste. Nije mi jasno zasto sad u kupu favorizuju Honku, osim ako nije neki interni dogovor 3 za 3, pa ovi nasi saznaliHonka inace kuci od 1996 nije dobila Tamperea. Mozda to dosta govori.
Ja bih pokusao na Tampere 2 @4.60, al mislim da je dupla sansa X2 @1.90 pun pogodak
Who let the dogs out
Ni jedna ni druga ekipa se ne bore sa titulu. Mozda im je najblizi kup uefa. Tako da im dosta znaci ovaj kup. Ne mislim da ce se tampere tek lako prodati
Who let the dogs out
S obzirom da su morali da izgube u prvenstvu, po nekoj logici bi trebalo Honka da pobijedi danas...
Ovo je tek četvrtfinale...
Okle sad pa to da su trebali da izgube u prvenstvu .... ko je bacio to ?:P
Niko ne mora da izgubi. To tek kad se zavrsi tekma kazu trebala je izgubit
Ne znam ali razmislite. Kvota preko 4.00 na ekipu koja je realno jaca i koja je dobila istu ekipu za vikend i to na njenom terenu
Who let the dogs out
Dobro
Hřnefoss - Alta 2 @ 5,00
E to je vec veca kvota od Tamperea![]()
Who let the dogs out
to ti je ono, ako nemas sto s novcem, pa tu da probas![]()
Who let the dogs out
fix dana BORDO-KLUZ 2 pa vi kako ocete![]()
Bezveze samo, zato što im treba za opstanak, mada i ovima treba za baraž za prvu ligu...
Evo 1:0 je, ovi 'moji' dobili crveni...
Danas na internet kladionicama pada kvota i do 20,0 na 2/1 za utakmicu Honka - Tampere, u nekim kladionicama je vjerovatno i blokirano... tako da i ako je bilo ikakve šanse da tako utakmica završi, sad je nema![]()
Last edited by [kinetic]; 22-10-08 at 15:07.
E večeras je bio kiks totalni (što se tiče kladionice). Ja mislim da realnije nije moglo doći, ali poslije ovoliko dobitaka za redom dozvolio sam sebi dozu egzibicionizma i bilo je šta je bilo. Srećom, izvadio sam se na drugi način, tako da sam danas u dobroj pozitivi![]()
Ništa danas, igrao sam tri utakmice na 3+ ... Verder, Barsa i Šahtjor...
E i ja sam mislio da će Šahtjor doći 3+, ali nikako nijesam razumio ljude koji su toliko bili ubijeđeni da će to doći 1. Ne znam na osnovu čega...
Na osnovu toga sto ih je Barsa jedva dobila...
Aaaaa zato, e sad mi je jasnoZnači li to da sledeće kolo obavezno igram Anortozis, zato što ih je Inter jedva dobio? Ili je trebalo da igram Bate Borisov zato što su uzeli bod Juventusu?
![]()
Tesko je vala Juventusu bod uzet'![]()
"Čistim ođe, nema tu gospode."
E daleko bih dogurao kao bih isao tom tvojom logikom![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks