A non stop prica kao varvari nikad nisu ulazili u politiku. Ostavite se toga, pocinjete da licite na kolege iz BG-a koji se u svaku drzavnu odluku plekaju.
Ne mogu se sjetit koliko su mi puta neki ovdje objasnjavali kako su Varvari apsolutno apoliticni, no dobro, omaklo se, jel?![]()
A non stop prica kao varvari nikad nisu ulazili u politiku. Ostavite se toga, pocinjete da licite na kolege iz BG-a koji se u svaku drzavnu odluku plekaju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Apsolutno podrzavam, danas sam se bas negativno iznenadio kada sam vidio transparent, a i momci koji su to organizovali su vidjeli kako je prihvacen, pa dako skontaju da je politika za politicare a ne za fudbalske navijace, bilo je i masu onih koji nisu ni shvatili o cemu se radi, jer vavare nikada povezivali sa bilo kakvom politikom, no svako moze da pogrijesi...
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Politiku treba iskorijeniti sa sportskih takmicenja!
Da prvo pocnemo iz sportskih klubova, pa cemo onda ostalo...Pocevsi od iste uprave Buducnosti pa redom...
Nije u pitanju politika, u pitanju je obraz... I nije im se omaklo, nego su to svjesno uradili... Kao sto rekose ljudi iznad, nemojte se vi sjekirat'... Jedino ako ste dio Varvara... U tom slucaju, zalite se ljudima na tribinu...
Nego, nisam im ja advokat, niti sam Varvar, tako da necu dalje ulazit' u rspravu...
zelim da podrzim potez varvara i da im se zahvalim na podrsci(posrednoj).
sada se svi izcudjavaju na politicku parolu,ali to je pitanje nesto vise od puke politike,pa cak i za cg(koliko god mnogi od vas rekli da sa njim nemaju veze i da ih ne zanima).pri tome navijaci sirom evrope(ruku na srce vecinom iz slovenskih zemalja) su isticali parole vezane za kosova pa ne vidim zasto ne bi i varvari.pri tome do sada je i nisu istakli,upravo zbog odnosa u cg srbi-crnogorci,i tumacenja da je ono sto je za jednu stranu automatski protiv ove druge(pretpostavljam da je o tome rec),ali znaci ovo je sada parola vezana za potez vlasti koji ne podrzava 80-ak% stanovnistva cg.
i da,slazem se sa rvasaninom,i to poceti od budcnosti,i to u svim sportovima(ne znam ko se od vas koji sada osudjujete varvare bunio kad su u toku kampanje za referendum iz nekoliko sekcija buducnosti otvoreno agitovali za nezavisnost-majce i sl,i to u situaciji potpune raspolucenosti unutar same cg).
PS.svi koji zele da se naprave pametni i da mi kazu sta se ti mesas,ne javljaj se i sl,mogu da ih posavetujem nek ustede vreme i preskoce komentarisanje
ja necu nista da pricam jer je ovdje zabranjeno da se "diraju" varvari.
A ja bi da sad ovdje ne otvaramo pitane Kosova , eto ima tih tema na ovaj forum , pa urte junaci. Ostavimo se politike i Kosova (posto rekoste da to nije pitanje politike nego obraza) na ovaj topik !!!
ovih dana ko o cemu mi o obrazu, svi ga nesto spasavaju, sto mu se to desilo, dje se izgubio... ja bih ako ikako moze da sledece kolo fudbaleri izadju sa trasparetnoom '' OTPRIZNAJTE KOSOVO ILI OSTAJEMO NA TEREN DA STRAJKUJEMO GLADJU''i da se juzna osetija vrati ako ikako moze... a dajte da gledamo makar fudbal bez ovih cuda ako se moze ikako
![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Varvari,svaka cast!!!
I ne znam zasto se mnogi protive paroli,ovo je nesto iznad politike,a i ne moze da skodi grupi jer sam siguran da nema toga varvara koji je za nezavisnost KiM,zato jos jednom svaka cast!
Bravo za transparent!
Nesretni Varvari...
Mozhda bi opet trebali da "palimo Dubrovnik" ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kaaaako da ne.
Nije bio u pitanju obraz kad je trebalo dici glas protiv bilo cega u Crnoj Gori, zbog cega su posljedice snosili ljudi koji zive u Crnoj Gori i njihovom gradu. Tad se politika nije smjela mijesati.
Nije bio u pitanju obraz kad je trebalo dici glas za nezavisnost, opet drzave ciji glavni grad upravo treba da bude njihov grad. I tad je to bila politika, ne obraz.
I na kraju sta je bilo dovoljno vrijedno toga da se prekrse ti principi? Pisljivo Kosovo - nesto sto nema veze ni sa Podgoricom, ni sa Crnom Gorom, ni sa zivotom. Vaznije od sopstvene drzave i svih problema koje mi imamo (a priznanje Kosova nije jedan od njih).
Naravno, momak sa Kosova je taj koji na svakom mecu gine za Buducnost, omladinsku a mozda sjutra i seniorsku reprezentaciju ove zemlje. Ali od Varvara se i onako ne moze ni ocekivat postovanje sopstvenih igraca kad im skandiraju poslije pobjeda a proganjaju i prijete po lokalima poslije svakog kiksa.
ne tripuj da je ovo odradjeno zbog obraza, jer nije bilo potrebe
ti pod hitno nadji glavu, neko ti je uvalio neku pokvarenu!
uradjeno je sto je uradjeno, nije pojedinac odlucivao oce li parola izaci nego grupa, citava grupa je tako osjecala, nema ta odluka veze sa srpstvom sa crnogorstinom, i ako ce neki to iskoristiti za povod da nas prozivaju, al isli smo sa tim rizikom, kao sto neko rece nemojte se sjekirati za varvare mnogo su gore kritike prezivjeli
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
madgod,samo cu ti nesto reci(posto je ovde vecina ljudi koji su bili za nezavisnost pa ne znam hoce li ti iko odgovoriti),dici glas za nezavisnost bi bilo u cg klasicno politicarenje-iz razloga sto u cg je po tom pitanju bilo potpuno podeljeno drustvo(drugacije bi bilo da je stanje bilo kao npr u sloveniji,znaci skoro svi su bili za to),i birati samo jednu stranu jeste mesanje u politicka pitanja(u ovom sada pitanju se u cg slaze 80-ak% ljudi).to je velika razlika.
Ovu grupu vodi ocigledno ko ne treba da je vodi,no i to ce se sredit![]()
Kao da je psiholog konsultovan u pisanju onog transparenta.
Poučan je a ponovo nije direktan.
Kosovo niko ne pominje, tako da ne znam čemu negodovanje.
Da je pisalo ,,Kosovo je srce Srbije", to bi bila čista politička i jasna poruka.
Ovako mi sve djeluje , uzvišenije i temeljitije.
Mnogo smo ispred Srbije!
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks