I am the one who locks.
Sinoć nova epizoda Saut Parka![]()
Last edited by [kinetic]; 16-10-08 at 16:29.
Zar Prison Break ne treba da se emituje ponedjeljkom, i odma izadju download linkovi ?
Dje je osma epizoda ? Ako neko ima linkove, neka ih salje na pm![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
slabo koja serija, ako ijedna, se radi da se dopadne svimaNe da si u manjini sa tim misljenjem, nego si jedini
![]()
(nečitko)
Mućke, Prijatelji... prvi koji mi padaju na pamet...
Znam dosta ljudi kojima ove serije nisu zanimljive. OFAH su popularni u Britaniji i kod nas ali su naišli na mlak prijem u većem dijelu Evrope i svijeta jer taj specifični profil likova i humor daleko od univerzalnog. Friends su zaista jako blizu tome što tvrdi Interpol, ali daleko i od toga da se svima dopada - ja prvi nemam ništa protiv serije, bilo je i dobrih epizoda generalno, ali da nijesam gledao ni jednu epizodu, ne bi mi bilo žao ni sekunda.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
sumnjam da su Prijatelji pravljeni da se dopadnu ljudima starijim od 50 god, ili intelektualcima, iliii... A inace za Mucke, sami Britanci se cude kako je ta serija popularna kod nas, za njih je to lokalni humor i, opet koliko znam, Mucke nisu bas popularne u npr. USA, Italiji (a Interpole?), Japanu, itd. Znaci ne moze bit da je nesto za svakoga, moze samo za uzu ili siru publiku. Ove babe sto samo spanske serije gledaju ne daju ni 5 para ni za Prijatelje, ni za Mucke, samo ti daj Ljovisni i Kasandri...
PS Eto me Roy pretece, otprilike smo isto cukali![]()
(nečitko)
Hehehe, treniram ovu tastaturu na Aspire One, ne ide mi loše.
Dobro, Friends su gledali i stariji i intelektualci, ne treba tako odvajati, ali nisu svuda ljudi preko 50 i intelektualci isti, tako da se opet vraćamo na isti zaključak.
S druge strane, ponekad postoji diskrepanca između ukusa publike i kritike... seriju The Wire je pet sezona na HBO održavala isključivo jednoglasna oduševljenost kritičara, dok rejting kod publike nikad nije bio dovoljan.
Ukratko, nemoguće je udovoljiti svim ukusima i zato se serije koje puno koštaju orijentišu na što širi dijapazon gledalaca je moguće, jer sve zavisi od toga koliko ljudi gleda, a to uvijek podrazumijeva kompromise i pad kvaliteta. Najmaštovitija televizija je UVIJEK ono što nije gledalo puno ljudi, mahom kultni, propali projekti (finansijski gledano).
wire. ko ne pogleda, nema pojma. zavrsio i trecu sezonu. ubjedljivo najbolji cop show ikad. i jedna od najboljih serija uopste. ep na ulicama baltimora. likovi koji su toliko realni da bi bez problema mogli zivjeti i u komsiluku. rezija savrsena. gluma takodje. tv at its best.
Last edited by big giant head; 20-10-08 at 17:06. Reason: typo
ko ti je najklulji lik? ne zna se ko je zanimljiviji... ipak, omar dominira. najbolji gay lik u filmovima/serijama ikad.
ubijedili ste me. sad zavrsavam sleeper cell pa prelazim na wire![]()
Californication - Kakva vechera !!![]()
\\OFL•GIC
A novi Heroi se rachvaju na andjele i monstrume. Pojavljuje se i glavni baja, vidjecete ko!
![]()
\\OFL•GIC
...then I shall know fully, even as I am fully known...
The Wire je fantastična serija. Kad bih imao listu favorita, pri vrhu je.
Heroes sam zapeo na pola druge sezone i izgubio volju. Prva je fenomenalna ali su potpuno podbacili i nemam namjeru da se bakćem s tim do daljnjeg. Ima toliko dobrih stvari da se gleda.
Kao recimo True Blood... nevjerovatno je dobra serija.
Druga sezona Heroja je stvarno uzasna, ali treca je meni cak i bolja od prve, pogledaj neces pogrijesiti...
True blood mi se ne svidja ali je gledam ,ah ta Anna Paquin :oops:
Za The Wire svi kazu sve najbolje evo je skidam , pa da vidimo i to chudo ...
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks