svaka chast momcima
Ponosan sam! Poraz od svjetskih prvaka od 2:1 i igra koju niko na svijetu nije ocekivao od nas. Svaka cast momci!
Bijo si poziw koi se neodbija
svaka chast momcima
Da li je kraj 2-1.
Nijesam mogao da gledam utakmicu pa ne znam.Jesu li nas Italijani razbili ili su igrali koliko im je bilo dovoljno?
Ili smo možda mi solidno igrali?
Libertas
najvise mi se svidio transparent NO POLITICA
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
momci su se borili za cistu 10...falilo malo srece
AJMO CRNA GORO !!!
Zadovoljan sam , ipak je to Italija. E da je Mirko dao onaj go kad je izasao 1 na 1, ali nema veze, sve u svemu nije lose
OoOo Crna Gora le o le, OoOo Crna Goro volim te .... - nova pjesma navijaca koja se cula tokom cijelog drugog poluvremena....
AJMO CRNA GORO !!!
Ja josh Bugare ne mogu prezhalit..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Svaka cast nasim pulenima. Naravno,odbrana zastekala kao i uvjek,ali mi smo igrali protiv Amelie,Aquilanija,nase odbrane i SUDIJE DA MU MATER *****!!! Pa koliko faulova nije svirao,posebno nad Joveticem,ono je sramota! Simon,Mirko i Stevan,vrhunska igra. I Jovanovic,sem one greske kod prvog gola,odlicna igra. Zabari se nisu vidjeli u drugo poluvrijeme,ali smo to navikli da gledamo od njih. Takodje pohvale za navijace. Odlicno.
DICIOTTO
Vukcevic kondiciono totalno OUT, Jovetic SJAJAN (u zadnje vrijeme neodoljivo podsjeca na Ronaldinja, njegovo kretanje i pas) Vucinic odlican, e sad Jovanovic. Pa ljudi jel ono moguce. Aj sto je direktni krivac za onaj go, no sto lose igra svaku utakmicu dosad ja ne znam sto je onaj Filipovic vidio kod njega!!!! Gubimo 2-1 coek nista ne mijenja ka da je mrtav zadovoljan sto gubimo minimalno pa nece "da gata". Kriminal stvarno. I usta se po***** zhabarima glibavim kako se porazbachase po terenu vrijeme da zadrze sve ih ***** do jednoga!
Ne znam na kojem nivou to može da bude odbrana?! Ja sam vidio samo ekipu male zemlje koja igra jako dobro. Vučinić se jese izglupirao dosta, ali je i stvorio dosta prilika sam, i jako fino je kombinovao sa drugima. Jovetić je sve bolji, Vukčević je bio korisniji nego ranije... ne znam, mislim da je to "gledanje odozgo" zatrovalo Jugoslovenski fudbal nekad i donedavno, a sad se ponovo javlja. Mislim da je licemjerje gledati na situaciju u fudbalu na drugi način sem kao autsajderi koji se trude da drugima pomrse račune. Po mome, dosad smo itekako zapržili čorbu, i sve smo bolji. Ja sam srećan i boli me uvo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
talijani u drugo poluvreme skoro da nisu prelazili centar. stvarno nismo lose igrali...
Svaka chast momcima,bili smo ravnopravni u veci dio utakmice sa svjetskim shampionom shto nije mala stvar!
Sa malom boljom odbranom smo mozda mogli do boda, ali to sad nije toliko bitno!
Navijachi su se super chuli u par navrata!!
moj utisak je da su italijani igrali onoliko koliko je bilo dovoljno,a ocekivao sam ovakvu utakmicu,crna gora je igrala onoliko koliko je mogla i to je to
Super su igrali, da je bilo vise srece u Pg bi se doslo sa bodom, ali i ovako je dobro pruzili su strasnu partiju protiv svjetskih prvaka. Bravo, AJMO CRNA GORO , MONTENEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!
a morali su i uvalit 2 sunjava gola.
p.s Vucinic nece igrati protiv italije u PG zbog parnih kartona
Sve je to lijepo, nismo se obrukali i td, ali ljudi trebaju nam bodovi, bolje da smo posrano igrali a da smo izvukli bod nego ovako! Evo Irci su se vec odlijepili!
Onaj Djilardino, samo se previjam mater mu ..... a i jos mu sudija svesvira pic.. mu materina !!!
A što možemo sad? Što nam vrijedi sad da pljujemo kad je završeno? Treba bodove tražiti na realnijim mjestima, ja sam zadovoljan onim što sam vidio, a rezultat - malo sreće nam ne bi bilo na odmet, ali tako je kako je. Samo neka oni igraju dobro, pa ne osvojili ni jedan bod više ako nije moguće - A JESTE. Vidjeli smo da itekako jeste.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja ne znam ko ce go dat za nas u PG. Jos ce se Italijanima vratit igraci. Bice muke,ali smo nocas vidjeli da nista nije nemoguce,samo ako se igra srcem i mudima. A onaj Filipovic misli da nasi imaju snage da trce 100% 90 min,pa nece izmjenu da napravi.
I ljudi,ne moramo se plasirat na WC2010. Bitno je da dobro igramo,da se kalimo. Sad ce evropsko kroz koju god,i tu realno mozemo trazit nasu sansu.
DICIOTTO
s jedne strane mozemo biti zadovoljni, ipak da izgubimo u gostima od svjetskog prvaka 2:1 nije mala stvar...pritom smo dobar dio meca mi diktirali tempo igre,ali sudije (ipak ne pretjerano), iskustvo i sportska sreca su veceras presudili u korist Italijana...naravno da su i znatno kvalitetniji od nas, samo nocas i nisu bas to dokazali na terenu...mada to su Italijani, igraju koliko im je dovoljno...
po meni, najbolji kod nas su bili Jovetic i Poleksic...Jovetic je zaista nevjerovatan igrac, igra bez greske...Poleksic po meni nista gori od Amelije nocas, ako ne i bolji, skinuo je par zicera...Vucinic je klasa za sebe, razbijao je u prvom poluvremenu, ali mu je po obicaju nestalo snage u nastavku...Simon potpuno van ritma, vidi se da mu fali utakmica u nogama...razocarali su me Boskovic i Drincic veceras, nisu bili na uobicajenom nivou, Zverotic je bio bolji od njih...odbrana ocajna kao i uvijek, Pavicevic je drzao koliko-toliko, mada je i on imao nekoliko kikseva...onaj Jovanovic je stvarno sprdnja od igraca, nije mi jasno ko njega gura u reprezentaciju uopste,i odakle je on dobio prednost nad Bozovicem, koji je sasvim solidno rjesenje na poziciji lijevog beka?Italijani su svaki napad tjerali preko desnog krila jer su vidjeli da se ovaj ne moze sastavit sa loptom!!!direktan je krivac za prvi gol, a umnogome i za drugi!!Batak i Tanasijevic su jos i dobri bili kako sam mislio da ce bit,ali svaki put kad ih vidim u akciji, pretrnem...
Filipovic mi definitivno nije jasan...nije nista mijenjao do 10 min pred kraj, i onda je 1 po 1 poceo da izvrsava izmjene...znam ja da je on zadovoljan ovim rezultatom,ali zar nije trebalo svim snagama pokusati izvuci taj bod, koji bi nam bio zlata vrijedan, a nismo imali nista pritom da izgubimo???
uz par igraca koji ce,nadam se, uskoro dobiti sansu da zaigraju, mislim da bi mogli zakrpiti rupe koje zjape u nasoj igri...Vujadinovic, Knezevic i Brnovic bi zaista mogli da donesu kvalitet vise i mislim da je krajnje vrijeme da ih Filipovic pozove, posto ima vremena do proljeca kada ce se igrati sledeci kvalifikacioni mecevi
Drugo poluvrijeme fenomenalno... cak su se i Pavicevic i Jovanovic trgli i bili tamo dje treba da budu. Pavicevic u par navrata spakovao Zambrotu u dzep. U napadu bar 3 sjajne sanse. Konacno posjed lopte na sredini terena, i to na gostujucem terenu protiv ekipe kojoj je stil igre da drzi i davi loptu. Italijanima u zadnjih 10 min i nije bas bilo svejedno, cak su i njihovi komentatori rekli da ono trosenje i zadrzavanje vremena dovoljno govori o stanju na terenu (kad je Amelia zuti dobio). Vjerovatno najbolja utakmica Drincica do sad, sa mnogo vise kretanja a i batalio je ona njegova ispucavanja u orbitu sa 20 m.
Sto se negativnih strana tice, vidi se da Zverotic i Jovanovic jednostavno nisu na ovom nivou. Zverotic nije pravio mnogo gresaka, ali mu je najveci uspjeh i domet na mecu neko jednostavno dodavanje u liniji kojim se ne dobija nista, takodje vrlo los sut. Jovanovic pravi pocetnicke greske ka i vazda, mada je korektno odigrao drugo poluvrijeme, sa njegove strane smo primili golove a reakcija kod prvog je bila pravo samoubistvo.
E da. I dalje mislim da Filipovic treba da ide. Po ko zna koji put je ekipa morala da ispravlja njegove greske i da trpi njegovog Jovanovica. Ako mu je Bozovic vec previse ofanzivan, neka igra Luka Pejovic, bar ima vise potencijala i koristice mu iskustvo, a moze se i prodat nedje bolje. Gore greske od Jovanovica sigurno ne moze pravit.
Last edited by MadGod; 15-10-08 at 22:38.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks