malo im ovi dugi pasovi ne idu
Uf, ovaj go će na špice da ide, sjajno zaista.:o
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
E pa kakve shunjave golove primismo u pm....
RTCCG ne prenosi...ko prenosi ????
dajte link da gledam preko neta
Sta promasismo ... jao da je da bar izjednacimo da izvucemo 1 bod iz ovoga, ali tesko ili cak i nemoguce...
Jovanovic je za istragu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vucnic i Jovetic funkcionisu odlicno!
E pa ova odbrana je stvarno uzasna, primismo 2 gola iz nicega. Steta sto Vucinic nece igrati protiv Italije u Podgorici.
E kad bi imali jake srednje igrace, koji mogu da trce.... Primili smo jeftine golove...
A Jovetica treba mnogo vise koristiti jer je za sve na terenu - KLASA! Sto duze gledam toga momka sve vise mi se dopada i ponasanjem i igrom. Pravi, pravi sportista. Vukcevic mi djeluje nespreman, tj. vidi se nema kontinuitet u igri. Zverotic bi mogao da trci malo vise... A Drincic i Boskovic da pomazu odbrani koja je kao svajcarski sir, nazalost.
U svakom slucaju - ja sam za sad zadovoljan. Korektni. Predvidjam iskljucenje Jovanovica, ako ga ne zamijeni jer na svaku loptu ulazi beskompromisno - prva greska i ide napolje. A onda bi nam napravio magarecu uslugu.
Zanimljivo kako je Kanavaro poceo da aplaudira nasoj himni, dok su huligani sa tribina zvizdali, a onda mu se pridruzila cijela reprezentacija i ogromna vecina navijaca. Mogli su i oni nasi "navijaci" da ne divljaju.... Kako je u ovakvim situacijama lijepo predstavit drzavu, no kad bi oni o tome umjeli razmisljat....
Caesar`s wife must be above suspicion
Bravo za Mirka, bori se kao lav, nema sta.
O nasoj odbrani je sve vec ispricano, ali mene jos uvijek ne prestaje da odusevljava.
Sreca nasa da u ovom ciklusu necemo igrat sa agresivnim selekcijama tipa Spanije, Engleske, Holandije inace bi usli u istoriju po broju primljenih golova na 1 utakmici.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
nesto ni talijani nisu posebno veceras...imam utisak da su se nasi malo uplasili na pocetku.mada mi ova odbrana ne djeluje sigurno.
A pa kako odbrana ne umije da se postavi kako treba...
Bravo za Mi$hu.
Ako bog da da pobijedimo
samo zvuk na ovom linku
http://www.rojadirecta.org/
meni onaj arap radi
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Dadose nam jedan go ( i to kakav) , onaj drugi nam oni nisu ni dali, nego smo ga sami sebi dali !!!. Onaj Jovanovic, samo cu stavit .....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks