Ajmo Crna Goro !!!
Ajmo Crna Goro !!!
roll tide
Procitah jutros u Vijestima da prenos ipak nije obezbijedjen pa me zanima dali se zna sa sigurnoscu u vezi sa prenosom dali ce ili nece biti na RTCG?
Nemogu da vjerujem da nece bit prenosa.
Svi su tu pomalo krivi. RTCG sto je prenos CG-Italia dalatoj agenciji da prodaje umjesto da trampe sa RAI. Ta Kentaro agencija koja prodaje. I na kraju RAI koji trazi 150000, jer su oni za tu cifru kupili prenos koji ce emitovat za 50, 60 miliona ljudi i nama prodaju po istoj cijeni za niti 700 hiljada ljudi.
Release Yourself
To pise u Vijestima...Najvjerovatnije bez TV prenosa
Ukoliko se ne desi čudo, crnogorska državna televizija neće emitovati direktan prenos večerašnje utakmice iz Lećea. Domaći gledaoci će, po svemu sudeći, okršaj sa svjetskim šampionom uživo pratiti na programu italijanske državne televizije, ukoliko signal ne bude “skremblovan”...
Jedini razlog je visoka cijena koju je odredila italijanska državna televizija RAI, koja je vlasnik televizijskih prava za utakmice fudbalske reprezentacije.
- Cifra je ogromna, 150 hiljada eura nijesu prevelike pare za Italijane, ali jesu za nas. Ukoliko se nešto radikalno ne promijeni, a šanse su minimalne, neće biti direktnog prenosa. Svima, i meni lično je mnogo žao zbog toga, ali nijesmo u mogućnosti da izdvojimo gotovo pola platnog fonda iz budžeta televizije - kazao je Radovan Miljanić, generalni direktor Javnog servisa.
Last edited by Montenegrino-CT; 15-10-08 at 08:20.
ako ne uspiju da obezbijede prtenos neka se ugase! ovakva tvcg nicemu ne sluzi...
...
Gledao malo La Gazzetto Dello Sport
Lipp kaze da ce izaci sa formacijom 4-3-3 ili 4-2-3-1,dodaje uz to da ima jako dobru ideju kako da pobijedi Crnogorce.
Sad Malo i o komentarima na taj tekst koji su postavili posjetioci /nije napretek da vidimo sto i oni misle/
: Radujem se sto Lippi ima toliko dobrih ideja ali ipak mislim da se Crnogorci nece prepasti i da moramo biti jako oprezni...
:Mislim da se necemo tek tako "prosetati" sa Crnogorcima,moramo biti jako oprezni i pokusati sto vise napadati,nadam se da bi mogli Aquilani i Giuseppe Rossi rijesiti utakmicu....
Otici neporazen iz Italije je uspjeh za svaku reprezentaciju, pa i Brazil...
Bod bi bio "svemirski"
Osjecam makar taj boda mi bi njima trebali za prenos trazit jedno tri miliona
I mi smo njima trazili isto 150000 za prenos utakmice koja se snima iz jednog ugla.PIX! Pink je htio da prenosi al RTCG nije dala prava valjda. Po***** ti se u televiziju!!!!!
Prenos ima na RaiUno, na BBM... Sad je samo pitanje da li ce to biti kodirano.
Just to slip the skin...
A nece ga skremblovat. BBM ne skrembluje nista dok naredbu ne dobije.
Uglvanom,blizi se i ta ura. Drhtim vec. Kako sam nervozan.:burp:
DICIOTTO
bruka..21 vijek a da ne mozemo gledati nama tako bitnu istorijsku tekmu...pokakam se na RTCG..I PITAM SE DAL UOPTE DA IM PLACAM VISE ONIH 3 IPO///EURA
Last edited by DzoniS; 15-10-08 at 13:38.
:)
za sad pise da nece bit kodirano ali ko zna...
Samo se bojim da Rai Uno ne zamraci sliku![]()
---Chelsea Fc---
Ne bi trebalo da bude kodirano na BBM-u, zato sto Rai dolazi u paketu (do sad nijednu utakmicu nisu kodirali), dok na Totalu je Rai free kanal sa HotBirda, stoga je uvjek kodiran kad su utakmice.
A extra tv?
Bijo si poziw koi se neodbija
Na extra tv ce biti USKORO.
Pepe-Gilardino-Di Natale
Gattuso - De Rossi - Aquilani
Zambrotta-Cannavaro-Chiellini-Dossena.
Amelia
duvace vjetar i kazu talijani da su se spremali posebno kod prekida i centarsuteva.Izgleda vjetar na stadionu via del mar duva "ludo"cas sjever, cas jug pa malo zapadni pa malo istocni.
Ma sramota, ja ne mogu da vjerujem u ovo sto nam se desava!!! Katastrofa, ako bude kodirano, mozemo se ubit lagano! trebao je RTCG otkupit ta prava, pa poslije u racun za radio-difuznu pretplatu ukljucit jos dodatnih 20 centi, mislim da stvarno tih 20 centi danas nikom nisu problem, a i to je stvar od drzavnog znacaj!!! A mogao je to i Milo izfinansirat, mali poklon da ucini!))
A to si u pravu!) a Mandic da plati tih 20 centi, ne bi imao sto da jede, to vec ne bi bio strajk!
![]()
Njemu je izgleda Danilovic da tih 20 centi,a posle mu je ovaj vratio tih 2o centi i to se sve odigralo u autu![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks