Page 143 of 832 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... LastLast
Results 3,551 to 3,575 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Sto on kao zastitnik extra osjeca se obaveznim sad da novog korisnika koji je poslije par sati gledanja sve uocio nesto soli pamet. Iako ce skoro god da je extra pocela sa radom slika na b92 i info 92, kosava, tv budve,tv nove nijesu rijesene , a da nespominjemo da poslije pola god su se tek udostojili da ubace novu i rtl (sa analognom slikom ) i smece DM, ocajno su uradili CDM i extra zabavu prije svega namijenjenu djeci mada ni njima ona glupost nije interesantna. Da i ja to konstatujem kao korisnik extra od decembra.
    Sto se tice tv budva, njima slika ja vjerujem ne valja ni u samoj njihovoj tv stanici, na monitorima, a kamoli da valja dje drugo.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Ovakav signal oni emituju.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Sto se tice tv budva, njima slika ja vjerujem ne valja ni u samoj njihovoj tv stanici, na monitorima, a kamoli da valja dje drugo.
    ajd onda objasni za ostale kanale koji se emituju digitalno?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sto ima da se objasnjava ? Preuzimaju sa analognog linka, samo sto to nece da priznaju i iz nekog razloga trenutno nemaju uslova da to preuzmu sa satelita i zbog toga imamo uzasnu sliku na Nova TV i sl...

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,512
    Thanked in
    2,654 Posts

A kada bi priznali šta bi bilo, slika bi i dalje bila loša. Samim time od priznavanje (bilo Kosova bilo Extra TV -a) nema leba dok se nešto konkretno ne uradi.

Inače ja sam zadovoljan korisnik Extra TV -a.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Nasao sam za shodno da odgovorim na one licne prozivke, kao i na sva vasa pitanja oko Extra TV servisa.

Sto su ti odgovori.....sa toliko prepotencije, i ulogom zastite lika i djela EXTRA TV-a.
    Da su te Srbi imali, niko im Kosovo ne bi uzeo.
    I sad ovdje treba da stavim ,smile, je li tako to treba ?

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    A kada bi priznali šta bi bilo, slika bi i dalje bila loša. Samim time od priznavanje (bilo Kosova bilo Extra TV -a) nema leba dok se nešto konkretno ne uradi.

Inače ja sam zadovoljan korisnik Extra TV -a.
    kad bi priznali da postoji problem, priznali bi i da se mora rijesiti! Ovako cika Sale samo negira, kao "kad ja gledam, slika je super, ma sta super, EXTRA je!" :roll:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Extra je Extra TV. A koniq je spamer.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Extra je Extra TV.
    samo ti to ponavljaj kao mantru, al ponavljanjem ces ubijedit samo sebe, dok drugi koji imaju OCI vide sve probleme koji se odje pominju
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Svi koji imaju Extra TV servis, probleme u funkcionisanju servisa mogu zvanicno da prijave na broj tehnicke podrske za Extra TV servise na besplatan broj 080 080 000.

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

mogu, al bez rezultata. Da nema problema, ovaj thread ne bi imao 145 strana, nego 2-3, samo jednog postera koji bi ponavljao
    Uskoro Uskoro
    Uskoro Uskoro
    Uskoro Uskoro
    Uskoro Uskoro
    Uskoro Uskoro
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    239
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

prajsles :mrgreen:
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo informacija o dreamboxu 800hd za neupucene koji kazu da nema hdmi

DM 8000 opremljen je vrhunskom tehnologijom: dva CI slota, dva DVB-S2 tunera (podržavaju Mpeg4 kompresiju) te dva dodatna utora za još dva tunera po želji, a koje mogu instalirati i laici. Tako u jednom receiveru možemo imati combo uređaj koji podržava sva tri DVB standarda: DVB-S1/2 (satelitski), DVB-T (zemaljski) i DVB-C (kabelski). Kao dodatni bonus, receiver ima ugrađen čitač CF i SD kartica.

Stražnja ploča ovog Linux receivera sadržavat će dva scart priključka, S-Video izlaz ali i važni HDMI i YUV izlaz koji omogućava punu HDTV kvalitetu (do 1080i), a sve je upotpunjeno sa dva USB priključka. Dodatni USB priključci biti će dostupni na prednjoj strani receivera. Receiver će dakako biti opremljen sa 100 Mbitnom full duplex mrežnom karticom.

Snimanje i arhiviranje HD materijala neće predstavljati nikakav problem Dreamboxu DM 8000 pošto će novi model podržavati izravno snimanje materijala na DVD ili na HDD, a po prvi puta biti će podržan i SATA (Serial ATA) standard priključivanja HDD-a.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tek sam nocas vidio da nema u ponudi tv1000,pa zar je to moguce?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale ako mislis da je lakse obicnim korisnicima da rukuju sa extra tv resiverom nego sa dreamboxom,mogu ti reci da mnogo grijesis.
    Extra resiver je veoma spor dok se upali muka ziva.Menu je komplikovan ne moze da se vidi cijela lista kanala cak na obicne resivere to moze,jos jedan minus za extra tv.
    U mome gradu bbm razbija,cijeli grad ih je uzeo,imaju pink kanale 6 mjeseci free,imaju foxsrbija,nekoliko sportklubova,bht1,ftv,,tv1000 koje extra tv nema,znaci da nema extra tv nikakvih sansi protiv bbm zasada,morate se popraviti ako zelite da pridobijete korisnike,takodje mnogo ljudi uzima mtel internet jer za 11 eura pretplata za fiksni i internet.
    Dok ljudi kao Sale rade u tcomu nema napretka.
    Last edited by gaston33; 14-10-08 at 23:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Onda ti ne preostaje nista drugo, kad sve to kazes, nego da fino predjes na BBM i MTel.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by gaston33 View Post
    Sale ako mislis da je lakse obicnim korisnicima da rukuju sa extra tv resiverom nego sa dreamboxom,mogu ti reci da mnogo grijesis.
    Extra resiver je veoma spor dok se upali muka ziva.Menu je komplikovan ne moze da se vidi cijela lista kanala cak na obicne resivere to moze,jos jedan minus za extra tv.
    U mome gradu bbm razbija,cijeli grad ih je uzeo,imaju pink kanale 6 mjeseci free,imaju foxsrbija,nekoliko sportklubova,bht1,ftv,,tv1000 koje extra tv nema,znaci da nema extra tv nikakvih sansi protiv bbm zasada,morate se popraviti ako zelite da pridobijete korisnike,takodje mnogo ljudi uzima mtel internet jer za 11 eura pretplata za fiksni i internet.
    predji na 88M. Predji na mtel. pink???? PINK???? P I N K ? ? ? ? Nadam se da ti djeca, ako ih imas, ne gledaju taj paket kanala, a nadam se da ga ne gledaju ni oni koje volis. A inace, 6 mjeseci pa buc - nema vise.

I ja bih volio sportklub i fox, nego sto je tu je. Bice. Samo mi nemoj pink uzimat za argument.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by gaston33 View Post
    moze pitanje
    ko te cera da uzmes onda extratv???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post

I ja bih volio sportklub i fox, nego sto je tu je. Bice.
    To bismo svi voljeli i viasat kanale,doq,travel chanel,motors tv, velika je lista kanala koji fale .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno najinteresantnije od svega mi je sto nema viasatovih kanala, mislim obicno ih sve kablovske u okruzenju imaju. O sportklubu da ne govorim. Eto brate cini mi se da smo se svi izjasnili sto bi voljeli da se doda i da su se imena kanala po 100 puta ponovila. Samo Sale da nadleznima preneses i sve ok. I kumim vas Bogom nemojte ubacivat radio stanice, sve ono mozemo pratit preko-sto ih nas narod zove-tranzistora
    Last edited by djsenco; 15-10-08 at 13:50.
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja se slazem da Viasatove kanale treba dodati u ponudi. Ako ne postoje kapaciteti, mada cisto sumnjam, da se bez micanja postojecih kanala dodaju novi onda prvi predlog za izbacivanje bi trebao da bude TV Budva. Razlog je valjda svima poznat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by titogradsky View Post
    I ja se slazem da Viasatove kanale treba dodati u ponudi. Ako ne postoje kapaciteti, mada cisto sumnjam, da se bez micanja postojecih kanala dodaju novi onda prvi predlog za izbacivanje bi trebao da bude TV Budva. Razlog je valjda svima poznat.
    Nisu kapaciteti u pitanju vec prava. Neko ko je svo vrijeme sprecavao razvoj kablovske televizije u CG da bi on ponudio svoj IPTV je dosao u poziciju da mu SBB ne da prava za Viasat kanale. Resenje postoji ali je skuplje, a resenja koja iziskuju dodatne troskove za Telekom CG nisu prihvatljiva. Za sad, dok im se ne desi ono sto se desilo matici na Njemackom trzistu dje su drali Njemce dok im nije usao Vodafone pa su poceli onda da daju sto treba i ne treba...

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Telekom sprecavao razvoj kablovske u CG? Ko sada sprecava 88M da stavi predajnike po brdima i da pusti koji god hoce kanal?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nijebilo price s vama oko optike, niste dali cak ni da se provucu kablovi kroz postojece vodove, pod izgovorom da ce vama trebati za sirenje kapaciteta, samo ne znam sto ste to prosirili ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

MMDS kao sistem nebi nikad zazivio da ste htjeli da saradjujete. BBM kao MMDS operator je dokaz vase opstrukcije. Sad vam oni i SBB ne daju Viasat Bas mi je zao

Page 143 of 832 FirstFirst ... 4393133139140141142143144145146147153193243643 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)