Ovakav signal oni emituju.
Ovakav signal oni emituju.
Sto ima da se objasnjava ? Preuzimaju sa analognog linka, samo sto to nece da priznaju i iz nekog razloga trenutno nemaju uslova da to preuzmu sa satelita i zbog toga imamo uzasnu sliku na Nova TV i sl...
A kada bi priznali šta bi bilo, slika bi i dalje bila loša. Samim time od priznavanje (bilo Kosova bilo Extra TV -a) nema leba dok se nešto konkretno ne uradi.
Inače ja sam zadovoljan korisnik Extra TV -a.
Extra je Extra TV. A koniq je spamer.
Svi koji imaju Extra TV servis, probleme u funkcionisanju servisa mogu zvanicno da prijave na broj tehnicke podrske za Extra TV servise na besplatan broj 080 080 000.
mogu, al bez rezultata. Da nema problema, ovaj thread ne bi imao 145 strana, nego 2-3, samo jednog postera koji bi ponavljao
Uskoro Uskoro
Uskoro Uskoro
Uskoro Uskoro
Uskoro Uskoro
Uskoro Uskoro
![]()
(nečitko)
prajsles :mrgreen:
I respect your wrong opinion.
Lukaj
evo informacija o dreamboxu 800hd za neupucene koji kazu da nema hdmi
DM 8000 opremljen je vrhunskom tehnologijom: dva CI slota, dva DVB-S2 tunera (podržavaju Mpeg4 kompresiju) te dva dodatna utora za još dva tunera po želji, a koje mogu instalirati i laici. Tako u jednom receiveru možemo imati combo uređaj koji podržava sva tri DVB standarda: DVB-S1/2 (satelitski), DVB-T (zemaljski) i DVB-C (kabelski). Kao dodatni bonus, receiver ima ugrađen čitač CF i SD kartica.
Stražnja ploča ovog Linux receivera sadržavat će dva scart priključka, S-Video izlaz ali i važni HDMI i YUV izlaz koji omogućava punu HDTV kvalitetu (do 1080i), a sve je upotpunjeno sa dva USB priključka. Dodatni USB priključci biti će dostupni na prednjoj strani receivera. Receiver će dakako biti opremljen sa 100 Mbitnom full duplex mrežnom karticom.
Snimanje i arhiviranje HD materijala neće predstavljati nikakav problem Dreamboxu DM 8000 pošto će novi model podržavati izravno snimanje materijala na DVD ili na HDD, a po prvi puta biti će podržan i SATA (Serial ATA) standard priključivanja HDD-a.
tek sam nocas vidio da nema u ponudi tv1000,pa zar je to moguce?
Sale ako mislis da je lakse obicnim korisnicima da rukuju sa extra tv resiverom nego sa dreamboxom,mogu ti reci da mnogo grijesis.
Extra resiver je veoma spor dok se upali muka ziva.Menu je komplikovan ne moze da se vidi cijela lista kanala cak na obicne resivere to moze,jos jedan minus za extra tv.
U mome gradu bbm razbija,cijeli grad ih je uzeo,imaju pink kanale 6 mjeseci free,imaju foxsrbija,nekoliko sportklubova,bht1,ftv,,tv1000 koje extra tv nema,znaci da nema extra tv nikakvih sansi protiv bbm zasada,morate se popraviti ako zelite da pridobijete korisnike,takodje mnogo ljudi uzima mtel internet jer za 11 eura pretplata za fiksni i internet.
Dok ljudi kao Sale rade u tcomu nema napretka.
Last edited by gaston33; 14-10-08 at 23:10.
Onda ti ne preostaje nista drugo, kad sve to kazes, nego da fino predjes na BBM i MTel.
Release Yourself
predji na 88M. Predji na mtel. pink???? PINK???? P I N K ? ? ? ? Nadam se da ti djeca, ako ih imas, ne gledaju taj paket kanala, a nadam se da ga ne gledaju ni oni koje volis. A inace, 6 mjeseci pa buc - nema vise.
I ja bih volio sportklub i fox, nego sto je tu je. Bice. Samo mi nemoj pink uzimat za argument.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Stvarno najinteresantnije od svega mi je sto nema viasatovih kanala, mislim obicno ih sve kablovske u okruzenju imaju. O sportklubu da ne govorim. Eto brate cini mi se da smo se svi izjasnili sto bi voljeli da se doda i da su se imena kanala po 100 puta ponovila. Samo Sale da nadleznima preneses i sve ok. I kumim vas Bogom nemojte ubacivat radio stanice, sve ono mozemo pratit preko-sto ih nas narod zove-tranzistora
Last edited by djsenco; 15-10-08 at 13:50.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
I ja se slazem da Viasatove kanale treba dodati u ponudi. Ako ne postoje kapaciteti, mada cisto sumnjam, da se bez micanja postojecih kanala dodaju novi onda prvi predlog za izbacivanje bi trebao da bude TV Budva. Razlog je valjda svima poznat.
Nisu kapaciteti u pitanju vec prava. Neko ko je svo vrijeme sprecavao razvoj kablovske televizije u CG da bi on ponudio svoj IPTV je dosao u poziciju da mu SBB ne da prava za Viasat kanale. Resenje postoji ali je skuplje, a resenja koja iziskuju dodatne troskove za Telekom CG nisu prihvatljiva. Za sad, dok im se ne desi ono sto se desilo matici na Njemackom trzistu dje su drali Njemce dok im nije usao Vodafone pa su poceli onda da daju sto treba i ne treba...
Telekom sprecavao razvoj kablovske u CG? Ko sada sprecava 88M da stavi predajnike po brdima i da pusti koji god hoce kanal?![]()
Nijebilo price s vama oko optike, niste dali cak ni da se provucu kablovi kroz postojece vodove, pod izgovorom da ce vama trebati za sirenje kapaciteta, samo ne znam sto ste to prosirili ?
MMDS kao sistem nebi nikad zazivio da ste htjeli da saradjujete. BBM kao MMDS operator je dokaz vase opstrukcije. Sad vam oni i SBB ne daju ViasatBas mi je zao
![]()
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks