massa je materijal za vicesampiona![]()
Vidjecemo sjutra ujutru je li Massa materijal za sampiona![]()
She is only here to annoy herself!
massa je materijal za vicesampiona![]()
(nečitko)
Alonso opet. Da je prije samo 5-6 trka imao ovakav auto mozda bi se i za sampionat borio...
Sve OK, ali meni nije jasno zasto je Massa dobio drive through?
No dobro, cekamo odluku suda.![]()
TAKUMI
Zato sto mozga nema.
Aj ne zajebaj, on nije kriv za onaj incident sa Lewisom, a ni sa Burdeisom.
Al zadnji krugovi su mu bili za 5![]()
TAKUMI
Eto:
Sebastian Bourdais kažnjen je s 25 sekundi dodatnog vremena zbog incidenta s Felipeom Massom na današnjoj V.N. Japana.
Francuz i Brazilac su u 50. krugu utrke u prvom zavoju imali manji dodir, što je rezultiralo izvrtanjem Masse na stazi.
Nakon zaračunavanja dodatnog vremena, Bourdais je sa šestog pao na deseto mjesto, dok je Massa skočio s osmog na sedmo mjesto i zaradio jedan bod. Bourdaisov momčadski kolega, Sebastian Vettel, također je zaradio jednu poziciju skokom sa sedmog na šesto mjesto, baš kao i Red Bullov Mark Webber koji je završio na osmom mjestu i osvojio jedan bod.
Rekao sam ja, sve preko suda.
TAKUMI
Lewis je trebao da dobije posebnu kaznu zbog udaranja Raikkonena u prvoj krivini...
Lewisu bi automatski trebalo oduzet sve bodove, i predat titulu nevozaču od Masse, pa da batalim sa gledanjem ovog objektivnog sporta.
Jesu pocele opet teorije zavjere,jesu...
Trka OK,onaj 1.krug manje-vise najuzbudljiviji...
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
bez suda ne bi ni gledali boda.
edit:
bra'o fabiola, al si objektivan!A hesitant getaway saw the McLaren driver caught by Ferrari's Kimi Raikkonen and a risky attempt to claw back his position backfired at the first corner when he ran wide.
After finding himself down in sixth after the opening lap, Hamilton tried to pass Massa's Ferrari but the title rivals made contact as Massa clipped the McLaren's rear wheel and Hamilton was forced back to the pits after spinning.
Both drivers were handed drive-through penalties - Hamilton for forcing Raikkonen wide in an attempt to regain his position on lap one and Massa for the incident on the following lap.I jos se pitas sto je masi data kazna?
![]()
Last edited by verbalni_fajter; 12-10-08 at 14:16.
(nečitko)
Predlog za Uspavanu Lepoticu: dok ostali voze 1 warm up krug, nek trazi da mu dozvole da odvozi 40ak, onda se mozda ne bi budio pred sami kraj trkeRaikkonen drove a race that has become typical of him this season - he was anonymous until the final pit stops and then came alive.![]()
(nečitko)
Mogao je, cak i da ga ovaj uopste ne pretekne...
Fabia, posto volis dobijanje bodova preko suda, predlazem da se licno zalis apelacionom sudu, argumentujes i zavrsis Masi da bude da je pobijedio na ovu trku!![]()
(nečitko)
:-) :-) :-)
Nisu, jer da ga ovaj nije okrenuo Massa bi vrlo moguce prestigao iduceg i uzeo taj bod.
Mislis da bi prestigao Vettela? Ne vjerujem.
TAKUMI
Sve sto je do sada dobio tako je po pravilima dobio i nema tu *****sto ili nije.
ja sam za to da Kubica uzme titulu (sa jednom pobjedom)![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks