Dobijemo ove zhabare i to je to ;P
Sve utakmice nase grupe veceras odigrane zavrsene su nerijesenim rezultatima,sto mislite dali nam ovi rezultati odgovaraju?
Evo kako izgleda nasa grupa nakon vecerasnjih utakmica:
Dobijemo ove zhabare i to je to ;P
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
zabare mozemo dobit i to ne pretesko,samo da ne zajebe ovaj sa Batakom i Tanasijevicem!
Odgovara nam sto je dobila Italija,ali za Rep. Irsku... Da mi izvucemo kakav remi protiv Italije,i dobijemo Gruziju i Kipra,i onda cemo pricat.
DICIOTTO
Nisu mi jasni ljudi koji kazu dobijamo 100%. A ljudi ako dobijemo to ce biti cudo i nece biti lako nego cemo da strepimo svih 90 minuta. Nerijeseni rezultat je pravo blago ako ga izvucemo.
Podsjetih se sad na utakmicu Italija-Jugoslavija 1:1,kad je Jugoslavija povela cini mi se golom Mihajlovica![]()
---Chelsea Fc---
Mijatovic je tada dao gol za nase, a izjednacio je Del Pjero, sut iz daljine, lopta nekog zakacila i prevarila Jevrica![]()
kako te ne mogu uzivo nac i da stavimo po 200 eura na ovu nasu utakmicu ?![]()
Italy v Montenegro 1.20 6.50 13.00
Uzmite pare! (ovo ce da bude iznenadjenje kola, pola svijeta ce da psuje italijane! Bas kao do sada toteNAM)
nije da ne bi bilo lijepo, ali nešto ne vjerujem![]()
.
pustite vi talijane i bugare....mi juce dobismo decic 5-1
AJMO CRNA GORO !!!
CRNA GORA RASPUCANA NA TRENING UTAKMICI
Pet golova u mreži Dečića
Trening utakmica reprezentacije Crne Gore sa prvoligašem Dečićem na Starom aerodromu završena je ubjedljivom pobjedom naše selekcije od 5:1.
Dva gola za Crnu Goru postigao je Burzanović, a po jednom su se upisali Damjanović, Bogavac i Bošković. Strijelac za Dečić bio je Hasim Đoković iz jedanaesterca.
Selektor Zoran Filipović dao šansu igračima koji do sada nisu često nosili dres državnog tima. Zbog problema sa povredama u posljednjoj liniji tima, specijalno za ovu utakmicu su pozvani Draško Božović i Goran Perišić.
Trening utakmicu su zbog umora i lakših povreda preskočili kapiten Vučinić, Batak, Vladimir Božović, Drinčić, Jovanović i Zverotić.
Sijenku na lijepu fudbalsku predstavu bacila su dva sudara golmana sa napadačima na obje strane, zbog kojih su utakmicu prije kraja morali da napuste Simon Vukčević i Rijad Pepić. Udarci, na sreću, nisu ostavili teške posljedice.
AJMO CRNA GORO !!!
Kazu da je golman Bozovic razbucao ovog igraca Decica, posrao se na njega!
Mogu da svatim da nije bilo prenosa protiv Estonije, mogu da shvatim da nije bilo prenosa protiv Madjarske al ako ne bude prenosa protiv Italijana PO***** IM SE U SVE ZIVO i to ne mogu nikako da shvatim pa da je zbog ne znam kakvih para!!!
Sad nemaju para da otkupe prenos a mogli su Italijanima trazit ISTE TE PARE za otkup prava prenosa za mech u Podgorici. PIH!!!!!
NECE biti prijenosa???
jos nije sigurno
dajte 150 000 eurica pa cemo da gledamo![]()
Valjda bude da Rai![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
A zajebavate li se to?! neka se onda odma ubiju ako ne bude prenosa, to bi stvarno bila sramota, jbt, reprezentacija nam igra, a mi da ne mozemo da gledamo mec!!! Katastrofa, ali aj da se nadamo da oce!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks