Page 142 of 832 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... LastLast
Results 3,526 to 3,550 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Necemo

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

T-Com je od sjutra pripremio specijalne povlastice za sve nove Extra TV korisnike. Svi oni koji se do kraja godine prijave za korišćenje ovog servisa plaćaće Extra TV priključak 50 eura, umjesto dosadašnjih 100 eura.

U dvostruko nižu cijenu priključka, uračunata je instalaciona taksa od 12,5 eura i zakup opreme 37,5 eura.

“Uz 50 eura jeftiniji priključak, novi korisnici će mjesečno uštedjeti i dodatnih 8,9 eura. Tolikokošta Start paket (51 kanal), koji će za nove Extra TV korisnike biti besplatan do kraja godine”, najavljeno je iz T-Coma.

Pravo na upola jeftiniji Extra TV priključak i besplatan Start paket imaju i korisnici prijavljeni prije početka ove akcije, a servis im se instalira u toku kampanje.

Takođe, ove povlastice dobijaju i svi koji se prijave za ovaj servis u toku kampanje, a instacija uslijedi nakon 31. decembra.

“Za nepunih 11 mjeseci, koliko je prošlo od uvođenja Extra TV-a na crnogorsko tržište, ovaj servis je na najbolji način pokazao svoju vizuelnu i funkcionalnu superiornost”, posjećaju u T-Comu
    strasna akcija. prije je kostalo 100 eura + 12,5 eura instalacija , to je 112,5 eura
    a sada: 50 eura resiver + 37.5 eura zakup opreme+ 12.5 eura instalacija, to je 100 eura! I gdje je tu popust od 50 % ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    strasna akcija. prije je kostalo 100 eura + 12,5 eura instalacija , to je 112,5 eura
    a sada: 50 eura resiver + 37.5 eura zakup opreme+ 12.5 eura instalacija, to je 100 eura! I gdje je tu popust od 50 % ?
    Nije teško:

37.5 € zakup opreme+ 12.5€ instalacija = 50€

Onih 50 eura za receiver si dodao na svoju ruku

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

@88M
    Ranije je bilo 87.5 + 12.5, a sada je 37.5 + 12.5

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    Nemoj da se ljutis, ali bez prakticno IKAKVOG predznanja (cak ne znas cijene) ulazis u ozbiljniju raspravu. Sad je instalacija duplo jeftinija, sto je lako sabrati kad znas osnovno - staru cijenu... zatim samo oduzmes od stare novu i dobijes razliku
    Last edited by =]Vlado[=; 10-10-08 at 07:39.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

a postojece korisnike ko sisa bitno je da dodju novi a stari neka placaju...pa eto ako ste dobre volje mogli bi ste makar ratu ili dvije da skinete za STB starim korisnicima kao znak dobre volje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    a postojece korisnike ko sisa bitno je da dodju novi a stari neka placaju...pa eto ako ste dobre volje mogli bi ste makar ratu ili dvije da skinete za STB starim korisnicima kao znak dobre volje...
    mozda ti i skinu ako pristanes na minimalni period nove akcije :-D

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

pazi...samo se gleda kako da se dovedu novi korisnci...evo meni ce odmah posle nove godine da istekne ugovor....pa zbog cega t-com ne bi i npr nama u takvoj situaciji ponudio mozda potpisivanje ugovora opet na jos godinu dana ali po mozda nekim povoljnijim uslovima za pakete i sl...pa cu ja onda jos godinu dana da placam a necu gledati kako mi komsija uvodi extra tv za 30eur a ja godinu dana placam rate za uvodjenje istog

oops2 Guest

odje bi mnogi potpisali i da je 20e start paket a ne da pada pretplata...
    sad ce oni jos malo da se skupi 20k (fali ima jedno 30-40 samo) uvesti na snimanje
    ``dodatni manipulativni``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

@ Sale ima li kakvih novosti vezanih za nove kanale (a da nije u pitanju pro tv) ?

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

protv nece skoro, jos rade zgradu kako cujem...
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    protv nece skoro, jos rade zgradu kako cujem...
    A dje im je zgrada?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    @ Sale ima li kakvih novosti vezanih za nove kanale (a da nije u pitanju pro tv) ?
    Kao sto vidis NEMA! Samo ce radio da se dodaje... Evo neka dodaju Eurosport HD! Ali Sale konstantno odbija ovaj moj prijedlog...sto cemo, takva nam je "sudbina".

Thanks Thanks Given 
    328
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by wwinerr View Post
    Kao sto vidis NEMA! Samo ce radio da se dodaje... Evo neka dodaju Eurosport HD! Ali Sale konstantno odbija ovaj moj prijedlog...sto cemo, takva nam je "sudbina".
    mnogo ti se tu Sale pita :lolblue:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postovani clanovi ovog foruma.Danas sam postao korisnik extra tv.Malo sam citao po forumu sta se pise i mislim da su ljudi u pravu sto se zale na extra tv,jer izbor kanala im i nije bas neki,fali dosta kanala kao sto su sportklub,foxsrbija,ftv,bht1 itd..Mislim da bi kanale kao sto su alsat,onaj ruski trebalo podhitno izbaciti iz ponude jer ih niko i ne gleda.
    Extra tv ima velike mogucnosti ali ih veoma sporo uvodi ono sto se kaze na kasicicu.Sto se tice slike i tona na pojedinim kanalima oni su katastrofalni, na b92 i b92 info odzvanja kao iz bureta,na tv Budva slika je predratna to je samo dio onoga sto sam vidio za sat vremena gledanja extra tv-a.Moja ocekivanja su bila mnogo visa ali se nadam da ce se to popraviti.
    Puno se ovdje vidim raspravlja sta je bolje ovo ili ono,mislim da komentari za satelitske antene ne stoje,kao kad pada kisa nema signala itd itd.Ja imam satelitsku antenu i sve mi radi perfektno nema seckanja slika idealna ton perfektan i nema smetnji nikakvih.postoje velike mogucnosti i sa satelitskim resiverom npr Dreambox-to je masina od resivera on ima velike mogucnosti,mozete kupiti njega sa hard discom ili bez,ako nema hard disc mozete da ga povezete sa kompom i sve da snimate na njega.Postoji i mogucnost gledanja stranih filmskih kanala sa prevodom samo se ubaci plugin i direktno sa neta skidate titl na resiver.Takodje postoje pluginovi za uzivo rezultate,za vremensku prognozu,i jos mnogo mnogo toga.
    Kada umrezite dreambox i komp mozete gledati i na kompu program sa satelita.
    Znaci nije extra tv cudo tehnike,postoje i druge stvari koje nazalost ljudi i C.G slabo poznaju,nije Sale neki expert kao sto pokusava da bude,jer vidim po njegovim komentarima da misli da sve zna,od danas cu biti ja na ovom forumu i pokusat cu da ostalim clanovima foruma priblizim neke druge mogucnosti,jer vjerujte mi da i extra tv,bbm,total tv i m-kabl su smijesni sa svojim ponudama,i kvalitetom slike i tona.
    U Evropi za 30 eura mjesecno dobijete interenet(brzina o kojoj mi mozemo samo da sanjamo),100 kanala iptv sa milion opcija,pretplata za fiksni,razgovaranje sa 70 zemalja djabe i sve to za 30 eura.
    A ja placam 30 eura-extra tv,adsl(1gb protok) i pretplatu za fiksni.da ne pominjem sto sam placao smijesne instalacije adsl-a i extra tv(dosao covjek ukucao pass i username),stvarno bruka.
    Eto toliko od mene za prvi post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravih jos da dodam u vezi kodiranja programa koje trazi in televizija,ne znam sta su oni zategli toliko jer oni sami kradu program sa satelita prvenstveno sa Sky Italy,sta ono imaju da kome kazu i sta oni zahtijevaju kodiranje drugih tv stanica,treba snimiti njihov program i poslati u Italiju pa bi onda vidjeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by gaston33 View Post
    Postovani clanovi ovog foruma.Danas sam postao korisnik extra tv.Malo sam citao po forumu sta se pise i mislim da su ljudi u pravu sto se zale na extra tv,jer izbor kanala im i nije bas neki,fali dosta kanala kao sto su sportklub,foxsrbija,ftv,bht1 itd..Mislim da bi kanale kao sto su alsat,onaj ruski trebalo podhitno izbaciti iz ponude jer ih niko i ne gleda.
    Extra tv ima velike mogucnosti ali ih veoma sporo uvodi ono sto se kaze na kasicicu.Sto se tice slike i tona na pojedinim kanalima oni su katastrofalni, na b92 i b92 info odzvanja kao iz bureta,na tv Budva slika je predratna to je samo dio onoga sto sam vidio za sat vremena gledanja extra tv-a.Moja ocekivanja su bila mnogo visa ali se nadam da ce se to popraviti.
    Puno se ovdje vidim raspravlja sta je bolje ovo ili ono,mislim da komentari za satelitske antene ne stoje,kao kad pada kisa nema signala itd itd.Ja imam satelitsku antenu i sve mi radi perfektno nema seckanja slika idealna ton perfektan i nema smetnji nikakvih.postoje velike mogucnosti i sa satelitskim resiverom npr Dreambox-to je masina od resivera on ima velike mogucnosti,mozete kupiti njega sa hard discom ili bez,ako nema hard disc mozete da ga povezete sa kompom i sve da snimate na njega.Postoji i mogucnost gledanja stranih filmskih kanala sa prevodom samo se ubaci plugin i direktno sa neta skidate titl na resiver.Takodje postoje pluginovi za uzivo rezultate,za vremensku prognozu,i jos mnogo mnogo toga.
    Znaci nije extra tv cudo tehnike,postoje i druge stvari koje nazalost ljudi i C.G slabo poznaju,nije Sale neki expert kao sto pokusava da bude,jer vidim po njegovim komentarima da misli da sve zna,od danas cu biti ja na ovom forumu i pokusat cu da ostalim clanovima foruma priblizim neke druge mogucnosti,jer vjerujte mi da i extra tv,bbm,total tv i m-kabl su smijesni sa svojim ponudama,i kvalitetom slike i tona.
    U Evropi za 30 eura mjesecno dobijete interenet(brzina o kojoj mi mozemo samo da sanjamo),100 kanala iptv sa milion opcija,pretplata za fiksni,razgovaranje sa 70 zemalja djabe i sve to za 30 eura.
    A ja placam 30 eura-extra tv,adsl(1gb protok) i pretplatu za fiksni.da ne pominjem sto sam placao smijesne instalacije adsl-a i extra tv(dosao covjek ukucao pass i username),stvarno bruka.
    Kad je kvalitet u pitanju satTV je bez konkurencije.DreamBox je super ali ima i jednu menu i to veliku za vrijeme koje dolazi, a to je podska za HD. Postoji i novi model, cini mi se oznaka DM800 sa podrskom za HD ali ni on nema HDMI izlaz vec sve ide preko komponentnog video izlaza i gubici su vidljivi u odnosu na druge HD recievere, a i softverska podrska za njega nije na nivou predhodnika.

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Postovani clanovi ovog foruma.Danas sam postao korisnik extra tv.
    Cestitam!
    Malo sam citao po forumu sta se pise i mislim da su ljudi u pravu sto se zale na extra tv,jer izbor kanala im i nije bas neki,fali dosta kanala kao sto su sportklub,foxsrbija,ftv,bht1 itd..
    Ponudu kanala si mogao da vidis i prije nego sto ti je instaliran servis.
    Mislim da bi kanale kao sto su alsat,onaj ruski trebalo podhitno izbaciti iz ponude jer ih niko i ne gleda.
    WOW! pa ne znam zasto smo sve ovo pravili http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=1552 kada ti vec sve znas!
    Extra tv ima velike mogucnosti ali ih veoma sporo uvodi ono sto se kaze na kasicicu.Sto se tice slike i tona na pojedinim kanalima oni su katastrofalni, na b92 i b92 info odzvanja kao iz bureta,na tv Budva slika je predratna to je samo dio onoga sto sam vidio za sat vremena gledanja extra tv-a.
    To je vec ispricano na ovom forumu. Procitaj prethodnih 180 strana ove teme.
    Moja ocekivanja su bila mnogo visa ali se nadam da ce se to popraviti.
    Hoce.
    Puno se ovdje vidim raspravlja sta je bolje ovo ili ono,mislim da komentari za satelitske antene ne stoje,kao kad pada kisa nema signala itd itd.Ja imam satelitsku antenu i sve mi radi perfektno nema seckanja slika idealna ton perfektan i nema smetnji nikakvih.postoje velike mogucnosti i sa satelitskim resiverom npr Dreambox-to je masina od resivera on ima velike mogucnosti,mozete kupiti njega sa hard discom ili bez,ako nema hard disc mozete da ga povezete sa kompom i sve da snimate na njega.Postoji i mogucnost gledanja stranih filmskih kanala sa prevodom samo se ubaci plugin i direktno sa neta skidate titl na resiver.
    Ok. Dreambox je mocan, ali nije za siroke narodne mase. Vise je za "advanced korisnike" i one koji se tako osjecaju.
    Takodje postoje pluginovi za uzivo rezultate,za vremensku prognozu,i jos mnogo mnogo toga.
    Pa gdje si ti bio do sada!
    Kratko i jasno: Robin Hood.
    U Evropi za 30 eura mjesecno
    Ovo je Crna Gora.
    dobijete interenet(brzina o kojoj mi mozemo samo da sanjamo),100 kanala iptv sa milion opcija,pretplata za fiksni,razgovaranje sa 70 zemalja djabe i sve to za 30 eura.
    1 GB? Onda nisi advanced korisnik, ili se tako osjecas? Za instalaciju ADSL-a postoji mogucnost "self installation", koja ti je bila ponudjena pri prijavljivanju.

/me expert :P
    Last edited by Sale; 14-10-08 at 08:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tesko da ces to sve nac bas za 30 eura.
    A pogledaj i cijene u regionu pa uporedi.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale,
    Stvarno nema potrebe da se tako ponasas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by marxim View Post
    Sale,
    Stvarno nema potrebe da se tako ponasas.
    Stavi se na njegovo mjesto.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

marxim, opusteno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Stavi se na njegovo mjesto.
    Sto on kao zastitnik extra osjeca se obaveznim sad da novog korisnika koji je poslije par sati gledanja sve uocio nesto soli pamet. Iako ce skoro god da je extra pocela sa radom slika na b92 i info 92, kosava, tv budve,tv nove nijesu rijesene , a da nespominjemo da poslije pola god su se tek udostojili da ubace novu i rtl (sa analognom slikom ) i smece DM, ocajno su uradili CDM i extra zabavu prije svega namijenjenu djeci mada ni njima ona glupost nije interesantna. Da i ja to konstatujem kao korisnik extra od decembra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Scepan View Post
    Sto on kao zastitnik extra osjeca se obaveznim sad da novog korisnika koji je poslije par sati gledanja sve uocio nesto soli pamet. Iako ce skoro god da je extra pocela sa radom slika na b92 i info 92, kosava, tv budve,tv nove nijesu rijesene , a da nespominjemo da poslije pola god su se tek udostojili da ubace novu i rtl (sa analognom slikom ) i smece DM, ocajno su uradili CDM i extra zabavu prije svega namijenjenu djeci mada ni njima ona glupost nije interesantna. Da i ja to konstatujem kao korisnik extra od decembra.
    Potpisujem

Thanks Thanks Given 
    1,715
    Thanks Thanks Received 
    598
    Thanked in
    449 Posts

Nasao sam za shodno da odgovorim na one licne prozivke, kao i na sva vasa pitanja oko Extra TV servisa.

Page 142 of 832 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)