do njega je, kao sto vidis ja sam novajlija
a inace mora se reg sa nasih domena, to obavezno, a mozda mu treba i proxy tj mozda su mu banovali ip![]()
Zasto drug ne moze da mi se registruje na ovaj forum?probao sam i ja za njega i sve mi govori --The string you entered for the image verification did not match what was displayed?
moze li pomoc?
do njega je, kao sto vidis ja sam novajlija
a inace mora se reg sa nasih domena, to obavezno, a mozda mu treba i proxy tj mozda su mu banovali ip![]()
ne mora da se reg, radi reg odlicno, probano je i iz inostrastva i iz cg, do druga ti je problem
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ovdje ti fino pishe razlog zashto ne moze da se registruje, ako ti i drug ti ne znate engleski mogli ste pitat nekoga da vam prevede ali poshto niste evo ja cu
Drug ti nije dobro iskuca slova i brojeve sa slike koja dolaze kao zashtita od spamm botova to neka pravilno odradi i registrovace se bez problema
Sad je moj drug probao da se regristruje, al uopshte ne vidi sliku sa kodom.
\\OFL•GIC
I ja konstantiram probleme na CdM.
- Neregistrovani ljudi nisu sposobni da traže na informaciju na forumu. Captcha key nije prikazan, a bez njega nemogu korisiti search opciju.
- Isto se događava kod ljudih koji bi da se registruju.
- Ponekad napišeš post, i submituješ, moraš dugo da čekaš dokle je ustvari post već postavljen, ali forumaš nije vraćen na postavljeni post ili topic.
- Spambotovi više svakome krv piju, tako da još ništa nijeste realizovali uz tim captcha dodatkom, mada vjerovatno nije ni dobro postavljen.
Kada će te da podnesete akcije nad ovom forumu? Forum propada a vi ga ispraćujete tokom njegovih zadnjih ura.
Da li trebam, ja sam, da formiram, koju dobrovoljačku gardu da ovo riješimo???:mrgreen:
bob83b
:mad:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Captcha nije autorizovan...
Ja se nikada ne ulogujem automatski (da me zapamti) ali vala ovo više dosadi.
Ulogujem se, pođem na topic na koji bih da postavim post, utipkam post (i srećom uradim copy-paste na ono što sam napisao) i onda uprem na submit, da na kraju vidim da me je sistem automatski izlogovao. Ok, nema problema, normalno opet uloguješ nakon čega sistem opet nastavlja da ti postavi post u potrebni topic.
Ali to već evo nekoliko nedelja više ne ide tako. U koliko želiš da se uloguješ nakon takvog događaja će ti sistem lijepo reći da su ti username ili password pogriješni ili nepoznati i da ponovo moraš da se uloguješ.
Eh tun možeš vala po dva sata da se yebeš ali ti ulogovati neće. Pođeš li na frontpage od CdM, (nakon brisanja cookie-ja) na ponovo ulogovanje, onda će sve uspjeti, ali ti pisani post neće biti postavljen, (zato što su cookies izbrisani) zato koristim ono copy-paste.
Kada mislite popraviti ovo sve drugovi???
jednostavno strikiraj opciju "remember me" i zavrsi posa' a ne maltretiras narod bzvz
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Znam ja to nisam ja glup. Nego zbog lokacije to ne mogu i ne smijem korisiti i mnogobrojni drugi ljudi zamnom. Ta opcija o ponovo ulogovanje da bi se postavio post ili topic treba da funkcionira jer je za to napravljena jeli ne?
Ili će mo po tvojem negirati sve by the crew "implementirane greške" dok forum postane nestabilan i bude gotov za bacanje.
Ja ne maltretiram uopste ljude. Kao što već gore navede ove funkcije trebaju da rade i to je to. To je jednostavno problem koji crew mora da riješi, pa nek riješe.
Ako već mogu na forumu da se prave velika čuda i ljudi koji pretežno vole ban i mod opcije, nek onda izvole i i riješu sve probleme na forumu.![]()
Izloguj se na kraju...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
I na kraju funkcija koja mora da radi još uvjek ne radi zbog negiranja te funkcije sa strane od forumaša kao i admina.
Just my 2 cents. Ako nećete da riješiti problem, who cares? Ja ne, ali će te tako (vi vlasnici ovog foruma i admini) biti neprijatne gazde za novo registrovane forumaše.
Kad ce konacno biti omogucena registracija na forumu?
stvarno,i dalje drug ne moze da mi se registruje-nema one slike kao validacije....
Administrator je azuran kad nekome treba udijeliti ban, ali ne i kad treba rijesiti ovaj i slicne probleme.
Jos nista od rjesenja ovog problema...
nista,kao da ne primaju nove clanove...
xaxaxa...malo imas postova![]()
Više ni administratori ne dolaze na ovaj forum... :lolblue:
Ne, osim ako nesto treba da ociste, a spameri samo cvjetaju, dok sa druge strane registracija ne radi, nece da otvore podforum televizija... etc etc...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks