gleda li ko "fear itself",kakva je serija?
Kako ga nisam zalazio na ovaj 'donji dio' foruma nocas sam ischitao ovih 49 stranica blago majci ne vidim prst pred oko sad...
Evo neki moj lichni spisak odlichnih serija koje su neprevazidjene normalno ne samo meni nego svima, kao shto su:
-Only Fools and Horses
-Homicide
-Allo Allo
-3rd Rock from the Sun
-Lost
-Smallville
To bi bio neki top '6' valjda...Nastavljam sa serijama koje sam gledao i koje bih rado opet gledao neke su opet mnogo dobre neke loshije kako za koga...
-Profiler
-Hobotnica
-Los Serranos
-Band of Brothers
-Prison Break
-House
-Heroes
-Zvono kao spas
-Nestashne godine
-Friends
-Charmed
-The Simpsons
-CSI Miami
-Zoro - Stari onaj shto se davao na Rai uno ili Rai due kad sam imao 10tak godina
-Largo
-Korak naprijed - Un paso adelante ili kako li vec ide na spanskom.
-Prvi Talas
-7 Heaven
-Will & Grace
-Sex and the City
Od domacih...
-Ljubav, Navika i Panika
-Bolji Zivot
-Mjesoviti Brak
-Vratice se rode
Last edited by Tz-ObeLiX; 11-10-08 at 09:11.
Jel moguce da niko nije pomenuo ( ili se stvarno to nikom nije svidjelo ) ona serija britanska sa pukovnikom Sharpom u glavnoj ulozi sad nemam blage predstave za tachni naziv davno je to bilo vidjeh samo da su pravili kao neki mini serijal od par epizoda novi ( ne toliko novi 2005 ja u pitanju mislim ali noviji svakako jer se serija prikazivala prije 10tak godina ) chini mi se i da se davao na HRT1 nego ne stigoh to da pogledam...
Ima li to neko sluchajno u privatnoj kolekciji da se nareze, kupi or w/e?
Odlicna serija, Sean Bean je glumio SharpaDavala se i na neku od nasih televizija i mi smo je prevodili kao Sharpe samo, a na imdb su to stavili kao nekoliko filmova o njemu, evo ti link pa pogledaj http://www.imdb.com/name/nm0000293/
![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Od ovih gore navedenih serija iz mog posta zanima me ima li ko sledece naslove..ne popamtih ko sve ima i ko shta i kako radi za ovih 50 stranica :P
Naravno ako ih ima u kakav shop mozhe i to svaka info je dobrodoshla...
-Zvono kao spas
-Nestashne godine
-3rd Rock from the Sun
-Hobotnica
-Allo Allo
-Los Serranos
-Largo
-Homicide
Dalje ove nisam gledao a volio bih da ih pogledam pa javite na pm shta imate i ostale zajebancije
-The Wire
-Dexter
-The Unit
-Moonlight
-The Pretender
-Reaper
-Firefly
-Deadwood
-24
-Jericho
-Sharp
-True Blood - svi kazhete da je ****** jel bash takvo ****** da je ni ne uzimam onda?
Znachi ako ima dobrovoljaca da narezhu za dz, da im se donesu cdovi josh bolje naravno i ovi shto narezuju za jevreje neka poshalju pm da se dogovorimo.
Dobro je da nisam jedini
Hvala za link, sad bezveze podjoh na wikipediju na njegov profil pogledah neshto shto su pisali za Sharpa ima i ispod kako se zove koji dio snimali su ga uglavnom 4 godine po 3 epizode svake godine ili ti 12 ukupno.
A naravno Sean Bean je poznat i po ulozi Boromira u Gospodaru Prstenova.
Tu su josh par boljih filmova kao shto su National Tresure, Troy, Equlibrium...
Moracu da potrazhim par njegovih filmova na netu sad kad stavim ovaj flat![]()
mislim da si promasio topic, ovo vise ide u "razmjenu", mada prejaki ste mi ti i slicni likovi koji samo naprave spisak od 20 serija (ako svaka ima u prosjeku 10 diskova, to je 200 diskova) i onda velikodusno ponude prazne diskove i nista drugo u razmjenu, zaboravljajuci da za 200 diskova treba jedno 4 dana da se nareze i da coek ne radi nista drugoPuno srece u potrazi za takvom osobom, ja ipak preferiram razmjenu disk za disk
![]()
(nečitko)
AO..... kakve dezinformacije,ja ne znam sto rade ljudi,chitaj dalje,pa ces vidjeti informacije koje su tacne.... dovoljno je na IMDB da ukucas '' Sharpe's '' (bez '' '' ) i da vidis sve sto je snimljeno od tih filmova(epizoda). Sve to mozes skinuti sa warez foruma,samo u njihov search ukucaj Sharpe's
titlove na srpskom nema,ali zato ima na engl(ko voli), gogo www.seriessub.com
as it seems,there is a new Sharpe movie in production,called ''Sharpe's Peril''
ne zezaj,vidis da je ponudio jevrejesvaki vrijedi po pola diska :mrgreen:
Last edited by SpellStealer; 11-10-08 at 11:58.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
vrijeme ti je onda da skidas BSG u HD, da ne cimas drugove iz BG![]()
(nečitko)
A kako volim ove komplikovane ljude koji moraju odgovorit i iscrnjachit to je sprdnja.
Dje vidis da sam rekao da mi to hitno treba i da je obavezno za dz?
Ja fino rekoh chini mi se i postavih spisak od nekih 20tak serijala za koje sam cuo i koje mi se gledaju i nisam rekao odma sjutra da mi to neko nareze ili shta li vec nego ako ima nekog dobre volje da ima jednu seriju da nareze od navedenih samo da mu se donesu cdovi dobro bi bilo a mozhe i da se plati.
Normalno kod nasheg naroda nemash takvih osoba ili ih je vrlo malo evo fino se devilish ponudio kome god treba to shto je vec naveo ne znam zaboravih koji je serijal u pitanju da mu se donesu cdovi i da ce mu narezat, manje vishe svi stariji chlanovi foruma znaju dje radi i znaju ga ovako itd itd...
Na ovom forumu je najlakshe nac guzicu jer ih ima mali milion, a ove druge koji ce ti neshto ucinjet bez novchane nadoknade nema nidje.
Dalje dje sam pomenuo da taj dobrovoljac shto se javi treba da mi to nareze momentalno sto bi ti rekao 4 dana da narezuje 20 serijala na 200 cdova mislim da to ni narkoman ne mozhe a ne normalna osoba, niti tako neshto ocekujem od ikoga odje.
Poshto u razmjenu nemam skoro nishta jer nisam to skupljao mislim imam neshto na primjer Band of Brothers serijal full i mozhda josh neshto imam dosta filmova ali nije to sve HD zato sam pomenuo placanje normalan narod ce shvatit a ne odma pokushat da ispadne pametan kao ti i spellstealer.
Znaci wikipediju sam bezveze poshao jer mi je prvo palo napamet da ne bude da vi jedini posjecujete ovaj sajt normalni a ovi shto podju na wikipediju ili neki drugi manje tachni sajt su kreteni dbli rtdi i time slichno, poshtedite me te vashe filozofije od takvih ljudi ne bi nishta uzeo, a platio bi svakoj normalnoj osobi na ovaj forum i bilo dje drugo za to shto mi je potrebno ali takvim osobama punim sebe nikad.
Sad ce flat pa cu nadoknadit propushteno za ovo jebanje u mali mozak 3 godine sa 10gb.
Topic promashio nisam jer je vecina vas na ovih 50 strana isto pisala i samo je njih 4-5 redirektovano na drugi topic ne odskache puno od tebe jer sam uostalom i komentarisovao navedene serijale neke od njih makar.
A ako moderator smatra da je pogreshno neka ga obrishe ili prebaci u odgovarajuci topic o razmjeni i da smo zdravo.
ja sa citavom svojom kolekcijom mozda nisam 20 serijala od toga kompletne odgledao, a svaki od njih sam platio ili dobio u razmjenu, ne sjecam se da se ko pojavio i rekao "Verbalni, aj da ti narezem XX diskova, simpatican si mladic, iako se ne znamo sem preko foruma". Znaci smanjis malo apetite, pa neces imati reakcije kao moja sto je, a na svaku drugu stranicuovoga topica ili onoga za razmjenu se pojavi neki lik sa povecim spiskom serija koje bi htio i velikodusnom ponudom da donese prazne diskove, te je moja reakcija bila isprovocirana prije svega time, a ne samo tvojim postom. Cak i Devilish, koji je super momak i treba neke diskove da mu donesem da prereze u ovih nekoliko dana, ti ne bi gomilu diskova bez razmjene ili za dz rezao:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=507
nekoliko epizoda ili par sezona ok, to ce svako odje ucinjet, ali alo, 20 serija (okruglo), e pa, ja ne bi imao obraza ni trazit, ni u shali.
Last edited by verbalni_fajter; 12-10-08 at 00:38.
(nečitko)
U idealnom svijetu bi ljudi pazljivo citali i vodili racuna o onome sto pisu.
Ovaj topik sam otvorio, a kasnije prebacio u sticky da bi ljudi mogli komentarisat serije koje gledaju, koje su gledali i sl. Kad je pocela prica o razmjeni, otvorili smo poseban topik za to, i njega takodje stavili pod sticky da olaksamo ljudima. Poslije toga smo otvorili i POSEBAN topik dje ljudi mogu ostavljat samo spiskove serija koje imaju, da bi svima bilo lakse i preglednije. Ali vama je izgleda milije trpat sve u jedan topik, da se ne zna bozje zore.
Kako god ocete.
Ja vise policajca izigravat ovdje necu, i prebacat postove iz jednog topika u drugi, zato sto je vama lijeno rasporedit to kako treba. Ako se mozete organizovat - super. Ako ne, da pocnemo zakljucavat topike pa idite na Sve i Svasta.
I am the one who locks.
ja eto skrenuh paznju da je topic promasen, al Obelix i pored toga smatra da je pogodio temu sa svojim postovima
elem, poslao sam mu PM prije 15-20 min (i bez tvoje sugestijeTopic promashio nisam jer je vecina vas na ovih 50 strana isto pisala i samo je njih 4-5 redirektovano na drugi topic ne odskache puno od tebe jer sam uostalom i komentarisovao navedene serijale neke od njih makar.), pa se nadam da cemo dalju offtopic prepisku nastavit tim putem (kao i sa Drazenom vezano za to sta je HD, a sta nije, PM me)
PS Pitanje za tebe, kao starog znalca: na koja je jos 2 filma parodija na silovanje u zadnjoj epizodi South Parka?![]()
Last edited by verbalni_fajter; 12-10-08 at 01:04.
(nečitko)
Nema potrebe da zbog mene zatvarash bilo shto niti cu da idem na druge podforume koje ne posjecujem sem malo ovoga i 'gamer' podforuma...
@verbalni
Ne trazim pobogu 20 serijala odjednim niti sve njih za dzabe a ne mora ni jedan za dzabe nego cisto da mi ljudi jave na forum kako stoje stvari kod njih jer nije normalno sve isto kod svakog.
Ja sam ovih 20 naveo kao shto sam rekao da sam chuo za njih nebitno putem nekog foruma domaceg/stranog, neke reklame ili u drushtvo neko chisto da me te interesuju da ocu da ih pogledam kad ih nabavim i ako ih nabavim a ne da izvoljevam i ne znam ni ja shto.Ne mogu sve odjednom skinut sa neta i gledat u isto vrijeme pa sam zato mislio da skratim sebi listu za download ako ih mogu ovako nabavit dje, to je sve dosta je bilo offtopica pa da se vrnemo temi ovog topica.
na pm cemo nastavit...
(nečitko)
da ne bude vise spama... da pocnem :
Heroes 3-ca sezona : Poceli su da smaraju,taj time-travel nisu ni trebali da uvode u seriju,to je prezvakana tema. Nadam se da ce da ispadne zanimljivo na kraju,mada sumnjam. Druga sezona je bila razocarenje,treca na putu. . .
Prison Break 4-ta sezona : Za mene i dalje podnosljivo,prve 2 sezone su bile odlicne,ali dobro,trecu jedva i cetvrtu sad nekako gledam,a da me totalno ne smori serija,ali nije vise to to...
eto,2 serije koje su obecavale,prison break je i odlican sa prve 2 sezone,dok heroes nisu zavrsili ni prvu,a vec su lose bili odradili njen kraj.
offtopic:i to mi je hvala sto sam ti rekao tacne informacije za Sharpe,prethodno vidjevsi da nisi bas informisan,pa htjedoh da pomognem.. i drugi put!
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Gleda li ko Supernatural mozda?Poceo sam da skidam prvu sezonu i odgledah par epizoda cini mi se kao bas dobra serija,s obzirom da ima vrlo interesantnu tematiku i da je iz sto se bar serija tice malo zaboravljenog horor zanra.
Gledao sam par epizoda, srednja zalost... Ona maKina je najbolji lik u seriju![]()
Last edited by Interpol; 14-10-08 at 19:58.
I am the one who locks.
Jel uspio ko da nabavi novu epizodu Sare Konor s02e06?
nesto je nema jos
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks