sluku sam stavio samo da ne bude da sam ja samo neki "net" navijac , i da nepricam neke stvari bzvze nego da sam bio na utakmice..
evo ja sam bio na svaku osim sa kazahstanom....i procitaj na koju tribinu,naravno stalno sjever....
[img=http://img359.imageshack.us/img359/5137/kartesx3.th.jpg]
AJMO CRNA GORO !!!
sluku sam stavio samo da ne bude da sam ja samo neki "net" navijac , i da nepricam neke stvari bzvze nego da sam bio na utakmice..
AJMO CRNA GORO !!!
sad vas pozivam da u subotu u 15.30 dodjete na Kamp FSCG, Stari aerodrom....tada nasa reprezentacija igra pripremnu utakmicu sa nekim od prvoligasa nase lige....ja cu svakako biti tamo
AJMO CRNA GORO !!!
Filipović: Nećemo igrati bunker u Italiji
Zoran Filpipović selektor crnogorske fudbalske reprezentacije ni protiv Italije neće odustati od svoje filozofije igre, shvatanja fudbala... Crna Gora neće igrati "bunker" ali neće sigurno ni srljati u Lećeu. Ne možemo da prijetimo svjetskom prvaku ali imamo pravo da se nadamo povoljnom rezultatu - bila je Filipovićeva konstatacija.
Ne želi da odstupi od svoje taktike: Filipović
- Nećemo mijenjati sistem igre u Italiji. U prevodu nećemo ugrati "bunker" protiv Italijana. Ako protiv njih ne odigrate visoko i ako nijeste spremni da igrate na kontru ili polukontru možete loše proći. Oni imaju svoju igru. Imaju opasne i visoke igrače, koji u protivničkom šesnaestercu mogu da vam stvore probleme. Takođe, ne treba zaboraviti da ne smijemo rano da primimo gol. Onda se cijela strategija ruši - kazao je Filipović.
Lipi je napravio prilično čudan odabir igrača za mečeve sa Bugarskom i Crnom Gorom. Ako se malo bolje pogleda sastav "azura" vide se da timu nedostaje kako bi rekli Italijani - "fantazista". Pirlo je povrijeđen, Toti je kazao zbogom nacionalnom timu, Del Pjero je ovog puta preskočen...
- Za nas je dobro što ne igra Pirlo. On je pokretač svih akcija u njihovom timu. Ima taj nevjerovatan pas, dobru loptu u prostor, zna da pronađe napadača... Ipak imaju oni dovoljno kvalitetnih igrača na sredini terena tako da sam siguran da se njegov izostanak neće osjetiti.
Mogu da odigraju očajno, da im ništa ne polazi za nogom ali Italijani takve mečeve obično riješe u svoju korist. U Lećeu našim igračima će trebati strpljenje, ukoliko nakon neke "lude" akcije domaćina primimo gol.
- To ih karakteriše već godinama. Ne prikažu ništa, a na kraju izađu kao pobjednici. Mi smo prinuđeni da rizikujemo protiv njih. Moramo da igramo visoko, moramo da pokušamo da ih napadnemo. Važno je samo ne primiti gol rano - ponovio je Filipović.
Poleksić: Pazite mi De Rosija
Vukašin Poleksić dolazi u "svoj" grad. Iz Sutjeske je sa 20 godina došao u Leće gdje je proveo tri sezone. Nikada nije dobio pravu šansu iako je imao nekoliko utakmica o kojima su svi pričali na Apeninima. Poleksić odlično poznaje italijanske igrače i zna odakle mu prijeti najveća opasnost.
Poleksić
- Daniele De Rosi je po meni najopasniji igrač za naš gol. Veoma je nezgodan, nepredvidiv. Često se ubacuje iz drugog plana, zna da šutira lijevom i desnom nogom. Na njega se mora obratiti posebna pažnja. Tu je naravno nezaobilazni Toni ali ne zaboravimo ni Akvilanija i Di Natalea - rekao je Poleksić.
Samo hrabro pa sto bude!
ako imas neki txt i da se moze u neku melodiju napravit slobodno reci
niko mi se nije javio a pricate kako bi isli
evo opcija
ko hoce da ide za italiju neka mi ostavi broj telefona na pm i ime i prezime
ima jos 100 mjesta obecanih za one koji nemaju vize, a i ko ima vizu moze da ide bez problema (ne znam tacan broj slobodnih mjesta)
ko ima vize aranzman je 165e
ko nema 165e + 40e (viza i osiguranje)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Rekao sam da necu pisati nista vezano za Italiju, ali ne mogu da izdrzim a da ne kazem par stvari, posto se odje vise prica o nekim glupostima nego o samom gostovanju....
1. Glavni krivac zasto nije poslo vise ljudi, tj. 550 koliko smo planirali, jeste MIP (ministarstvo inostranih poslva)!!! O cemu se preciznije radi...Posto imamo u organizaciju covjeka koji je veliki prijatelj sa ambasadorom Italije u CG uspjeli smo da makar zavrsimo 70 bijednih viza...Nas covjek je bio na sastanku sa njim (Muidji ili kako se vec zove, nije ni bitno) prije 15-ak dana i on mu je dao obecanje da ce da nam izda 550 viza, po cijeni od 1 eura (vjerovali ili ne)... u pitanju su grupne vize (koje skoro vise niko ne izdaje) koje bi bile na 21 pasos (po 50), ali SVE TO POD USLOVOM DA MIP AMBASADI POSALJE DOPIS, TJ. MOLBU U KOJOJ SE IZMEDJU OSTALOG KAZE DA ZBOG UTAKMICE DRZAVA CG TRAZI OD ITALIJE IZDAVANJE VECEG BROJA VIZA TJ IZDAVANJE GRUPNIH VIZA...Mi taj dopis dostavljamo MIP-u u saradnji i maksimalnoj podrsci FSCG, medjutim, POSRANO MIP se BOJALO DA CRNOGORCI NE EMIGRIRAJU U LECCEU, jer bi u tom slucaju oni bili "krivci"...(mogli su naci neki manje sraman razlog)...Sta se desava dalje, D. Savicevic u razgovoru sa nekim iz MIP-a daje garanciju da ce se svih 550 ljudi vratiti, medjutim ni to nee prolazi...Ambasador Italije kontaktira naseg clana i govori mu da moze da nam zavrsi jedino 70 viza i to samo zato sto mu je prijatelj...Eto, to vam je to, sto se tice viza...
2. Drugi problem je sledeci, mada kad prvi nije rijesen onda ne znam ni sto pricam o ovom... icon_mrgreen...al ajde...Za izdavanje ferija su nam trazili 80 000e!!!Poslije par intervencija, ta cijena je spustena na 65 000...Prva ponuda od agencje je bila, VJEROVALI ILI NE, 120 000 EURA + VIZE , koje bi mi zavrsili...Sramota!!!
Na kraju, kada je pala u vodi mogucnost za 550 viza, nasli smo agenciju koja je dala aranzman po osobi 165 e + nase vize, koje smo mi u ovom slucaju placali bez povoljnosti koje bi imali da su u pitanju grupne, dakle 35 eura + 4-5 eura osiguranje...Dakle, maximalna cijena (za ove 70 ljudi + ljudi koji imaju vizu) je 165 eura, ali postoji velika mogucnost da ta cijena padne mnogo manje, ukoliko nadjemo ljude koji bi nam finansijski pomogli, jer medju nama ima dosta ljudi koji studiraju ili ne rade i nemamu para za gostovanje, na veliku zalost, u***** se u standard...Znaci, konacna cijena i dalje nije poznata, jedino se zna da nece biti preko 165eura !!!!
I na kraju, PO***** SE SVIMA U USTA onim koji sire netacne informacije i koji izmisljaju da je neko rekao da ce biti ovako ili onako...
DOVIDJENJA-PRIJATNO!!!
Ovo je post na forum varvara,jednog chlana.
Eto objashnjenja zashto nije 550ljudi...
Намјерно Другачији...
ka da pricamo o ceci 'bem ti
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
a ljudi....prvo gostovanje...bice bolje na sledecim utakmicama u gostima...sigurno...do tada cemo pravit paklenu atmosferu na stadionu pod goricom
AJMO CRNA GORO !!!
toni-di natale-pepe napad protiv bugara.
"Balkanski rat" za Vujadinovića
Bivši mladi reprezentativac Crne Gore Nikola Vujadinović, mogao bi uskoro da dobije priliku da nastupi u dresu Srbije.
Selektor Srbije Radomir Antić prati igre 22-godišnjeg fudbalera Udinezea koji igra na poziciji štopera. Sâm Vujadinović je za podgoričke Vijesti potvrdio da mu je Antić početkom ove nedelje rekao da na njega ozbiljno računa. "Za vreme odmora u Beogradu dobio sam poziv da razgovaram sa Antićem. Interesovao se za moju situaciju u Udinezeu i saopštio da će doputovati u Udine kako bi pratio moje igre".
Upitan da li bi radije igrao za Crnu Goru ili Srbiju, Vujainović je izbegao direktni odgovor.
"Ne mogu da odgovorim na to pitanje. Crna Gora mi je prva dala šansu, ali nakon toga sve je bilo razočaranje. Volim Crnu Goru i i dalje čekam da me neko pozove. Sada sam član velikog kluba i očekivao sam da će se neko interesovati", rekao je Vujadinović.
Mladi fudbaler igrao je za mlađe selekcije našeg jugozapadnog suseda sve do septembra 2007, kada je ušao u sukob sa selektorom Duškom Vlaisavljevićem pred meč sa Engleskom. Od tada niko iz GSCG nije sa njim stupio u kontakt.
"Zbog toga sam malo razočaran. Niko me iz Crne Gore nije nazvao ni da mi čestita prelazak u Udineze. Osećam se kao deo te ekipe, a sa druge strane opet kao da niko nije zainteresovan za mene. Kao da me ne žele u reprezentaciji", rekao je Vujadinović.
Pre dolaska u Udine, gde igra sa srpskim tandemom Luković – Basta, Vujadinović je bio član sofijskog CSKA.
"Kada sam otišao u Italiju, imao sam mnogo poziva iz Bugarske. Pitali su me da nastupam za njihovu reprezentaciju jer imam i bugarski pasoš, ali još ništa nisam odlučio. Nakon svega malo su mi pomešana osećanja i neću da žurim sa konačnom odlukom", dodao je on..
Vujadinović u dosadašnjem dijelu Serije A nije igrao za Udineze, a razlozi su bili odbijanje CSKA da izda sertifikat dok italijanski klub ne isplati kompletno obeštećenje od milion eura, ali i lakša povreda.
"Sada je sve u redu i u subotu ću igrati za Udineze u prijateljskoj utakmici protiv Domžala. Debi u prvenstvu trebalo bi da imam već u narednom kolu kada gostujemo Lečeu, a utakmica se igra četiri dana nakon što na istom stadionu budu igrale reprezentacije Italije i Crne Gore", zaključio je za Vijesti Vujadinović.
---Chelsea Fc---
i njega cemo izgubit, kakva bi odbrana bila vujadinovic,subotic,basa i knezevic a jos onakav napad i dobra sredina![]()
tako ti je to kad amateri vode reprezentaciju
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
a pustite vise Basu, treba li svi gace da skinemo da bi se on nakanio da dodje... u reprezantaciju treba da igraju oni koji hoce i koji osnecaju CG kao svoju drzavu, inace sve gubi smisao, pogledajete vatepoliste, najveci dio tih momaka je stavi na kocku i evropsko i olimpijadu kada su odlucili da igraju za Crnu Goru, jer se tada nije znalo da li cemo imati pravo da se kvalifikujemo na ta takmicenja, rizkovali su jer vole svoju drzavu, zato i ginu onako za svaku loptu, zato i jeste onakva atmosfera u ekipi... zamisli kako bilo da se sada basa prikljuci...
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Basha je nebitan lik totalno,dje je on sad? Ne treba nam on djao popio..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Mislim da je u Lensu...
---Chelsea Fc---
Basa je u Lokomotivi iz Moskve,da bi bio pojacanje bio bi, ali ne treba nikoga da molimo...mislim da bi stoperski tandem Knezevic-Vujadinovic bio za klasu jaci od Tanasijevic-Batak ,a pritom su dosta mladji
Eo ce igrat Vucinic 100%,bez ako ne masti javnost![]()
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks