ovo je tema o Extra TV, a ne o nekim analognim sistemima i strucnjacima koji kazu da parica ne moze da provuce vise od 3.4 KHz...
Dobar je i m-kabl mjesecno se placa nesto vise od 5 eura i mos da razvuces na koliko oces tv-a za dz . Ja sam zadovoljan totalom, mada je to stvarno lose sto nema nasih i hr kanala.
ovo je tema o Extra TV, a ne o nekim analognim sistemima i strucnjacima koji kazu da parica ne moze da provuce vise od 3.4 KHz...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
M-kabal je analogni kablovski sistem i to kod mene ne moze da prodje. Kad predju na digitalni sistem, e to je prava prica
Pa ti vidi Sale kakav vam je izbor kanala kad ljudi rasmisljaju da vas zamjene sa analognim sistemom.BTW imate i vi par analognih kanala koje ste samo transkodirali, dva sigurno izvorno nisu takva. Trebali pominjati koji su to kanali ? Televizija proizvodi digitalni signal, pa ga vi preuzmete sa analognog linka pa ga transkodirate. To je stvarno dno....
Ne zesti se
Pa bas nisi zakucan ispred stb-a ad imas extratv. Mozes da pregledas semu, zakazes emisije iz dva klika unaprijed, mozes da snimas i kad nisi kuci itd itd... Pred receiver si zakucan samo ako imas bilo-koji-drugiTV. Svima smeta taj DRM... nego sto cemo... i ja bi volio da mogu da prebacim snimljeno i sacuvam, kao sto se i uvijek moglo preko bilo kog drugog tv providera... ne znam sto je to problem... ako neko zna zasto je DRM implementiran nek mi objasni...
Ja sam jutros s posla zakazao snimanje 2 serije a sinoc dok sam bio na slatkim palacinkama snimio sam Deadliest Catch na Discovery Channelu.
Sve sto fali je jos nekoliko dobrih kanala i naravno da se rijese problemi s infrastrukturom - nego to nije problem extratv-a, nego ljudi zaduzenih za taj tip infrastrukture, zar ne?
Izvini ako asm bio previse buchan u mom predjasnjem odgovoru![]()
Last edited by =]Vlado[=; 07-10-08 at 12:18.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Imate li problema sa kanalom CDM, da vam stoji na sred ekrana nekakvo upozorenje o DHCP-u?? I nema teoretske sanse da ga se otarasim? U cemu li je stvar?
ima li ko pojasnjenje za kanal cdm,kad procitam neku vijest na koje dugme da se vratim nazad?sve sam klikao i ocigledno to ne postoji
Ima back dugme, nacrtan ekran pa jedna strelica u lijevo je exit ,pa dugme lijevo od njega samo strelica u lijevo
Last edited by Poseydon; 08-10-08 at 11:24.
Oooops double-post. Bug...
Nebi se ni bugom to moglo nazvati, jer je uglavnom posledica nestanka struje
pratio sam i druga uputstva za rjesavanje tih "problemcica", nisu bas za prost puk, a i mnogo gasenja i resetovanja STBa IMO
(nečitko)
VLADO care hvala za pomoc! Uklonjeno!![]()
U sljedecoj verziji software-a vise nece biti ovih porukica.
Last edited by =]Vlado[=; 08-10-08 at 13:51.
T-Com je od sjutra pripremio specijalne povlastice za sve nove Extra TV korisnike. Svi oni koji se do kraja godine prijave za korišćenje ovog servisa plaćaće Extra TV priključak 50 eura, umjesto dosadašnjih 100 eura.
U dvostruko nižu cijenu priključka, uračunata je instalaciona taksa od 12,5 eura i zakup opreme 37,5 eura.
“Uz 50 eura jeftiniji priključak, novi korisnici će mjesečno uštedjeti i dodatnih 8,9 eura. Tolikokošta Start paket (51 kanal), koji će za nove Extra TV korisnike biti besplatan do kraja godine”, najavljeno je iz T-Coma.
Pravo na upola jeftiniji Extra TV priključak i besplatan Start paket imaju i korisnici prijavljeni prije početka ove akcije, a servis im se instalira u toku kampanje.
Takođe, ove povlastice dobijaju i svi koji se prijave za ovaj servis u toku kampanje, a instacija uslijedi nakon 31. decembra.
“Za nepunih 11 mjeseci, koliko je prošlo od uvođenja Extra TV-a na crnogorsko tržište, ovaj servis je na najbolji način pokazao svoju vizuelnu i funkcionalnu superiornost”, posjećaju u T-Comu
Pocelo je da gori, samo sto su po obicaju promasili cilj.Skupa instalacija jeste problem, ali puuuuuuuuuuuno veci problem je los izbor kanala, tako da samo smanjujete profit...
Vapaj za novim korisnicima ! Za par mjeseci neka se resiver daje dzabe , sve dokle je ocajna ponuda kanala bice vam mala traznja za extra tv . Treba se minimum dodat 5 dobrih kanala a ne smece tipa DM koje se dzabe preuzima sa satelita (u zaboravih extra sve regularno preuzima)
DM Sat i ostali kanali se distribuiraju potpuno legalno.
da necete mozda izbacat koji se kanali najvise gledaju a koji se uopste i ne gledaju?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks