Page 141 of 832 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... LastLast
Results 3,501 to 3,525 of 20787

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dobar je i m-kabl mjesecno se placa nesto vise od 5 eura i mos da razvuces na koliko oces tv-a za dz . Ja sam zadovoljan totalom, mada je to stvarno lose sto nema nasih i hr kanala.

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

ovo je tema o Extra TV, a ne o nekim analognim sistemima i strucnjacima koji kazu da parica ne moze da provuce vise od 3.4 KHz...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

M-kabal je analogni kablovski sistem i to kod mene ne moze da prodje. Kad predju na digitalni sistem, e to je prava prica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    ovo je tema o Extra TV, a ne o nekim analognim sistemima i strucnjacima koji kazu da parica ne moze da provuce vise od 3.4 KHz...
    Pa ti vidi Sale kakav vam je izbor kanala kad ljudi rasmisljaju da vas zamjene sa analognim sistemom.BTW imate i vi par analognih kanala koje ste samo transkodirali, dva sigurno izvorno nisu takva. Trebali pominjati koji su to kanali ? Televizija proizvodi digitalni signal, pa ga vi preuzmete sa analognog linka pa ga transkodirate. To je stvarno dno....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Pa ti vidi Sale kakav vam je izbor kanala kad ljudi rasmisljaju da vas zamjene sa analognim sistemom.BTW imate i vi par analognih kanala koje ste samo transkodirali, dva sigurno izvorno nisu takva. Trebali pominjati koji su to kanali ? Televizija proizvodi digitalni signal, pa ga vi preuzmete sa analognog linka pa ga transkodirate. To je stvarno dno....
    I onaj koji je zalutao na ovaj forum zna koja su to dva analogna kanala........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by marxim View Post
    Ako ti hoces takav paket - ja nemam nista protiv , ali nemoj ni mene da uskracujes za ono sta zelim.
    Prvo, zelim da snimljenu emisiju mogu pogledati na bilo kojem od 2 STB-a, a ne da snimam 4 emisije istovremeno!? (Kvalitet programske seme kanala ti jednostavno to onemogucava - sve i da hoces....)To je poenta, a ne 4 snimanja.
    Drugo, "No ovo ti je ono: das im prst a oni hoce cijelu ruku " :
    - meni niko nista nije dao !Ni meni, ni ostalim korisnicima Extra TV-a.Mi sve to lijepo placamo!Nema potrebe da si velik....
    Slazem se sa Poseydonom, ako se za 3-6 mjeseci OZBILJNO ne popravi EXTRA TV, odosmo svi nazad na TTV...Zakaci se brate externi HDD / DVD recorder i snimas i gledas gdje hoces i na sta hoces.
    A ne `zakucan` stalno ispred STB-a.
    Kao se brani lik i djelo EXTRA TV-a.Svaki predlog i kritika su (ne)dobrodosli.
    Uzgred, imamo li negdje podatak o market share-u TTV-a,BBM-a i EXTRA TV-a?
    Ne zesti se

Pa bas nisi zakucan ispred stb-a ad imas extratv. Mozes da pregledas semu, zakazes emisije iz dva klika unaprijed, mozes da snimas i kad nisi kuci itd itd... Pred receiver si zakucan samo ako imas bilo-koji-drugiTV. Svima smeta taj DRM... nego sto cemo... i ja bi volio da mogu da prebacim snimljeno i sacuvam, kao sto se i uvijek moglo preko bilo kog drugog tv providera... ne znam sto je to problem... ako neko zna zasto je DRM implementiran nek mi objasni...

Ja sam jutros s posla zakazao snimanje 2 serije a sinoc dok sam bio na slatkim palacinkama snimio sam Deadliest Catch na Discovery Channelu.

Sve sto fali je jos nekoliko dobrih kanala i naravno da se rijese problemi s infrastrukturom - nego to nije problem extratv-a, nego ljudi zaduzenih za taj tip infrastrukture, zar ne?

Izvini ako asm bio previse buchan u mom predjasnjem odgovoru
    Last edited by =]Vlado[=; 07-10-08 at 12:18.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imate li problema sa kanalom CDM, da vam stoji na sred ekrana nekakvo upozorenje o DHCP-u?? I nema teoretske sanse da ga se otarasim? U cemu li je stvar?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by wwinerr View Post
    Imate li problema sa kanalom CDM, da vam stoji na sred ekrana nekakvo upozorenje o DHCP-u?? I nema teoretske sanse da ga se otarasim? U cemu li je stvar?
    Mene je neko naucio kako to da maknem

Ugasis i router i stb na dugme pozadi pa onda prvo upalis router pa malo sacekas (recimo minut ili manje) pa onda upalis stb i to je to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ko pojasnjenje za kanal cdm,kad procitam neku vijest na koje dugme da se vratim nazad?sve sam klikao i ocigledno to ne postoji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ima back dugme, nacrtan ekran pa jedna strelica u lijevo je exit ,pa dugme lijevo od njega samo strelica u lijevo
    Last edited by Poseydon; 08-10-08 at 11:24.

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post

Ugasis i router i stb na dugme pozadi pa onda prvo upalis router pa malo sacekas (recimo minut ili manje) pa onda upalis stb i to je to
    ovaj ExtraTV je bas user friendly
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    ovaj ExtraTV je bas user friendly
    To sa DHCP prozorcicem je BUG. Nema veze BUG sa user friendlinessom, zar ne? Ispravice bug i to je to. Naravno da znas da dok je softwarea bice i bugova. PitaJ Bill Gatesa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Oooops double-post. Bug...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nebi se ni bugom to moglo nazvati, jer je uglavnom posledica nestanka struje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Nebi se ni bugom to moglo nazvati, jer je uglavnom posledica nestanka struje
    U pravu si, nego eto... Uglavnom ima recept da se makne...

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

pratio sam i druga uputstva za rjesavanje tih "problemcica", nisu bas za prost puk, a i mnogo gasenja i resetovanja STBa IMO
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima back dugme, nacrtan ekran pa jedna strelica u lijevo je exit ,pa dugme lijevo od njega samo strelica u lijevo
    ne radi to,sve sam klikao i nista ne funkcionise....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VLADO care hvala za pomoc! Uklonjeno!

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

U sljedecoj verziji software-a vise nece biti ovih porukica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

VLADO care hvala za pomoc! Uklonjeno!
    No problem

Ali, kao sto rekoh, naucio me to neko

@ Sale - znaci rijesio si to

Nego o onom prednjem usb-u:

njegova namjena je koliko sam mogao shvatiti multimedijalna - web kamere, kamere itd...

Ajde da krene taj user-to-user video streaming.
    Last edited by =]Vlado[=; 08-10-08 at 13:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

T-Com je od sjutra pripremio specijalne povlastice za sve nove Extra TV korisnike. Svi oni koji se do kraja godine prijave za korišćenje ovog servisa plaćaće Extra TV priključak 50 eura, umjesto dosadašnjih 100 eura.

U dvostruko nižu cijenu priključka, uračunata je instalaciona taksa od 12,5 eura i zakup opreme 37,5 eura.

“Uz 50 eura jeftiniji priključak, novi korisnici će mjesečno uštedjeti i dodatnih 8,9 eura. Tolikokošta Start paket (51 kanal), koji će za nove Extra TV korisnike biti besplatan do kraja godine”, najavljeno je iz T-Coma.

Pravo na upola jeftiniji Extra TV priključak i besplatan Start paket imaju i korisnici prijavljeni prije početka ove akcije, a servis im se instalira u toku kampanje.

Takođe, ove povlastice dobijaju i svi koji se prijave za ovaj servis u toku kampanje, a instacija uslijedi nakon 31. decembra.

“Za nepunih 11 mjeseci, koliko je prošlo od uvođenja Extra TV-a na crnogorsko tržište, ovaj servis je na najbolji način pokazao svoju vizuelnu i funkcionalnu superiornost”, posjećaju u T-Comu

Pocelo je da gori, samo sto su po obicaju promasili cilj.Skupa instalacija jeste problem, ali puuuuuuuuuuuno veci problem je los izbor kanala, tako da samo smanjujete profit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

T-Com je od sjutra pripremio specijalne povlastice za sve nove Extra TV korisnike. Svi oni koji se do kraja godine prijave za korišćenje ovog servisa plaćaće Extra TV priključak 50 eura, umjesto dosadašnjih 100 eura.

U dvostruko nižu cijenu priključka, uračunata je instalaciona taksa od 12,5 eura i zakup opreme 37,5 eura.

“Uz 50 eura jeftiniji priključak, novi korisnici će mjesečno uštedjeti i dodatnih 8,9 eura. Tolikokošta Start paket (51 kanal), koji će za nove Extra TV korisnike biti besplatan do kraja godine”, najavljeno je iz T-Coma.

Pravo na upola jeftiniji Extra TV priključak i besplatan Start paket imaju i korisnici prijavljeni prije početka ove akcije, a servis im se instalira u toku kampanje.

Takođe, ove povlastice dobijaju i svi koji se prijave za ovaj servis u toku kampanje, a instacija uslijedi nakon 31. decembra.

“Za nepunih 11 mjeseci, koliko je prošlo od uvođenja Extra TV-a na crnogorsko tržište, ovaj servis je na najbolji način pokazao svoju vizuelnu i funkcionalnu superiornost”, posjećaju u T-Comu

Pocelo je da gori, samo sto su po obicaju promasili cilj.Skupa instalacija jeste problem, ali puuuuuuuuuuuno veci problem je los izbor kanala, tako da samo smanjujete profit...
    Vapaj za novim korisnicima ! Za par mjeseci neka se resiver daje dzabe , sve dokle je ocajna ponuda kanala bice vam mala traznja za extra tv . Treba se minimum dodat 5 dobrih kanala a ne smece tipa DM koje se dzabe preuzima sa satelita (u zaboravih extra sve regularno preuzima)

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post

Dovoljno je samo restartovati STB. Ne mora se dirati ruter. Bar je meni tako bilo jednom
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1,771
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

DM Sat i ostali kanali se distribuiraju potpuno legalno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da necete mozda izbacat koji se kanali najvise gledaju a koji se uopste i ne gledaju?

Page 141 of 832 FirstFirst ... 4191131137138139140141142143144145151191241641 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)