Mnogo dobra ideja. To ne bi bilo toliko tesko.
DICIOTTO
Ide samo odabrana ekipa,jebiga,nije savez ili ambasada ili ko vec mogla odobrit vishe viza... dakle nas 80-100 ce bit u Lecce-u!
Ostali,ko oce solo da ide,neka vadi vizu,tamo cemo se vidjet!![]()
Намјерно Другачији...
Pretpostavljam da si ti u toj odabranoj ekipi, aj ne mlati zivota ti,da te zamolim...
---Chelsea Fc---
Nece protiv nas igrati Buffon i Camoranesi zbog povreda..
A ljudi nije problem, znam ja da je ficoole u varvare i da ce da ide nego me iznerviralo sto je to napisao kao da samo privilegovani mogu da idu,kada se nekom ne moze dic ***** i platit i otic.
Ja da idem (a necu) na primjer ja nikad se ne bih pridruzio navijacima CG iako naravno navijam za CG samo zbog tih utripovanih .
Sve seto moglo bolje organizivat...
---Chelsea Fc---
Toliko o Crnogorstvu i dizanju na sav glas,a neko ko može neće,a ne da ne može,da obezbijedi da što više ljudi bude uz naše u Leće-u!!!Još jedan od dokaza koliko ova država misli na svoje građane,na ovako jednom banalnom primjeru!!!
Ovo je jedna velika sramota.Prvo gostovanje u kvalifikacijama,istorijsko,protiv SVJETSKOG PRVAKA(je li moglo bolje kako da se poklopi?)a da organizovano ide 100 ljudi????
SRAMOTA ko god bio kriv za ovo
Zato sam ja planuo kad je Ficole rekao samo privilegovani idu. DA su imali imalo obraza zaboravili bi taj *ebeni klub navijaca i objavili situaciju : - Ljudi tolko i tolko para treba po osobi,treba pasos,ko misli da moze da priusti da ide nek se prijavi i kraj price.
A ne ovako,jos nas i potpaljuje sa tim privilegovanim, kada su oni nesto bolji ljudi od nas
---Chelsea Fc---
ne pricaj nesto sto ne umijes, ovih 70 ljudi su posli zahvaljujuci jednom jedinom covjeku, a ne sto je stala drzava ili ne znam ko iza 70 momaka koji idu da prezentuju svoju drzavu i da podrze svoje momke tamo sto ce da ginu za crveni dres, to je hvala, al neka saznace se posle italije ko je kocio i ko nije htio da pomogne da podje sto vise ljudi!!!!
ko hoce da ide za italiju neka mi ostavi broj telefona na pm i ime i prezime
ima jos 100 mjesta obecanih za one koji nemaju vize, a i ko ima vizu moze da ide bez problema (ne znam tacan broj slobodnih mjesta)
ko ima vize aranzman je 165e
ko nema 165e + 40e (viza i osiguranje)
Last edited by DIDI; 07-10-08 at 20:23.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
jesu bolji su, bili su na svaku utakmicu a rukomet, a fudbal, sto maldi sto a tim, i uvijek ce biti privilegovani, jer pose svake utakmice ne mogu da progovore jer su promukli jer su bodrili svoj tim, svoju drzavu!!!
za te momke ce uvijek biti mjesta, i ne zave se dzabe KLUB NAVIJACA, oformite klub simpatizera ili cega vec pa se organizujte, da je do nas bilo poveli bi smo 550 ljudi kao sot je bio plan, pitajte drzavne organe pocev od MIP-a zasto nije htio da posalje jedan list papira sa molbom za 550 viza, i kome to odgovara da ne spusti cijenu feribota nego da je cijena 75 000e, i da ja najmanja 65 000 jer to su kao troskovi koje svaki dan placaju, jesu kako da ne!!! pih
da ne pricam koliko ljudi tj privatnika biznismena se nije odazvalo na nas apel da se pomogne, a ova im je drzava dala dosta i omogucila isto bogastvo!!!
sramno! da su izbori poslo bi po crne gore tamo, pih
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Stvarno je sramota za drzavu da nece niko da pomogne da sto vise ljudi ode tamo...
Bijo si poziw koi se neodbija
I to za italiju pishljivu, kako bi pomogli da je dje dalje, pih... I nema shta ko da se ljuti na navijache, svi bi sigurno voljeli da bude shto vishe ljudi, kad vec nije moguce neka idu oni koji su od pochetka u organizaciji... Vazda ce 100 crnogoraca navijat bolje od 1000 talijana...![]()
#fakenews
Stvarno ka sto kod nas djubradi ima nema nidje...
Kad je bila olimpijada, islo je za Peking 3 puta vise funkcionera nego sportista, a sad im se savrseno je*e oce li poc ko da podrzi te momke u Lece.
Pi po 100 puta!
Bijo si poziw koi se neodbija
Didi ochekujemo u vijesti prichu o ovome, pa dako se trgnu za sledeca gostovanja, za irsku se mora ici.. .![]()
#fakenews
nikad blize...no comment...piii,a ja se naostrio da idem :mad:
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Imamo li mi boljih na pozicijama koje igraju Tanasijevic i Batak?
evo vam info od danas(mozda neko kod vas objavi sutra to)-vujadinovic iz udinezea,sto je igrao za vasu mladu reprezentaciju,danas je bio u kovilovu gde trenira reprezentacija srbije,i video se sa anticem.tako da kazu da postoji dobra sansa da zaigra za srbiju.
Dje sam ja rekao privilegovani znalche?!
Jesi odma spreman da kritikujesh!?
Jesi bio na prvu tekmu rukomet u budvu?!
Jesi bio na Cetinje?!
Jesi bio na Badnje Veche u Bijelo Polje i prekinuo tradiciju porodicnog lozenja Badnjaka staru dugo dugo?!
Jesi bio na svaku tekmu mogucu Fudbalske Reprezentacije u Fudbalu?!Kosarci!?
E,ako mi pokazesh dokaz da si bio,ja ti ustupam svoje mjesto,i idesh umjesto mene...
Намјерно Другачији...
A, ka' nasa posla, u***** se i u drzavu i u savez, da oprostite, pih! Sto veli DIDI da su neki izbori u pitanju naslo bi se nacina da se iz Amerike i Australije dovedu ljudi, a ne da iz Crne Gore za Italiju podje 1000 ljudi, sramota bre!
No neka je tim momcima sto idu steran put i da se zdravo vrate!
roll tide
pi kako su me iznervirali nakon EP u Vaterpolu...i sjeti se samo RUSKI MIRAX i DERIPASKA da im da 400 000 a od domacih biznismena niko...a znamo i kako su zaradili i koliko na grbachu ove zemlje,a bili su niko i nista,bez skole bez icega
i brate kad ste vec organizovani ka navijaci dajte jednu mi sugestiju razmotrite,biste li mogli da napravite cd sa 10 prostoprosirenih pjesama i ubacite ga da ide sa nekim izdanjem "vijesti" npr tako da svi nauce neku pjesmu...jer me opuca ono aleanje na tribine :PPP ale ale,ajmo,oOoo,ocu gol...mislim da cojek poludi :P
Vučinić nema baš prevelike šanse da zaigra protiv Italije... ima probleme sa leđima, koljenom i člankom...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks