Biće čupavo.
izvuceni parovi dejvis kupa!!!
SRBIJA-SPANIJA
Аргентина - Холандија
Чешка - Француска
С А Д - Швајцарска
Хрватска - Чиле
Шведска - Израел
Немачка - Аустрија
Румунија - Русија.
Biće čupavo.
Tsonga - Djokovic 7-6 / 6-4
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ijao, Tsongaaaa!Ovo je osveta za AO kad ga je Nole dobio u finalu do kojeg ih je Tsonga sve redom sisao, sjecate li se...
![]()
sisao ili shishao?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Jankovicka osvojila turnir u Pekingu, u finalu je dobila Kuznjecovu 6:3 6:2
svaka mu cast, dobio je nekog zalutalog cheha tamo... a za' mi ga, bio je veliki talenat.
Gledah Novaka, fino je poceo, poveo 4:2 i je na nevjetovatan nacin uspio sebi da povrijedi arkadu.
Nakon toga mu je Conga vratio brejk i tukao ga u taj brejku.
Drugi set izjednacen do devetog gema, kad je Nole svojim greskama izgubio servis. Imao je potom priliku na servis Conge napravi ribrejk ali nije iskoristio 3 sanse za to.
Novak konstantno odličan ali nikada do kraja!
Zasluženo je izgubio .
Jelena, po meni i dalje, nije na nivou mjesta koje zauzima.
Ne postoji teniserka koja ima tako pasivan meki forhend s kojim nikada ne napada osima kada skrati neku dijagonalu.Forhend je sa spinom nije ravan i dozvoljava protivniku da se namjesti i stigne na loptu.
Taj udarac je neophodan za prvo mjesto.
Što se tiče behenda, mislim da je najbolji i najsigurniji na svijetu.
Umjesto sa forhendom ona u stvari sa begendom vrši napad i uglavnom dobija poen.
Pošto je ženski teni u velikoj krizi nakon napuštanja Žastine Enan, Janković će i dalje biti u vrhu.
Sestre Vilijams su neprikosnovene na brzim podlogama ali zato su zbog svoje masivnosti odnosno konstitucije veoma lako savladive na sporim podlogama.Njihovi su poeni veoma kratki...
Jedino mi nije jasno što je sa Anom!
Ona je po meni ubedljivo najkompletnija teniserka današnjice .
Ima najbolji forhend, izuzetan behend, odličan servis i igru na mreži...
Međutim veoma mnogo griješi...
ZAŠTO?
To niko ne zna...
Libertas
Od narednog ponedjeljka JJ ponovo prva!!! Serena izgubi u Stutgartu u prvom kolu od kineskinje Li.
A sto je ovooo?!?!?!? Da je Ana ili No'ak, bilo bi komentara. A djevojka cera li cera!!!
Jelena igra najstandradnije, na prakticno svim turnirima je minimum u cetvrtfinalu, zato se i vratila na prvo mjesto WTA liste.
Ako je t(ij)elo u pitanju, mozemo popricat'!
O d(j)elu takodje.
A o liku necemo![]()
Jelena u velikom polufinalu turnira u Njemačkoj pobjedila Venus Vilijams sa 2:1!
U ovih nekoliko mjeseci veliki napredak u ogri srpkinje!
Servis brži za 20-30 km a forehand koji je bio uglavnom defanzivan, vidno je poboljšan.
Udare mnogo jače a i konstitucija se mijenja.
Ne znam kako se to postiglo za tako kratak period ali Jelena sada igra veoma snažno.
Sa ovakvom igrom sa osnovne linije trenutno je najbolja igračica na sporim terenima ali i na brzim može pobjediti i najveće. Čestitke .
Libertas
Meni je Jelena milija![]()
~
Inace, sjajan mec, barem ovo sto sam ja vidio (prva 2 seta)... Jeleni sve cestitke, dominirala je tokom veceg dijela meca, dok su Venus i igri drzali fantastican servis i Jelenine neiznudjene greske u situacijama kada je imala inicijativu...
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Zasluženo Jeca pereca, nije ispustila kontrolu na meču i kad je bilo gusto.
Svaka cast na igri, 1. mjesto skroz zasluzeno!
Jelena mi je bila mrzna dok je nisam upoznala kad je bio turnir ovdje proljetos... Cura je totalno opustena i pozitivna, super je lik.To sto je grdna je druga stvar... :monkey:
Opet No 1!! Yeee
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks