uskoro![]()
sale kad ce ovaj cafemontenegro?
a znao sam da cu dobit taj odgovor,nego reko aj da pitam...sale jesi proslijedio tamo tvojima nase zelje za sportklubom i foxom?
Evo ga CafedelMontenegro, samo ako bi i za nas koji koristimo HDMI kabal i 1080i rezoluciju moglo preko cijelog ekrana, a ne samo za 576p. Sale ?
evo poce i cafemontenegro,mada mi je sve nesto bzvz ono,treba da je mnogo brze ono...
Zalosno ste uradili CDM, blago receno -ocajno . Ubacili u cosak vase reklame da sibaju a ovaranje mnogo sporo i za nas koji gledamo preko hdmi kabla kao i extra zabava nije centrirano . Sto smo cekali ovo par mjeseci kad ste ovo ovako dobro mogli uradit za par dana .
neka no sto je najjace idu ove vase ocajne reklame i ne mozes ih smanjit?????ajde dajte mi neko upustvo kad upalim neku vijest kako da se vratim nazad???nema ni to...
Nije mi jasno zasto nam ne stave web browser, evo sad je internet flat, inace tu downloada nema samo surf i ljepota, osim ako nisu problem ovi sto imaju EXTRA TV, a nemaju ADSL ?U svakom slucaju CdM uzas
U pocetku mi je bilo bez smetnji, ali evo u zadnjih mjesec dana mi bar 3-4 puta na dan se sam restartuje a posle toga nastavi normalno da funkcionise. Znaci to traje nekoliko minuta...a sto se tice placanja, jos mi traje ugovor... ali moram ti rec cak i kada mi istekne ugovor, nebih ga zbog ovoga otkazivao! Jer kada vidim nasih 8 analognih kanala...znas i sam!!!
Nije jos pocela sa redovnim programom ProTV, a bilo najava za 1 oktobar...![]()
Prođe 10 dana... đe ste monteri?
sta je sa kanalom RTS 2,nema tona uopste ?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
sale kako nas zajeba t-com za ovaj flat,imas li komentar?
Uskoro ce ne brini :lolblue:
Ovdje se ti bar ponekad sjetis da nam odgovoris, na 080080000 znaju samo da ti kazu da restartujes opremu i da su proslijedili problem koji se naravno rijesi "kad na vrbi rodi grozdje", a na mail-ove ne odgovarate, ali imam ja razumijevanja, vecina radnika nije jos ni komjuter naucila da koristi, ane da se bavi IP televiziom.
Sinć je IN prenosio Operaciju trijumf do 23 sata. Program na B92 ni nakon tog anije bilo moguće pratiti. Zvala am teničku podršku jer to nem asmisla, al oni rekoše da nje u njihvoj nadkežnosti.
sa obzirom da se kanal izgled a"ručno" gasi, ja vas najljepše molim da to radite onako kako treba. Mada je upitno jer sve tri televizije različite emisije daju, b92 ima uživo i sasvim je glupo gasiti taj program ako IN ne prenopsi to isto.
Mislite o tome...![]()
ja nisam primjetio da mi gase druge kanale kad gledam operaciju trijumf na in npr,juce sam gledao oko 5-6 na in,navece sam malo gledao na b 92 a kasno sinoc posle ponoci je bio pregled dana na novoj tv..
@Poseydon
Upucujem da sve probleme prijavite sluzbi koja je dostupna 00-24h, kako bi mogli da se otklone u sto kracem roku.
@montenegrina
Da, ostali kanali iz regiona se tada gase, jer je lokalna TV otkupila ekskluzivna TV prava. Ne gase se rucno, vec automatski, a po unaprijed definisanim terminima. To sto televizije ne postuju ono sto su najavili... to je njihov problem i greska.
@admin89
Za ta pitanja takodje mozes da pozoves sluzbu za korisnike na 080080000. Ova tema nije o ADSL-u.
Simpaticna prijava problema od prije nekoliko dana: korisnik je prijavio problem sa RTS2 "slika ima kockice" i "cudan zvuk"... Provjerom je utvrdjeno to da je na programu RTS2 tada isao snimak sudjenja iz Haga, izjava zasticenog svjedoka... :lolblue:
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
axaxaxaxaaaxaxaxa
Sale, ne bih baš rekla.@montenegrina
Da, ostali kanali iz regiona se tada gase, jer je lokalna TV otkupila ekskluzivna TV prava. Ne gase se rucno, vec automatski, a po unaprijed definisanim terminima. To sto televizije ne postuju ono sto su najavili... to je njihov problem i greska.
Evo ovako:
Na IN Operacija trijumf ide od 22 do 23, a na B92 UŽIVO od 22 i 40 do 23 i 40. Ako j euživo znači da to nijsu iste emisije. Nema IN ravo da meni zabranjuje da gledam neto što oni ne puštaju. Tako ni vi nemate obavezu da gasite nešto što oni ne daju.
Last edited by montenegrina; 03-10-08 at 11:26.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks