bravo ti ga scepane,ti si sada faca....idi ti slusaj ovu nasu crnogorsku zabavnu muziku.
Slusanje narodne muzike u mnogome pospjesuje rad mozdanih celija. Naucno dokazano da oni koji slusaju narodnu muziku su mnogo intelektualniji i nekako se srode sa tim visoko intelektualnim pjevacima(Saban Saulic,Keba ciganin,Stoja silikon i ostali utemeljivaci turbo folka i naravno Dzej) , javlja Tanjug a prenosi Extra tv![]()
bravo ti ga scepane,ti si sada faca....idi ti slusaj ovu nasu crnogorsku zabavnu muziku.
Montenegro shoooooooow samo na 1999![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Moze se provjeriti ne gledanost nego se moze i kontrolisati mnogo,mnogo vise !!!!
Jesi cula montenegrina za program ``keylogger`` pogledaj malo i sve ce ti se reci !!!
Ako hoces poslacu ti ga na mail pa vidi o cemu se radi !!!
( jeste da je za komp taj program,ali sta se tek moze ovdje raditi kad ni nemas kontrolu nad ``tako skupim`` risiverom )
Ima toliko opcijaaaaa....auh !!!
Kad T-Com izadje sa procentom gledanosti kanala bice tacnost 100% !!!
Last edited by oops2; 18-09-08 at 23:34.
hahahaha keyloggerte varijante stap-kanap se mogu naci u Crnoj Gori kod od miloste nazvanih "strucnjaka".
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I Sale,kad ce Nova i RTL biti sredjene ?
Zasto bi ? Stalno pricaju o super tehnologiji a slika na ova dva btw kanala koji u regionu imaju najbolju opremu i prozvode signal maximalnog SD kvaliteta izgledaju kao da se hvataju sa LOGA antenom. Plus prica o kineskim recieverima konkurencije, i najgori kineski reciveri imaju tri klase bolju sliku na ova dva kanala od onoga sto nudi Extra Tv
koniq, ponovo spamujes...
ne brini se, prestacu... uskoro![]()
(nečitko)
A Saaalllleeeee...shto koristish moje fore....ovako se tebi ja obracam kad koristish , tebi dobro poznate ''fer varijante'' i pljujesh po BBM-u na tom topicu
Aj budi malo originalan
P.S. Ne brini, necu nikom rec' da vam nije radio jedan kanal cijeli dan i da se niste mogli nakanit ko ce da ga popravi![]()
Nema ga nesto...povukao se u T-Jazbinu
Samo opusteno !
sale sto bi sa ovim cafedelmontenegrom na extra tv?davno ste ga vi stavili i nista?secam se jos ljetos je bila i vijest i na t-com i cafemontenegro da treba uskoro da bude dostupan sajt na extra tv...
Pogledajte na Monteni se emituje MTV Adria i ide emisija Rob&Big i titlovano je, dok na Mtv Adria nije titlovano. Montene i Mtv Adria su potpisali ugovor koliko mi je poznato da po par sati programa Montena emituje MTV. Drugim rijecima Montena legalno preuzima signal, dok Extra tv ko zna odakle ga cupaju kad je bez titla. Sredite nam MTV Adru sa titlom, kao i Jetix, o Novoj i Rtl-u vise ne treba pricat posto su izgleda digli ruke od toga .
Last edited by Scepan; 20-09-08 at 11:36.
Montena nesto emituje legalno?! Jos u tom kontextu navedi i MBC, pa da padnemo na ledja :lolblue:
Kad ti je vec tako smijesno, sto tu ne pomenu vase partnere tvIN.. Ako iko krade, to su oni..
Evo vi ste posteni pa vasi korisnici imaju najgoru sliku na Nova TV i RTL HR, snijeg se vidi i na CRT televizorima, a da ne govorimo kako je to upadljivo na LCD i Plazma panelima. Uzmite Extra TV i imacete ne zaboravan dozivljaj, nikad necete zaboraviti analogni signal bice uvijek tu sa vama da vas podsjeti...
a kako pljujete po extra tv-u pa to je cudo,ja sam zadovoljan slikom na rtl(savrsena mi je slika) i zadovoljan sam sa novom,al bih volio sale da dodate titl na ove kanale sto ljudi traze...
Meni na RTL i na Novu slika i zvuk sasvim OK, kao i na ostalim kanalima.
Globetrotting
Koliko znam Montena i MTV Adria su potpisali ugovor o preuzimanju par sati signala od njih. Reci Sale odakle ga vi cupate signal kad je bez titla, legalno ga kradete? Zalosno je da se reklamirate sa vrhunskom slikom a pogledajte Novu i Rtl vama iz t-com-a trebaju naocare kao dno od tegle da biste neke stvari uocili.
Last edited by Scepan; 21-09-08 at 03:19.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks