Sebastian Vettel
Date of birth: 03/07/1987
kid![]()
19, ja mislim da je rodjen 1986-e.
TAKUMI
Sebastian Vettel
Date of birth: 03/07/1987
kid![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Qq mladji je od mog brata.
She is only here to annoy herself!
Dziiizzzzz....i opet ponavljam, svi su popusili od klinca
Zamisli ti njega u Ferrari ili Bimmer.
TAKUMI
navijac ferarija ali ovaj hamilton vozi nemam rijeci
Dobra trka, odlicna. Vettelu jedan veliki.
genijalna trka
svaka chast Vettel !!!!
ima chuda da chini momak (ladno mogu da kazem momcic jer je malo mladji od mene hahaha)
Originally Posted by my name is ...
najjaci je komentator kome je zanosenje repa - maleni PROBLEM... cus problem. ne no bolest
f6
s uzivanjem sam odgledao trku...bravo za Massu sto se nije skucao!
"nisam dobro chuo razgovor"
"nisam bash najbolje chuo ovo"
majstor!
i redovno grijeshi tj naopako chita ko je brzi po krugu
nego dobro!
Originally Posted by my name is ...
Ferrari ocaj, meklaren dobar, svaka cast Alonsu i Kubici a za Vettela sta reci sem - bravo mali!![]()
Svaka cast Vettelu, drago mi je sto sam jos jednom cuo njemacku i italijansku himnu, kao u dobra stara vremena.
Vozio je dobro, mirno, sa jednom greskom. Svaka mu cast!
Ali opet, kad malo bolje analiziras, bio je prvi, stiskao i ostao prvi. Nije imao saobracaja, nije imao kisnog oblaka i to je to.
Vozaci dana su Hamilton i Kubica. Hamilton je vozio nervozno. Mislio sam da ce slomit vjesanje.
Kimi - u Force India. Kako mu nije sramota? Koji mu je? Nemam pojma zasto su u Ferrariju odlucili da on potpise i za 2010.
P.S. Hamilton je trebao dobit dva drive thru-a.
Last edited by Fabia_Elegance!; 14-09-08 at 15:00.
TAKUMI
Zasto 2 drive through-a? 2 puta je pretekao kroz sikanu cini mi se ali se sada vracao kako treba (cak i Massa isto). Jedino mozda zbog onoga sa veberom na kraju jer ga je veber prosao za vise od pola bolida a ovaj je cimnuo ulijevo...mada je to opet na granici i ja ga ne bih kaznio zbog toga.
U side by side duelima gurao je Fisichellu, Glocka i Webbera na travu. Ja pojma nemam sto je s tim majmunom, i ne znam oce li nesto postic s takvim ******m.
Jedva cekam nocnu trku.
TAKUMI
Vettel mali,bravo...kako se simpa raduju svi,ko mala djeca..
Ih,kako se samo paze svi kad presjeku šikanu,brze-bolje propustaj... ne smije se ljutit'cika sudija..nema,utvrdilo se gradivo...
A komentator..:twist:...ucinilo mu se da je nesto vidio,pa zagrunu.."Uuuuuuuuuuuuuuuu....A nije....":lolblue:
I da...Jedva cekam Singapore..![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
kad zasvirase 'imne, tacno si mi ti pao na pamet, znao sam da ce ti milo bit!
A Hamiju 3 drive through-a, u stvari 5!Zato Kimiju treba oduzet superlicencu jer vozi pijan i zaspao je za volanom
Masa, svaka cast, uspio je da promasi sve zidove i bandere, sto je za njega ogroman uspjeh!
sta bre ocaj, a ko ima najbrzi krug?? :devil: Kimi, jeee, gooo Kimi, najbrzlji si!
Nego, na sta ces da spiskas pare koje si klepnuo sad?
Vettel![]()
(nečitko)
Vettel je zasluzeno osvojio VN Italije. Meni je opet zao Burdea, koji i ovaj put nije imao srece. Ipak krug zaostatka na startu i nije zavrshio zadnji vec prezadnji. Hamilton odlichno odvozio, mada je izguro dvojicu ( Glocka i Webbera ) Bio je neshto mnogo nervozanKimi osvaja najbrze krugove, valjda je to bio pakt sa djavolom. Stari Lucifer mu obecao da ce biti najbrzi na stazi, al mu mu je zaboravio napomenuti da ce rijetko kada osvajati bodove.
Moj miljenik Massa odradio odlichno. Nije se nidje slupao i izvrtio
![]()
\\OFL•GIC
hamilton i vetel....respekt........ ostali.....
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
hamilton je bezobrazan vozac , (skoro) kao sumaher![]()
...
Vala je i meni palo na pamet Shumijevo carstvo i njemacka i italijanska himna kad bjese ono juce. Svaka mu cast, konacno da mi je neko po volji od kad Shumi nije na pisti.
a e, bice vam po volji do prve sledece trke, kad ne udje ni u Q2
A meni je i tako i tako ;po volji, prosto mi zao sto prelazi u red bull, izgleda da toro rosso ima bolji bolid/motor, makar ove sezone...
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks