Hvala na informacija o tvojim kolima. Siguran sam da mnogi forumashi sada mirno spavaju kada su upoznati s chinjenicom da su ti kola na popravci, a druga se regristruju.
Idem do Tuzi... Dako ne bude vise od 6eura :s
(kola mi kod majstora a druga se registruju >.<)
Last edited by N_L; 03-06-08 at 22:12.
Hvala na informacija o tvojim kolima. Siguran sam da mnogi forumashi sada mirno spavaju kada su upoznati s chinjenicom da su ti kola na popravci, a druga se regristruju.
\\OFL•GIC
:lolblue::lolblue: druze tito mi ti se qnemo![]()
Coek oce da kupi laptop od 4000 koji mu nista ne treba a gleda da ustedi 30 centi na taxi...
A ne znam ni sam sto stavljah, no ovo u zadnji cas trazim zbog toga pa rekoh da stavim bzw :P
Ma ja cesto napravim recenice kao da se hvalim ali zapravo mi to nije namjera, hmm mozda podsvijesno ali... heh
Jbg, sto ces...
I 4000$ je bila max cijena za laptop/pc i to je jedna stvar, ovo druga...
P.S. Nije centi...
Vozacku??:monkey:![]()
Last edited by N_L; 04-06-08 at 00:49.
Red Taxi ima najniže cijene vangradskih vožnji. Provjereno. Npr. Budva 23€.
Inače je najavljeno poskupljenje taxi prevoza. Od kraja ove ili početka iduće nedelje se uvodi start od 50ct a, još nezvanično, svi će da voze po 60 ili 70ct
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
kako me zakla danas taxista za 5e oca mu ebem. ima li neko udruzenje koje jos nije uvelo start taximetra?
9704, 9750
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
naj`shevi volim `DodZ` .... jeftini su ... za tih 20, 30 centi se necu ciganisat jer je ono sigurno najudobniji taxi ... moze se lec pozadi ;p
a najzanimljivija situacija mi je bila ... skoro nedje ... jedno 35236234 stepeni ... i vozac taxija pusi uveliko .. boli ga **** ... i jos ugovara tucu sa dispecerom .... razmjenjuju brojeve telefona ... da se dogovore dje ce se nac ... e pa ... :P![]()
Last edited by factor; 30-06-08 at 11:49.
In taxi sa fabijama još nisu uveli start (9755)
evo je Lux opet najjeftiniji. Bez starta, km=55ct
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
I koji je trenutno najjeftiniji taxu u PG ???
Last edited by Goran_m_pg; 11-09-08 at 11:41.
definitivno PG!!!
koliko im je kilometar? imaju li start?
nemaju start, a cijene je 0,55‚€ po km. tako pise i na druge ali mi nekako uvjek ti drugi vise na plate za istu destinaciju.
ja mislim da je onaj red taxi sad dosta jeftin.. uzeli su one toyote sto ide do 60 na struju..![]()
the World's leading dance event
Sensation
Au,vratih se u pG i ono po obichaju u CITY,oshashavili su me...
koji su brojevi tiJeh drugiJEh i mogu li sms :mrgreen:
/me jevrosim
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
9706-lux, 9714 red i 9704-pg. po 55c svi bez starta, trenutno su najjeftiniji.
PG-9704 Uvjek slobodni,tachni... wrh..
Gorane,dosta nam kolega radi tu![]()
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
jeli jesdako me dzabe provozaju
![]()
Sad je čak pojeftinio i 9712.
Ovo opet sezona sniženja taxi prevoza?
Interesuje me koji su to taxiji koji naplaćuju prtljag 80 centi? Da ne pogriješim pa da ih zovnem kad putujem s torbama.
Patis dok shvatis da patis,a kad shvatis da patis patis jer si shvatio da si uzalud patio
9712 je od proljetos na ovoj cijeni.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks