View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 169 of 2251 FirstFirst ... 691191591651661671681691701711721731792192696691169 ... LastLast
Results 4,201 to 4,225 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Bravo za momke
    dokazali smo da mozemo da igramo sa sa selekcijama iz drugog sesira.
    Ja sam prezadovoljan, jer da mi je neko prije dvije godine rekao da cemo igrat ravnopravno sa Ircima i Bugarima reka' bi mu da ne fantazira.
    Italia dobi 2:0. Mi smo im vec simpaticni jer smo skinuli po dva boda Ircima i Bugarima
    Meni, upravo, to smeta.Simpatičan je Luksemburg, Lihtenštajn, Andora, San Marino...
    Volio bih da govore o nama sa velikim uvažavanjem i da im predstojeća utakmica ne bude formalnost!
    Za mene, je uspjeh igrati nerješeno sa Italijom a nije igrati nerješeno sa onim ekipama koje smo morali pobjediti ako želimo svetsko prvenstvo.
    Govorim o utakmicama kući.
    Ne mislimo valjda da imamo šanse u gostima protiv istih ...
    Nama je neophodno da ,,stvorimo" igrače koji igraju pozadi.
    Tužno je to što nijedan od njih ne zna izaći sa loptom , pogledati i uposliti slobodnog igrača...
    Žalosno je što Vučinić,Jovetić i Vukčević nemaju adekvatnu podršku.
    Ogromna je razlika između njih i ostalih.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ne mislimo valjda da imamo šanse u gostima protiv istih ...
    Naravno da imamo!
    Uh..stvarno je lijepo bit Crnogorac, nego sto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svaka cast navijacima. Kako ono rece trener Vukicevic " ovako se gradi kult reprezentacije"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Oooooo.lijepo li je biti crnogorac i imati para...i dosta žena...ooooooooooo.....Q Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

[QUOTE=sinisam;1011231]
    Za mene, je uspjeh igrati nerješeno sa Italijom a nije igrati nerješeno sa onim ekipama koje smo morali pobjediti ako želimo svetsko prvenstvo.
    QUOTE]

Sjecam se nekih tvojih komentara u vezi vaterpola, dje si tvrdio da bi 4-mjesto u grupi bio veliki uspjeh.
    Sad vidim zelis plasman u Juznu Afriku.
    Apetiti su ti tokom ljeta izgleda jako porasli.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

Tužno je to što nijedan od njih ne zna izaći sa loptom , pogledati i uposliti slobodnog igrača...
    Žalosno je što Vučinić,Jovetić i Vukčević nemaju adekvatnu podršku.
    Ogromna je razlika između njih i ostalih.
    Vidljiva vidljiva.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sjecam se nekih tvojih komentara u vezi vaterpola, dje si tvrdio da bi 4-mjesto u grupi bio veliki uspjeh. Sad vidim zelis plasman u Juznu Afriku. Apetiti su ti tokom ljeta izgleda jako porasli.
    Objasnili mu da moze braniti samo jedan golman i da se igra samo jednom loptom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnogorci zovu Srđu Kneževića?
    Srđa Knežević, fudbaler Partizana, mogao bi da se nađe na spisku selektora Crne Gore Zorana Filipovića, piše 'Sport'.Beogradski list piše da čelni ljudi FSCG prate igre štopera prvaka Srbije i da bi Knežević uskoro mogao da dobije poziv da zaigra u dresu Crne Gore. "Načuo sam da me prate iz tamošnjeg saveza i bila bi mi čast da obučem dres Crne Gore. Naravno, moram da održim formu i status prvotimca u Partizanu, jer samo tako mogu da ubedim Filipovića da me pozove", rekao je Knežević, a preneo 'Sport' od utorka.

Knežević je rođen u Beogradu a karijeru je počeo u Partizanu.

znate li shta o owome ?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Shteta.

Onaj Batak je pogibija za reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjecam se nekih tvojih komentara u vezi vaterpola, dje si tvrdio da bi 4-mjesto u grupi bio veliki uspjeh.
    Sad vidim zelis plasman u Juznu Afriku.
    Apetiti su ti tokom ljeta izgleda jako porasli.
    Ma dje,odavno je svima jasno da on navija protiv nas sto god da igrali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni, upravo, to smeta.Simpatičan je Luksemburg, Lihtenštajn, Andora, San Marino...
    Volio bih da govore o nama sa velikim uvažavanjem i da im predstojeća utakmica ne bude formalnost!
    Bravo, Sinisa.

Dovijeka ista prica - te "mala zemlja", te "ovo je veliki uspjeh", "nijesmo ocekivali"...
    Nikad nista ne ocekujemo, ni tamo dje treba, vazda bjezimo od uspjeha. Majstori smo da pronadjemo opravdanje, za samopouzdanje nijesmo culi, uvijek se unaprijed pripremamo za poraze. Presmrdjele su te price vise, vakat je da se probudimo iz (samo)hipnoze i oslobodimo kompleksa nize vrijednosti. Da pricamo o odbojci ili hokeju - u redu. Ali, ova, fudbalska, reprezentacija MOZE MNOGO, samo ako uspijemo pronaci dva-tri neostecena mozga i postavit ih na prava mjesta u Savezu.
    Nama trebaju PARE, koje ce omoguciti DOBRE USLOVE i BOLJU INFRASTRUKTURU u FSCG i, sto je najvaznije, vrhunskog SELEKTORA koji ce disciplinovati igrace, iskoristiti vanserijski talenat Jovetica i Vukcevica i Vucinicevo iskustvo iz Serije A i LS. I, normalno, dovesti u red ovu nesrecnu druzinu iz odbrane. Ne moramo da budemo svjetski prvaci, ali moramo da dobijamo Irce i Bugare, makar doma. Ne moramo da deremo Italijane u Podgorici, ali, neka se plase za bodove kad dolaze kod nas.

Mogle bi glavesine jedne godine napravit pauzu, pa, umjesto hotela u Budvu ili Kolasin, srucit koji dzak u Savez. Ako nekome nije jasno kako, neka se sjeti zlatnih godina KK "Buducnost".

_
    Last edited by Jal Cargo; 11-09-08 at 00:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Ne moramo da budemo svjetski prvaci, ali moramo da dobijamo Irce i Bugare, makar doma. Ne moramo da deremo Italijane u Podgorici, ali, neka se plase za bodove kad dolaze kod nas.
    To sve stoji, al je prerano za tako nesto... Ovi momci nemaju 10 utakmica zajedno i sad odjednom treba da dobijamo tako jake ekipe u svom prvom nastupu u kvalifikacijama? Yeah right...

Dva iksa potpuno ocekivana za mene, i unovcena na kladionici...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steta sto CG nije pobjedila bar u jednoj utakmici, ali nista jos nije izgubljeno, gadno bi bilo u slucaju poraza, tada bi se protivnik odvojio, ovako moze se i nagostovanju u Bugarskoj i Irskoj iscupati po bod (ili cak i vise)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    . Ovi momci nemaju 10 utakmica zajedno i sad odjednom treba da dobijamo tako jake ekipe u svom prvom nastupu u kvalifikacijama? Yeah right...
    A sto rade cijeli zivot pa ih je omelo da ne mogu da sastave na sredinu dva pasa? Da je drugi covjek na klupi, vjerovatno bi sad imali minimum 4 boda.

_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Shteta.

Onaj Batak je pogibija za reprezentaciju.
    Samo cu JEDAN detalj iz utakmice da izdvojim. Ide mu lopta skoro po zemlji,i covjek leze da je glavom ustopuje. Oce glavom na loptu svaki put,silu na sramotu.

Strasno mi smeta sto vidim da mnogi omalovazavaju nas tim i postavljaju im neke skromne ciljeve. Zasto nebismo mogli da se plasiramo na WC2010? Zasto ne bismo mogli da dobijemo Italiju ovdje,a iscupamo bod tamo? Kad je Kipar mogao skoro nerijeseno da izvuce,mozemo i mi. Dajte malo ambiciozniji da budete. Ne kazem nerealni,ali glavu gore. Nijesmo mi toliko losi kao sto vam se cini,pojedinima.
    Last edited by _HokutoNoKen_; 10-09-08 at 23:49.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemamo mi klupu, to je nama najveci problem. I kad ne bude Mirka, ili Jovetica u nekoj utakmici (a oboje vec imaju po zuti), bice tesko ocekivat nesto vise na strani, ili ako se neko ne daj boze povrijedi.

Evo vec Pekovic nece moc protiv Italije da igra...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok,razumijem ja brigu,ali kad vidim postove tipa:"dobro je ovo nerijeseno","igrali su 10 utakmica zajedno,sto vise ocekujete.",iznerviram se. Zasto je dobro nerijeseno,kad mozemo i zasluzujemo da dobijemo. I to objektivno. Aj da su bolji bili,pa da kazes da je dobar rezultat,no smo mi bolji,i ljudi se zadovoljavaju nerijesenim rezultatom.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nije ta nasa klupa ni tako losa, a po meni danas je Mirka trebao zamijeniti i uvesti Djalovića. Ili mozda tog centarfora koji jadan preletio pola planete da gleda utakmicu sa klupe. Totalno neshvatljivo da s Bugarima vodimo i trebamo da cuvamo rezultat on uvodi dva napadaca. Veceras ne ide napadu, a ubacuje samo Simona.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije lose nije lose..steta sto en dobismo al jebiga..mozemo protiv iraca i bugara i u goste se nadat necemu pa zasto ne i pobjedi....a sad operacija italija :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djalovic je sigurno,uz Damjanovica,bio potencijalno rjesenje za fizicki nadmocnije igrace Irske. Ako ste primijetili,Trapatonni nije napravio ni jednu izmjenu,sto govori koliko su spremni ti igraci. A Djalovic i Damjanovic su zivotinje sirovinske,i oni su mogli da o jadu zabave Irce. Naravno,da udju 10 min pred kraj,kad se ide na sve ili nista,jer se,je li,igra doma.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ok,razumijem ja brigu,ali kad vidim postove tipa:"dobro je ovo nerijeseno","igrali su 10 utakmica zajedno,sto vise ocekujete.",iznerviram se. Zasto je dobro nerijeseno,kad mozemo i zasluzujemo da dobijemo. I to objektivno. Aj da su bolji bili,pa da kazes da je dobar rezultat,no smo mi bolji,i ljudi se zadovoljavaju nerijesenim rezultatom.
    Ne kazem ja da treba bit zadovoljan, ja samo kazem da je to realnost u ovom momentu. Momci su pokusali dobit, nisu mogli...znaci to nam je sto nam je, teren je mjerilo nasih trenutnih mogucnosti, remizirali smo oba puta...i nismo uspjeli dat nijedan gol iz igre...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne no sad treba da idemo tamo i da im svima fino *****o majq sto nisu pobijedili? Aj ljudi ne ..... uh sto bi vam sad sve reka' !!!
    Prvi put u zivotu igraju meceve dje MORA da se grize i uzmu po bod reprezentacijama koje su iha-ha iznad nas na listi (jes da smo tek poceli). Njima se nema sta zamjeriti. Kad ne igraju dobro onda je covjek zadovoljan bodom, a kad igraju dobro onda moze da bude krivo sto nije bilo pobjede ali da neko bude nezadovoljan????????? alo????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a je li moguce da je ovaj Filipovic ovolika p***a i da nema muda da uvede napadaca kada ih skoro lomimo a hvali nam samo zavrsnica. pa stvarno katastrofa od trenera on pojma nema kad treba izmjenu izvrsiti i kavku (isto nas je kostalo bodova protiv bugara a prilicno sam siguran i protiv iraca) :mad:

a momcima svaka cast na borbenosti ali se osjetio nedostatak boskovica i vukcevica(koji je ranije trebao uci)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Joveticu svaka cast na velikom trudu veceras. Stalno se vracao da pomaze odbrani i bio je nas najbolji igrac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ebiga. Da bi uveo Djalovica morao bi da izvodi Mirka... A Mirko je igrac trenutka i ne zna se kad moze da zablista i da gol, tako da zasluzuje da igra citavu utakmicu.

A ne fali nam zavrsnica nego prije bih rekao dolazak do nje, tj pravljenje sansi...

Page 169 of 2251 FirstFirst ... 691191591651661671681691701711721731792192696691169 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)