View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 166 of 2252 FirstFirst ... 661161561621631641651661671681691701762162666661166 ... LastLast
Results 4,126 to 4,150 of 56288

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Svidio ti se snimak buksovaca?

Kad budes posla (posalji mi na PM) nemoj rec rezultate.
    Ada cush ka` Buksovci slusa sam dosta od njih ali ovo zaista nijesam sto si mi poslao maloprije.
    Vazi poslacu ti na PM linkove i naravno bez rezultata

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Ada cush ka` Buksovci slusa sam dosta od njih ali ovo zaista nijesam sto si mi poslao maloprije.
    Vazi poslacu ti na PM linkove i naravno bez rezultata
    Fala ti ka bratu. Idem malo da ti isklikam po onija reklama na tvoj sajt.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Fala ti ka bratu. Idem malo da ti isklikam po onija reklama na tvoj sajt.
    Ehehe dobar si ali ne moras klikati jer ti ja od toga nemam dja`o popio nista /andjeli s`nama i ovim forumom/, to ja vise "volonterski" drzim ovako za sebe i posjetioce,to je free forum zato ima reklama ali neka si kliknuo fala njima sto daju to free

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crnogorci zovu Srđu Kneževića?

Srđa Knežević, fudbaler Partizana, mogao bi da se nađe na spisku selektora Crne Gore Zorana Filipovića, piše 'Sport'.

Beogradski list piše da čelni ljudi FSCG prate igre štopera prvaka Srbije i da bi Knežević uskoro mogao da dobije poziv da zaigra u dresu Crne Gore. "Načuo sam da me prate iz tamošnjeg saveza i bila bi mi čast da obučem dres Crne Gore. Naravno, moram da održim formu i status prvotimca u Partizanu, jer samo tako mogu da ubedim Filipovića da me pozove", rekao je Knežević, a preneo 'Sport' od utorka.
    Knežević je rođen u Beogradu a karijeru je počeo u Partizanu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos vujadinovica i dzudovica da zovne pa da reprezentacija bude kompletna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Iluminati View Post
    jos vujadinovica i dzudovica da zovne pa da reprezentacija bude kompletna
    Slazem se u potpunosti ! Ocemo nasu reprezentaciju u pravom smislu, jest da je Batak naucio himnu jos pre prve utakmice ali to moze samo da mu koristi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ej...za njemacku igra crnac,za rusiju u kosarci igrala tri..za italiju englesku....francusku.....a sad vi hocete samo crnogorce..aj ne prdite.....
    :)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bicete blagovremeno obavijesteni uglavnom imaju prednost ljudi koji uzimaju karte preko nas
    ja se brojim jer sam dobar momak, i pomaga sam ti da rasiris transparent na Crna Gora - Engleska, no si vjerovatno zaboravio.
    Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    bicete blagovremeno obavijesteni uglavnom imaju prednost ljudi koji uzimaju karte preko nas
    kartu ocu )
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Ej...za njemacku igra crnac,za rusiju u kosarci igrala tri..za italiju englesku....francusku.....a sad vi hocete samo crnogorce..aj ne prdite.....
    E ako je tako onda je to 100% ispravno i ja mislim da mi treba da uvezemo sve igrace iz afrike jer se moze tamo naci dobrih igraca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    pa neka igraju i vanzemaljci za njih nama ne trebaju bez nasi, jer taj garavi ili bilo koji drugi nikada nece ostaviti srce na terenu nego ce to odraditi samo profesionalno i u interesu njegove karijere

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je tacno... Vise ce se potrudit neko ko brani boje svoje zastave,nego onaj koji brani boje tudje zastave. Valjda je to logicno.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Calexico View Post
    pa neka igraju i vanzemaljci za njih nama ne trebaju bez nasi, jer taj garavi ili bilo koji drugi nikada nece ostaviti srce na terenu nego ce to odraditi samo profesionalno i u interesu njegove karijere
    Pa ne bi se baš u potpunosti složio sa ovom tvrdnjom. Primjer kako se može izgarati za neku državu koja ti nije domovina je Eduardo. Nemoj reći da on ne ostavlja srce na terenu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravio sam da stavim u svoj post "cast izuzecima". Jedan od njih je svakako Dudu. Ali,jos se nije sreo sa Brazilom. Tada problemi nastaju. Kolika ce njegova motivacija biti protiv svoje domovine?
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Zaboravio sam da stavim u svoj post "cast izuzecima". Jedan od njih je svakako Dudu. Ali,jos se nije sreo sa Brazilom. Tada problemi nastaju. Kolika ce njegova motivacija biti protiv svoje domovine?
    Sreo se sa Brazilom na prijateljskoj utakmici i odigrao isto kao da igra protiv bilo koje druge repke. On je sa 15 godina došao u Hrvatsku. Praktički je odrastao ovdje. Voli on i Brazil, vjerojatno više nego Hrvatsku, ali Hrvatska mu je dala sve ono što sad ima a on to cijeni. Zato i jest izuzetak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Pa ne bi se baš u potpunosti složio sa ovom tvrdnjom. Primjer kako se može izgarati za neku državu koja ti nije domovina je Eduardo. Nemoj reći da on ne ostavlja srce na terenu
    a nemoj mi reci da to nije bila oskocna daska u njegovoj karijeri, znaci opet licni interes ali da se bori bori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

a nemoj mi reci da to nije bila oskocna daska u njegovoj karijeri, znaci opet licni interes ali da se bori bori
    Bila mu je to odskočna daska isto kao i Kranjčaru, Modriću i bilo kojem drugom Hrvatu. Mogao je on i za Brazil zaigrati, to tvrde i svi brazilski stručnjaci. Dakle i Brazil mu je mogao biti odskočna daska. Izabrao je ovu Hrvatsku. Valjda je s nje više odskočio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa da je tada mogao u brazil nijesam bas siguran, mozda bi mogao sad kada je postao dobar igrac ali sad mu kasno n

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

pa da je tada mogao u brazil nijesam bas siguran, mozda bi mogao sad kada je postao dobar igrac ali sad mu kasno n
    Logično da nije mogao tada. Bio je premlad, ali da je htio mogao je čekati priliku. Eduardo je ipak izuzetak jer je, ponavljam, sa petnaest godina došao u Hrvatsku. Praktički je tu odrastao. Hrvatsku smatra svojom domovinom kao i Brazil. Čak je izrazio želju da se nekad vrati u Dinamo i da ostane živjeti u Zagrebu.
    Što bi Crnoj Gori falilo da dovede kakvog mladog igrača iz Brazila, Nigerije ili odnekle, odgoji ga, da mu državljanstvo i da zaigra za repku? Nije to nikakav bauk. Dapače, meni drago da imamo jednog tamnog. Nekako mi to europski

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Logično da nije mogao tada. Bio je premlad, ali da je htio mogao je čekati priliku. Eduardo je ipak izuzetak jer je, ponavljam, sa petnaest godina došao u Hrvatsku. Praktički je tu odrastao. Hrvatsku smatra svojom domovinom kao i Brazil. Čak je izrazio želju da se nekad vrati u Dinamo i da ostane živjeti u Zagrebu.
    Što bi Crnoj Gori falilo da dovede kakvog mladog igrača iz Brazila, Nigerije ili odnekle, odgoji ga, da mu državljanstvo i da zaigra za repku? Nije to nikakav bauk. Dapače, meni drago da imamo jednog tamnog. Nekako mi to europski
    Imamo mi Beciraja !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje misljenje je da jedino treba uzeti igraca sa strane na pozicijama koje su deficitarne u timu. Na primer u kosarci dobar potez je dovodjenje Omara Kuka jer smo tanki na poziciji pleja, i sa njim su se kockice slozile i sad imamo jednu ozbiljnu ekipu koja moze u Evropi sa svakim da se nosi.Prije dva mjeseca bila je aktuelna prica o igranju nekog Dujmovica iz Amkara za fudbalsku reprezentaciju, ko je jos cuo za tog Dujmovica istaa stvar sa Damjanovicem koji je pozvan na mjestu napadaca a njih imamo na pretek.Treba se skoncentrisati na igrace kao sto su Subotic,Vujadinovic ...

Pa treba Fatica prekomandovati u A tim pa neka pogrijesi u odbrani, nema veze - mlad je.Sto se tice Batka i Tanasijevica momci sigurno daju 100 % svojih mogucnosti ali ja mislim da imamo boljih rjesenja na tim pozicijama- makar su mladi i steci ce iskustvo vremenom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Iluminati View Post
    Treba se skoncentrisati na igrace kao sto su Subotic,Vujadinovic ...
    Subotic je odbio da igra za CG tj. kako Filipovic rece prvo je prihvatio da bi kasnije odustao, vjerovatno na nagovor nekoga.

A sto se tice Beciraja, on se koliko ja znam jos nije izjasnio da li zeli da igra za Crnu Goru (za a tim).

Inace i dalje ostajem pri tome da se zna koji igraci igraju za reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ponekad je bolje da igrac odigra profesionalno na svom nivou (fudbalskom), nego da ostavlja srce na terenu. Prvi primjer za to je Mirko, od koga ne bih trazio nista vise nego da pristupa igri kao u dresu Rome.

U reprezentaciji ocigledno igra pod prevelikim pritiskom i nervozom, sa ogromnom zeljom naravno, ali to ima veliki uticaj na odluke, smirenost i koncentraciju tokom meceva reprezentacije.

Quote Originally Posted by bracodubrovnik
    Falilo bi to sto kad bi taj lik sa 15-16 godina dosao da igra kod nas, poslije 5-6 godina vise ne bi ni bio za reprezentaciju. Imamo mi redovno bar nekoliko domacih ekstra talenata u kadetskom uzrastu, ali za par godina sve to ispari.

Sem toga, nije bas toliko lako ni "ubosti" bas tog vrhunskog talenta, s obzirom da skauti stotina evropskih klubova cesljaju Juznu Ameriku uzduz i poprijeko, a mi bi trebali da nadjemo ono sto njima promakne, pa jos i da valja nesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Trebaju mi dvije karte za noćas (śever/jug).
    Ima li ko da (pro)daje?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Evo idem na ekskurziju sjutra, danasnja pobjeda bi mi bila najljepsi poklon!

Page 166 of 2252 FirstFirst ... 661161561621631641651661671681691701762162666661166 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)