Crnogorci zovu Srđu Kneževića?
Srđa Knežević, fudbaler Partizana, mogao bi da se nađe na spisku selektora Crne Gore Zorana Filipovića, piše 'Sport'.
Beogradski list piše da čelni ljudi FSCG prate igre štopera prvaka Srbije i da bi Knežević uskoro mogao da dobije poziv da zaigra u dresu Crne Gore. "Načuo sam da me prate iz tamošnjeg saveza i bila bi mi čast da obučem dres Crne Gore. Naravno, moram da održim formu i status prvotimca u Partizanu, jer samo tako mogu da ubedim Filipovića da me pozove", rekao je Knežević, a preneo 'Sport' od utorka.
Knežević je rođen u Beogradu a karijeru je počeo u Partizanu.
jos vujadinovica i dzudovica da zovne pa da reprezentacija bude kompletna
Ej...za njemacku igra crnac,za rusiju u kosarci igrala tri..za italiju englesku....francusku.....a sad vi hocete samo crnogorce..aj ne prdite.....
:)
To je tacno... Vise ce se potrudit neko ko brani boje svoje zastave,nego onaj koji brani boje tudje zastave. Valjda je to logicno.
DICIOTTO
Zaboravio sam da stavim u svoj post "cast izuzecima". Jedan od njih je svakako Dudu. Ali,jos se nije sreo sa Brazilom. Tada problemi nastaju. Kolika ce njegova motivacija biti protiv svoje domovine?
DICIOTTO
Sreo se sa Brazilom na prijateljskoj utakmici i odigrao isto kao da igra protiv bilo koje druge repke. On je sa 15 godina došao u Hrvatsku. Praktički je odrastao ovdje. Voli on i Brazil, vjerojatno više nego Hrvatsku, ali Hrvatska mu je dala sve ono što sad ima a on to cijeni. Zato i jest izuzetak![]()
pa da je tada mogao u brazil nijesam bas siguran, mozda bi mogao sad kada je postao dobar igrac ali sad mu kasnon
Logično da nije mogao tada. Bio je premlad, ali da je htio mogao je čekati priliku. Eduardo je ipak izuzetak jer je, ponavljam, sa petnaest godina došao u Hrvatsku. Praktički je tu odrastao. Hrvatsku smatra svojom domovinom kao i Brazil. Čak je izrazio želju da se nekad vrati u Dinamo i da ostane živjeti u Zagrebu.
Što bi Crnoj Gori falilo da dovede kakvog mladog igrača iz Brazila, Nigerije ili odnekle, odgoji ga, da mu državljanstvo i da zaigra za repku? Nije to nikakav bauk. Dapače, meni drago da imamo jednog tamnog. Nekako mi to europski![]()
Moje misljenje je da jedino treba uzeti igraca sa strane na pozicijama koje su deficitarne u timu. Na primer u kosarci dobar potez je dovodjenje Omara Kuka jer smo tanki na poziciji pleja, i sa njim su se kockice slozile i sad imamo jednu ozbiljnu ekipu koja moze u Evropi sa svakim da se nosi.Prije dva mjeseca bila je aktuelna prica o igranju nekog Dujmovica iz Amkara za fudbalsku reprezentaciju, ko je jos cuo za tog Dujmovica istaa stvar sa Damjanovicem koji je pozvan na mjestu napadaca a njih imamo na pretek.Treba se skoncentrisati na igrace kao sto su Subotic,Vujadinovic ...
Pa treba Fatica prekomandovati u A tim pa neka pogrijesi u odbrani, nema veze - mlad je.Sto se tice Batka i Tanasijevica momci sigurno daju 100 % svojih mogucnosti ali ja mislim da imamo boljih rjesenja na tim pozicijama- makar su mladi i steci ce iskustvo vremenom.
Subotic je odbio da igra za CG tj. kako Filipovic rece prvo je prihvatio da bi kasnije odustao, vjerovatno na nagovor nekoga.
A sto se tice Beciraja, on se koliko ja znam jos nije izjasnio da li zeli da igra za Crnu Goru (za a tim).
Inace i dalje ostajem pri tome da se zna koji igraci igraju za reprezentaciju.
Ponekad je bolje da igrac odigra profesionalno na svom nivou (fudbalskom), nego da ostavlja srce na terenu. Prvi primjer za to je Mirko, od koga ne bih trazio nista vise nego da pristupa igri kao u dresu Rome.
U reprezentaciji ocigledno igra pod prevelikim pritiskom i nervozom, sa ogromnom zeljom naravno, ali to ima veliki uticaj na odluke, smirenost i koncentraciju tokom meceva reprezentacije.
Falilo bi to sto kad bi taj lik sa 15-16 godina dosao da igra kod nas, poslije 5-6 godina vise ne bi ni bio za reprezentaciju. Imamo mi redovno bar nekoliko domacih ekstra talenata u kadetskom uzrastu, ali za par godina sve to ispari.Originally Posted by bracodubrovnik
Sem toga, nije bas toliko lako ni "ubosti" bas tog vrhunskog talenta, s obzirom da skauti stotina evropskih klubova cesljaju Juznu Ameriku uzduz i poprijeko, a mi bi trebali da nadjemo ono sto njima promakne, pa jos i da valja nesto.
Trebaju mi dvije karte za noćas (śever/jug).
Ima li ko da (pro)daje?
Evo idem na ekskurziju sjutra, danasnja pobjeda bi mi bila najljepsi poklon!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks