Page 343 of 652 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... LastLast
Results 8,551 to 8,575 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

He said he then obeyed a radio command to let the Finn re-pass him. It is believed the stewards penalised the 23-year-old because he used the momentum of exiting the chicane escape-road to slipstream the Ferrari and overtake him at La Source.

"I didn't want to wait until he'd flown past because we were still racing. Eventually I could see him accelerating and I knew, ok, this is alright, so I began to accelerate, but slowly. I don't believe I was full throttle, I was waiting for him to accelerate past which he did."

Njegova izjava, znaci NIJE ga odmah pustio nego je cekao radiokomandu a moralo je da prodje nekoliko sekundi + slipstream koji sam ja odmah nakon trke pomenuo.

I wtf I don't believe pa nisam ja vozio tvoj auto tuljane nego ti valjda znas jesi li ga stisnuo do kraja ili ne...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Nobody View Post

I sad Jergovic mora da prihvati dvije stvari:

1. Prosle godine sam navijao za Alonsa, sad navijam za Hamiltona.
    2. Da svima nama P@poo$i kiturac.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    He said he then obeyed a radio command to let the Finn re-pass him. It is believed the stewards penalised the 23-year-old because he used the momentum of exiting the chicane escape-road to slipstream the Ferrari and overtake him at La Source.

"I didn't want to wait until he'd flown past because we were still racing. Eventually I could see him accelerating and I knew, ok, this is alright, so I began to accelerate, but slowly. I don't believe I was full throttle, I was waiting for him to accelerate past which he did."

Njegova izjava, znaci NIJE ga odmah pustio nego je cekao radiokomandu a moralo je da prodje nekoliko sekundi + slipstream koji sam ja odmah nakon trke pomenuo.

I wtf I don't believe pa nisam ja vozio tvoj auto tuljane nego ti valjda znas jesi li ga stisnuo do kraja ili ne...

A ne nije, ma kakvi, a jasno se vidi da Kimi koji je bio oko 50/60/70 km/h bio malo sporiji od Hamiltona koji je startao iz nule.

SVE SE VRACA, SVE SE PLACA - Bog!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Placa, placa, samo ne znam ko kome...nijesu ni one naci prostitutke za dz Sprdnja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo vise nije formula 1, ovo je Formula 0 :mad:

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

stisnuo do kraja po onako klizavoj stazi sa gumama koje su "totally lost the heat"? Tessskooo. Hamilton je bio brzi od Kimija i po suvom na tvrdjoj komponenti i skroz ga sustigao (manje od 1 sec prednosti), na kisi se to samo jos dodatno pokazalo, McLaren je bio daleko brzi, ali ajde, bolje i treci nego u zid, kao ovaj tvoj "strucnjak"
    :yipiiii:
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

PS Kako li samo izracunase kaznu na knap 25 sec?! Da nije i BMW ometao, pa su je taman na 25 knapirali?
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fabia_elegance! View Post
    i sad jergovic mora da prihvati dvije stvari:

1. Prosle godine sam navijao za alonsa, sad navijam za hamiltona.
    2. Da svima nama p@poo$i kiturac.

hahahahahahahahahahahahahahaha..........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    PS Kako li samo izracunase kaznu na knap 25 sec?! Da nije i BMW ometao, pa su je taman na 25 knapirali?

Pa da, zbog Heifelda je dobio bar 5 sec vise.

Ful throttle, znaci maximum koji je mogao.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos se tebi 6 drugova iznerviralo zbog Hamiltona, trebalo je i tu po 5 sekundi za svakog od njih, do kraja posteno
    Last edited by zocko; 08-09-08 at 16:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma nema veze, u Monzi nece dobit podijum i Massa sampion.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ma nema veze, u Monzi nece dobit podijum i Massa sampion.
    Ni kriv, ni duzan Nego sto kazu, poklonu se u zube ne gleda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E, poklonjenom konju se ne gleda u zube.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

verbalni dogledah snimak vishe puta.
    Ostajem pri mojim tvrdnjama.
    Na koncu svega Hamiltonu je krug bio mnogo (duzhinski kraci) od Kimijevog i izasao je iza njega ali sa boljom putanjom.

Ovdje su Alonsa isto trebali da kazne a zasto nijesu ne bih znao.

Dje je analiza da bachi komentar na sve ovo?
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Na koncu svega Hamiltonu je krug bio mnogo (duzhinski kraci) od Kimijevog i izasao je iza njega ali sa boljom putanjom.

Izasao iza njega? Kad? Kad je izasao iz bus stopa? Tada je izasao ispred njega, ali Kimi je uspio da dodje ispred njega zato sto je imao vecu brzinu od cige.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

stisnuo do kraja po onako klizavoj stazi sa gumama koje su "totally lost the heat"? Tessskooo. Hamilton je bio brzi od Kimija i po suvom na tvrdjoj komponenti i skroz ga sustigao (manje od 1 sec prednosti), na kisi se to samo jos dodatno pokazalo, McLaren je bio daleko brzi, ali ajde, bolje i treci nego u zid, kao ovaj tvoj "strucnjak"
    :yipiiii:

Daj budi malo realan kako je bio daleko brzi ako hamilton od trenutka preticanja do momenta kad su stigli Rozberga(znaci skoro cijeli krug) i obojica se izvrceli nije napravio ni pola sekunde prednosti? To nije ni brze a kamoli daleko brze.

A bas pri kocenju kad ga je hamilton pretekao u onoj sikani je flatovao obije gume cini mi se i zato se i zakucao onamo u zid jer je isao pravo i pretpostavljam da je do gume bilo sto ga je bacilo onako.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

Daj budi malo realan kako je bio daleko brzi ako hamilton od trenutka preticanja do momenta kad su stigli Rozberga(znaci skoro cijeli krug) i obojica se izvrceli nije napravio ni pola sekunde prednosti? To nije ni brze a kamoli daleko brze.

A bas pri kocenju kad ga je hamilton pretekao u onoj sikani je flatovao obije gume cini mi se i zato se i zakucao onamo u zid jer je isao pravo i pretpostavljam da je do gume bilo sto ga je bacilo onako.
    eo sad odgledah opet snimak. Znaci, kako onda da je Hami smicao i po pola sekunde Kimiju dok ga nije stigao, sem ako nije bio daleko brzi. Posle Hami nije napravio neku veliku razliku, do Rozberga mozda pola sekunde (sto nije tako lose za samo 1 krug), ali Kimi, da bi ga pratio, je izletio jednom sa staze na spoljnji dio i kad je Rozberg izletio, Hamilton se nije izvrtio, kao sto ti kazes, nego produzio pravo, a posle se Kimi izvrtio i zalijepio u zid

A sumnjam da je flatspottovana guma kriva, ovo je najtvrdja komponenta, a staza je bila skroz klizava, ne moze se tek tako lako flatspottovati, evo i sta FM kaze:
    Q: What was the difference between the tyres?
    FM: On the last stint I think we went much slower than the first and second stint, all three guys. I think the hard tyre was just too hard with no grip and the car was sliding around and was less quick. The car was more inconsistent in terms of balance but the soft was pretty consistent, pretty reasonable.
    Dodaj tome jos i kisu, i eto. Mislim da ce se sledece godine opet vratiti mekse komponente u Spa, kao i prosle sto su bile..
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet....
    Ljudi , Hami je cerao Kimija ....i to dobro..... do shikane ......, a da je trka scela trajati jos jedan krug , Kimiju nebi trebalo ni da se onako "ogradjuje" , a ni Hamiju da ga onako cera....pa da sijece shikanu......iako ga je pustio po svim propisima za cijelu duzinu bolida....i opet ga pretekao....i takooooo......
    a ni Kimiju da se onako zabije u zid.........jbga.......
    Meklaren je pokaza' i na ovoj trci da ima najbolje spremljen bolid ,i vozace koji dooooooobro voze.......iako su bili debitanti prosle godine........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravih kazati ....... treba obratiti paznju ,na Hamijevo smanjivanje prednosti , u odnosu na Kimija........ u zadnja 2 kruga (mada je to bilo i na pocetku trke)....................
    To je bilo do sada ne-vidjeno....... na pola kruga , po pola sekunde ........Uhhhhhhh........
    Eto tako :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Secam se ja vremena kada je originalni RAINMAN ostavio Fizichellu 6 sekundi a Ralfa 8 sekundi po krugu a sad pola sekunde vam je....
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet....jedino gabeljski prsti ferarija ce "znati" o cemu se radi....kao i vazda : "dobijaju poene za """"""""zelenim stolom""""......Pih......

Pa dokle vise !!???

Ali stvarno !!!!??

Sramota je , znate !?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Secam se ja vremena kada je originalni RAINMAN ostavio Fizichellu 6 sekundi a Ralfa 8 sekundi po krugu a sad pola sekunde vam je....
    pa jeste........puno je........u pitanju su sampioni.... i najveci zapamceni rivalitet,,,,
    U cemu je problem ?

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

jaka mi klasa, fizikela i ralf Pogledaj dje su sad obojica
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jaka mi klasa, fizikela i ralf Pogledaj dje su sad obojica
    Taman tako ......... da spomenuse Barikela ,koji je pomaga' sumaheru da osvoji 3-4 titule od tijeh 6-7-8 , to bih shvatio ,...........ali ova dvojica (prevaranata)....uporiste ferarija i
    mrtvog-renoLa .......stvarnooooooooooo..........

Page 343 of 652 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345346347353393443 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks