View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 163 of 2251 FirstFirst ... 631131531591601611621631641651661671732132636631163 ... LastLast
Results 4,051 to 4,075 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Svaka čast lavovi. Jeds da nijesu tri boda, ali je mene oduševila borbenost i igra u većem dijelu utakmice. Sudija jeste sudio kako je sudio, ali sto cemo sad. Ipak smo mi anonimusi u FIFA i UEFA organizacijama
    Svaka cast momci, samo naprijed.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

losa organizacija oko karata...stadion nije bio skroz pun kao sto se ocekivalo....na jug je bilo dosta praznih mjesta a nidje karata u prodaji....jebalo ih trebovanje i dijeljenje ulaznica....zasto se ne stampaju karte i za donji dio juga i sjevera?istok takodje poluprazan....

za jovetica sve pohvale...onako smireno sutnuti penal...a mentalitet nas je cudo...kad smo poveli mislili smo da ce odma sudija svirat kraj....vukcevic pimpla na sredinu terena!?jes da od kad je on uso u igru krenulo bolje al za ovo mu treba odrzat dobru lekciju....krenemo u napad...izgubimo loptu...i 3-4 ostanu u gore i nesto trckaraju(burzo)...umjesto da drzimo loptu razvucemo ih ,imamo igraca vise,i samo drzimo loptu...valjamo se po terenu mi ocemo i treci gol....za pocetak je odlicno ovako iako je odbrana suplja valjda se to popravi, nekako .... ovi irci su po imenima jaci od bugara...bice zajebano...idemo na pobjedu...

a berbatov se isfolirao sto je preso u macester da je to strasnooooooooo....kako bi ga sad izvrijedjao no ce me banovat hehe.....nadam se da ga tamo nece zaigravat!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    losa organizacija oko karata...stadion nije bio skroz pun kao sto se ocekivalo....na jug je bilo dosta praznih mjesta a nidje karata u prodaji....jebalo ih trebovanje i dijeljenje ulaznica....zasto se ne stampaju karte i za donji dio juga i sjevera?istok takodje poluprazan....
    karata je bilo do 4 ure u sportski da se kupe na dan utakmice, 5% kapaciteta stadiona ide na gostujuce navijace koji se smjestaju na jug, tako da mislim zbog toga vise karata za jug nije prodato, i mora biti prazno na donji dio sjevera jer je masu ljudi poslo gore da navija
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije to to...donji dio juga i sjevera je bio skoro citav prazan....prije da su ovi sa sjevera se spustili dolje..jer ni sjever nije bio do posljednjeg mjesta ispunjen...ne stampaju se uopste karte za donji dio...zbog bezbjednosti?kad su pustene u prodaju za sve tribine nije bilo za jug 3 dana tako da ne znam ko bi cekao zadnji dan....zapad je isto prva 2-3 reda zadnji sektor bilo prazno....istok je samo za mladje kategorije?

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Meni ona juzhna i sjverna tribina uopshte nijesu jasne,kako je ono dolje napravljeno.. potpuno nefunkcionalno..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i zadnja 2-3 reda na zapad isto smeta sipka....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Meni ona juzhna i sjverna tribina uopshte nijesu jasne,kako je ono dolje napravljeno.. potpuno nefunkcionalno..
    Napravljeno je da ima mjesta fino za kancelarije iza,pa ko je*e navijace i oce li se to dolje popunit. Preglupo kako su to napravili.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vi ka' da prvi put idete na stadion. Milion puta pricano na tu temu i vracanje na istu samo doprinosi sirenju gnijeva u svima nama.

Uh nesto sam nervozan jutros, izvinjavam se...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    _

@Hokuto

Nijesam replicirao tebi, nego uopsteno - nesrecni Burzanovic nije zasluzio taj epitet (a "nosi" ga odavno). Ja mislim da se on trudi, ali je slabasan fizicki, izgleda da ce se raspasti posle bilo kakvog jaceg kontakta. Ne bih volio da se Gatuzo nameraci na njega.

_
    Ok,ok... Samo vidjeh konacno post od laciale-a koji bukvalno shvata sto sam pokusao da kazem. Nisam ja rekao nidje da je on los igrac,niti da nema tehniku,daleko od toga,samo da morao da razmislja malo zrelije u situaciji u kojoj se nasao,to je sve...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na zapad je tacno 5 redova bilo prazno, ne znam koliko ima stolica u red, ali je to dosta...Ovo glupiranje oko istoka treba da prestane, jer mislim da ne treba davat karte nekome ko ne dolazi...Mislim da su se ovaj put karte za istok prodavale...po 20 eura za komlet...i da se razumijemo, svako ko je htio je moga uzet kartu, nema tu price "htio sam, nije bilo"...I cijene bi mozda mogle bit malo nize, pogotovo za zapad, $Ever i jug korektna cijena...
    Bojim se da nas protiv Iraca nece bit ni 9.000...
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

primiri!!!!!
    Last edited by DIDI; 08-09-08 at 12:28.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Trebajuuuu mi karteeeeeeeee:mad::mad::mad:
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo vam nesto posmatram pricu u vezi Burzanovica ....a dje ste lepi moji bili zadnjih 5 godina o tome da pricate dok je bio u Buducnost A? Tada se pjevalo BURZO MARADONA i govorilo se da je jedan od najboljih mladih igraca u evropi ..povezivan je bio sa Ajaksom dobro se sjecam .....ako ga ko ne moze podnijeti onda sam to ja !!! al kasno ste se probudili...
    Ovo sam vec nedje pricao da crnogroski strucnjaci veze svezom nemaju kao i crnogorska publika ......
    I Purovic je dobar igrac JEL? ...polako jos malo ce doc do Ribnice kako je krenuo ...to je taj kvalitet slican Burzanovicu ...a maSe nemam rijeci !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

/me bio na sjever i bicu opet protiv Irske. Meni je utakmica bila super. Jes da smo ih gazili cijelu utakmicu ali smo i imali par glupavih gresaka u odbrani koje su nas mogle skupo kostat. Jos da ne spominjem one dvije jedan na jedan dje se Poleksic dobro snaso. Sve u svemu, zalim za tri boda ( i sto sam pao na kladionicu :-) ) i iskreno se nadam da ce protiv malih zelenih bit malo vise timske igre i da ostaju doma sva tri boda. Joveticu posebna pohvala jer je decko igrao za 10. Trcao, dodavao, sutirao, proigravao, ma svudje ga je bilo.
    Sitnice cine savrsenstvo, a savrsenstvo nije sitnica.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Vi ka' da prvi put idete na stadion. Milion puta pricano na tu temu i vracanje na istu samo doprinosi sirenju gnijeva u svima nama.

Uh nesto sam nervozan jutros, izvinjavam se...
    jes ali ja sam prvi put bio u zadnji red :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Nemanja_Vidic View Post
    Samo vam nesto posmatram pricu u vezi Burzanovica ....a dje ste lepi moji bili zadnjih 5 godina o tome da pricate dok je bio u Buducnost A? Tada se pjevalo BURZO MARADONA i govorilo se da je jedan od najboljih mladih igraca u evropi ..povezivan je bio sa Ajaksom dobro se sjecam .....ako ga ko ne moze podnijeti onda sam to ja !!! al kasno ste se probudili...
    Ovo sam vec nedje pricao da crnogroski strucnjaci veze svezom nemaju kao i crnogorska publika ......
    I Purovic je dobar igrac JEL? ...polako jos malo ce doc do Ribnice kako je krenuo ...to je taj kvalitet slican Burzanovicu ...a maSe nemam rijeci !!!
    Obojica su bili veliki potencijali za nase uslove, ne tipa Jovetica i Simona (takve sigurno necemo gledat brzo), ali dovoljno za jednu prosjecno uspjesnu internacionalnu karijeru.

E sad, to sto se nisu razvijali kako treba i sto ih je progutala balkanska antifudbalska masinerija i ispljunula kao polovne otpatke je neka druga stvar. Ko iz eks-jugoslovenskog fudbalskog establismenta ne ode do neke dvadesete godine, neka se pozdravi sa karijerom koju je moga imat, cast rijetkim izuzecima.

Ista prica je i za Stjepanovica i Cetkovica. Pa onda i aktuelnih lokalnih igraca tipa Delica, Djurisica, Vukcevica. Lako je rec nista od njih nece bit i batalit pricu, ali to je sve u svemu nekih 10 fudbalera koji su mogli i trebali bit okosnica reprezentacije kad posaljemo danasnje 27-godisnjake i starije u penziju.

Talenat se u modernom fudbalu njeguje i razvija od strane klubova i trenera, talentovani igraci se ne prepustaju sami sebi, pa sto ispadne - ispadne. Narocito u sredinama dje se bas ne radjaju novi biseri svakodnevno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Obojica su bili veliki potencijali za nase uslove, ne tipa Jovetica i Simona (takve sigurno necemo gledat brzo), ali dovoljno za jednu prosjecno uspjesnu internacionalnu karijeru.

E sad, to sto se nisu razvijali kako treba i sto ih je progutala balkanska antifudbalska masinerija i ispljunula kao polovne otpatke je neka druga stvar. Ko iz eks-jugoslovenskog fudbalskog establismenta ne ode do neke dvadesete godine, neka se pozdravi sa karijerom koju je moga imat, cast rijetkim izuzecima.

Ista prica je i za Stjepanovica i Cetkovica. Pa onda i aktuelnih lokalnih igraca tipa Delica, Djurisica, Vukcevica. Lako je rec nista od njih nece bit i batalit pricu, ali to je sve u svemu nekih 10 fudbalera koji su mogli i trebali bit okosnica reprezentacije kad posaljemo danasnje 27-godisnjake i starije u penziju.

Talenat se u modernom fudbalu njeguje i razvija od strane klubova i trenera, talentovani igraci se ne prepustaju sami sebi, pa sto ispadne - ispadne. Narocito u sredinama dje se bas ne radjaju novi biseri svakodnevno.

Svaka cast. Sami su krivi za svoju propast,dosta njih(Djurisic,Delic itd) su se zadovoljili da ostanu u PG i budu "sminke" jer igraju u Buducnost,dok su drugi napredovali fudbalski,i sebi otvorili put. Naravno,nekima je vhunac karijere igrati u Buducnost,ali se ti nikad nisu mogli nazivati "velikim talentima".
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

I neka ga ne puštaju da priča pred kamerama više:
    "Neke stvari nam se dešavaju ka da smo đeca" što je ono

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahaha... Kad je izjavio to!? Nisam to vidio. Bozeeee...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

da li je moguce nabaviti karte za srijedu vece?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za onog malog od 18godina jedan veliki RESPEKT i svaka mu chast ,pokazao je kako se bori za reprezentaciju ...a ovoga nesheg manekena od kapitena (mislim na prvo puluvrijeme) bi napunio noga za ono izigravanje,shetanje po terenu i unoshenje nervoze medju igrachima...ono ponashanje ne zasluzhuje kapitensku traku ...donekle se iskupio u 2-gom ali ono nije ponashanje kapitena i igracha koji treba da bude predvodnik ove reprezentacije ...

Za burza ...mogao je odnosno trebao je da izgori na teren onih zadnjih 10 minuta ...zashto nije i zashto je djelovao kao nezainteresovan ne znam ...ali bi na klupu proveo sledecu nebi mi ga minuta zaigra...
    AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Dajte ljudi ne sprdajte se. Sta je Poleksic lose uradio? Odbranio je dva puta kad je bio sam sa bugarskim napadacima. Mi dali gol iz slobodnog udarca i kazemo Mirko genijalno sutirao, a kad slican primili onda Poleksić kriv. Sad je lako taktiku praviti i mogao je jedan odbrambeni stati na prvu stativu, manje njih biti u zivi zid i sto cuda ali....
    Ne bi valjalo sad praviti losu atmosferu u ekipi te kriv Burzo, los Poleksić.... jer ima jos utakmica, a samopuzdanje je najvaznije. Drugo poluvrijeme je pokazalo da nema lose odbrane vec kad su ih stisli i Batak je sutirao na gol, a ni Tanasijevic nije "proklizavao" u prazno. Vjerovatno su svi ocekivali da će prije uvesti Zverotica i Pejovica da pojaca odbranu i sredinu nego Burza i Djalovica, ali valjda on bolje zna.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Dajte ljudi ne sprdajte se. Sta je Poleksic lose uradio? Odbranio je dva puta kad je bio sam sa bugarskim napadacima. Mi dali gol iz slobodnog udarca i kazemo Mirko genijalno sutirao, a kad slican primili onda Poleksić kriv. Sad je lako taktiku praviti i mogao je jedan odbrambeni stati na prvu stativu, manje njih biti u zivi zid i sto cuda ali....
    Ne bi valjalo sad praviti losu atmosferu u ekipi te kriv Burzo, los Poleksić.... jer ima jos utakmica, a samopuzdanje je najvaznije. Drugo poluvrijeme je pokazalo da nema lose odbrane vec kad su ih stisli i Batak je sutirao na gol, a ni Tanasijevic nije "proklizavao" u prazno. Vjerovatno su svi ocekivali da će prije uvesti Zverotica i Pejovica da pojaca odbranu i sredinu nego Burza i Djalovica, ali valjda on bolje zna.
    Slazem se za Poleksica, odbranio je ako se ne varam dva puta jedan na jedan.A i najlakse je golmana krivit!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tanasijevic jeste "proklizovao" u prazno, i to u vise navrata
    "PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    nije to to...donji dio juga i sjevera je bio skoro citav prazan....prije da su ovi sa sjevera se spustili dolje..jer ni sjever nije bio do posljednjeg mjesta ispunjen...ne stampaju se uopste karte za donji dio...zbog bezbjednosti?kad su pustene u prodaju za sve tribine nije bilo za jug 3 dana tako da ne znam ko bi cekao zadnji dan....zapad je isto prva 2-3 reda zadnji sektor bilo prazno....istok je samo za mladje kategorije?
    aoooo brate mozes li svatit da se karte za jug nisu prodavale do zadnjeg dana zato sto se nije znalo koliko ce bugara doc na utakmicu
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 163 of 2251 FirstFirst ... 631131531591601611621631641651661671732132636631163 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)