Ja bas volim onaj mrak. Smiruje me dok slusam zvukove prirode, obicno kisu kako lupa o trijem ili tanak krov (da, sve CDove na kojima su zvuci prirode sto sam nasao na internetu sam pokupovao).
![]()
Mozda Drugacija radio stanica...:joint:
Ja bas volim onaj mrak. Smiruje me dok slusam zvukove prirode, obicno kisu kako lupa o trijem ili tanak krov (da, sve CDove na kojima su zvuci prirode sto sam nasao na internetu sam pokupovao).
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Evo me, nijesam odavno ali sad moram
Put me danas vodi u Pg tako da nema kad gledat završni Atletsk miting u Berlinu i početak Velikog brata na RTL (kažu biće na Taland pa da vidimo), ali zato je tu Extra
Ljudi nije stvarno to je ja imam, ali ja ne znam kako vi živite bez ovoga.
Cijelu Olipijadu i US Open ja odgledah ada nijesam doma sjedala tačno u tu i tu uru. Zazvoni telefon, a taman Blanka skače i ne mog namiru pogledat. Pauza pa me Blanka pričeka dok završim razogovor.
Atletka an Olimpijadi počne oko 15 sati a ja sa rabote dolazim u 16, ali zato sam ujutro ostavila na Europost kanalu i kad dodjem doma samo vratm program uru nazad.
U prosjeku Tv ledam poal sata dnevno ali bez Extra više ne mogu zamisliti tv program.
Ne znam zašto sam vam sve ovo rekla. Tačnije znam, jutros s obradovah ikao idem u Pg ipak ću stići pogledat ono što volim
DVD rezači i slično nepominjite m to, jer i ovao mi je soba krcata uredjajima, zašto kačiti još jedan kad imam sve u jednom.
Zaboravih li što? E da, što se izbora kanala tie emni odgovara, ne stignem ni ovo vidjet.
Srećan mi put
P.S. Prosto sam zadivljena kako sam divno otkucala ovaj text. Nemam kad ispravljat, praštajte.
Last edited by montenegrina; 05-09-08 at 11:02.
Mogla si bez toga, znamo da snima lijepo i nije neka novost !!!
Evo sam ti ja malo ispravio post, da se ne mucis kad dodjes nego na miru pogledas olimpijadu.
"Evo me, nijesam odavno ali sad moram :grin:
Put me danas vodi u Pg tako da nema kad gledat završni Atletski miting u Berlinu i početak Velikog brata na RTL (kažu biće na Tajland pa da vidimo), ali zato je tu Extra TV :grin:
Ljudi nije stvarno sto je ja imam, ali ja ne znam kako vi živite bez ovoga :grin:.
Cijelu Olipijadu i US Open ja odgledah ada nijesam doma shjedala tačno u tu i tu uru. Zazvoni telefon, a taman Blanka skače i ne mogah na mir pogledat. Pauza pa me Blanka pričeka dok završim razogovor.
Atletika na Olimpijadi počinje oko 15 urai a ja sa rabote dolazim u 16, ali zato sam ujutro ostavila na Europost kanalu i kad dodjem doma samo vratm program uru nazad.
U prosjeku Tv gledam poal sata dnevno ali bez Extra više ne mogu zamisliti tv program.
Ne znam zašto sam vam sve ovo rekla. Tačnije znam, jutros se obradovah iako idem u Pg ipak ću stići pogledat ono što volim :wink:
DVD rezači i slično nepominjite mi to, jer i ovao mi je soba krcata uredjajima, zašto kačiti još jedan kad imam sve u jednom :wink:.
Zaboravih li što? E da, što se izbora kanala tice meni odgovara, ne stignem ni ovo vidjet.
Srećan mi put :grin:
P.S. Prosto sam zadivljena kako sam divno otkucala ovaj text. Nemam kad ispravljat, praštajte.
Ovako se reklamira proizvod.
@Sale da li srbijanske kanale i strane kanale sa srbijanskim titlom uzimate od SBB. To pitam zato sto se sad vratih iz Bg i od 5 septembra je Jetix poceo da se prikazuje na SBB sa srpskim titlom. Euro sport2 je sinhronizovan, a MTV Adria titlovana. To tako nije na nasu Extra, moze li se to rijesit. Sto umjesto ovog radia 98 ne ubacite za klince Minimax koji je dečiji kanal kompletno sinhronizovan na srpski jezik, ili kanal D.
To sto si nabrojao ne "uzima" se sve od SBB-a/Total TV-a. Provjericu za Eurosport2 i Jetix.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dajte sportskih kanala više...
Globetrotting
Last edited by djsenco; 07-09-08 at 19:25.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
i na bbm je eurosport 2 sihronizovan...
Meni je super slika
(samo ne na Extra)
Napisa post i ostade ziv.
BTW niste primijetili jedno poboljsanje pri promjeni kanala?![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
cini mi se da malo brze saltaju kanali...
ili je nesto drugo
neuro-anatomican poremecaj retikularno-aktivacijskog sistema
tu je znaci slaba tacka![]()
na bbm-u eurosport, eurosport 2, sos, sport klub, sport klub + su sihronizovani, a motors tv ima titl!!!
Dako uvedu taj motors tv, mislim da bi to bila prava stvar
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
I na Extra tv ce biti titlovani, jos samo da ih ponude korisnicima :mad: Koliko kanala fali Extra tv-u, strasno :mad:
Upravo gledam Nova TV i slika je OK. U cemu je problem? Ili mozda problema nema?
Dioptrija !!!
Dabogda sagorjela ta nova koliko pricate o njoj ko da je zadnji kanal na svijetu, eto.
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Vidi ako momentalno radi to ne znaci da je proslih dana bilo sve ok. zasto se ne oglasite kad nesto ne valja i kazete usled tehnickog nedostatka nijesmo u mogucnosti na nasem extra servisu prikazati bolju sliku a ne samo se pohvalite ako se stanje stabilizuje i ono kao evo ja sad gledam kod mene je super. I vidite ubacite jos koji radio kanal malo je ovo--grrrrrr. Eto samo da znate mnogo kanala ste imali precih od svih radio stanica da ubacite ali eto jos vam ne zamjeram posto ste jos relativno mlad servis, ali bogami kad prodje godina zamislite se sto i kako.
Last edited by djsenco; 08-09-08 at 11:07.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)
Bookmarks