Odlicna utakmica i nakon svega vidjenog zasluzen remi.
Bravo za momke a pogotovo trio fantastiko.
Mirko je ubjedljivo nas najbolji igrac i to je veceras dokazao. Sve price kako se ne zalaze i kako mu puca ona stvar za repku padaju u vodu nakon vecerasnje predstave i demostracije kvaliteta.
Simon je ubjedljivo najbolji tehnicar i prava je steta sto nije 100% spreman (zbog toga ga je i File cuvao za 2-poluvrijeme). Impresionira me njegova uobrazenost, borbenost i napaljenost. Definitivno je moj omiljeni igrac u ovoj ekipi.
Joveta je danas pretrcao kao Gatuzzo, cime je odradio 100% File-tovih zahtijeva. Momak je sa svojih 18 godina najveci profesionalac u ovoj ekipi i samo ga povreda moze sprijeciti da postane vrhunski igrac.
O odbrani je sve ovdje receno vec nekoliko puta. Najbolje bi bilo i da je nemamo da se barem ne nerviramo. Danas su 'prednjacili' Tanas i Bozo sjutra ce to biti Batak i Jovanovic ... Uglavnom, suludo je razmisljati o bilo kakvom uspjehu sa onakvom zadnjom linijom
Sredina danas losa i nepovezana, ali tu barem ima mjesta za napredak.
Ono sto se mora naglasiti je velika borbenost svih linija. Momci su ginuli na terenu i sa takvim pristupom uvijek cemo imati uzbudljive i dobre meceve pod Goricom.
Navijanje je bilo za 10, najbolje do sada, jedino sto je je jug bio poluprazan, sto ne sluzi na cast Podgoricanima i ostalim.
Sudjenje: ko ocekuje da mi kao debitanti imamo ujednacen sudijski kriterijum zivi u velikoj zabludi? Prosto moramo prihvatit to, barem u ovom prvom ciklusu, kao nuzno zlo.
Protiv Irske mora biti bolje i sa malo srece(tj manje kiksove Tanasa i ekipe) mozemo i do tri boda.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Bookmarks