imaju li se kome prodat dvije karte .sektor A
imaju li se kome prodat dvije karte .sektor A
f6
ajmo CRNA GOROOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napred CRNA GOROOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Znaci Filipovic treba da od*ebe sa klupe pod hitno. Ovo veze sa igrom nema, sto je on radio godinu dana, bog zna...
Svaki "napad" duga lopta u prazno. Poslije 10 utakmica ne umiju igrat na sredini.
Vrhunac kombinacije nam je dupli pas po krilu, nakon cega slijedi centarsut za Jovetica i Bogavca (a oni ce dobit vazdusni duel i ja mislim).
Treba pljunut pare i dovest kakvoga Njemca ili Holandjanina na klupu, kakvi crni Filipovici i Babici i "strucnjaci" iz Meridian Super Lige dje se igra najgori fudbal u posljednjih 30 godina. Steta je ovako unistavat kvalitet koji imamo.
Last edited by MadGod; 06-09-08 at 20:00.
Sad je normalno u ljudskoj prirodi da budemo nezadovoljni.
I jesam nezadovoljna,posto je krajnje kretenski da oni i dalje napadaju ...treba igrat na kvarno u tim situacijama ,odugovlaciti (kad je 85 min sa igracem vise)...Kao sto je rekao Savicevic.
Medjutim, odbrana je odigrala najbolje do sada cini mi se (protiv MADJARA nisam gledala kad se zavrsilo 3:3) ...a gledala sam od 55 minuta, tako da ispravite me ako grijesim.Vidjela sam da je kod gola Petrova neko pogrijesio ali nisam sigurna ko...
I dalje je debilna.
Vucinic, klasa, kad on igra ja sam sigurna.Mislila sam da ce Jovetic promasiti penal, prevario je njihovog golmana koji je kako mi se cini, potpuno bezvezan.
Odgledah nekoliko intervencija POleksica , on je naravno, odlican.
Vukcevic simulira cini mi se...malo,ali da se primjetiti. Ponekad ima potez vise,ali se mnogo poboljsao nego kad je bio sebicno govedo...Dobar igrac.
Ovo je drugi put da je repka trenirala 7 dana...tako da rezultat sam po sebi nije los...
Atmosfera je bila sjajna, to sam i ocekivala , zao mi je sto nisam bila tamo...
STO se tice Filipovica,mene on nervira iz dana u dan ...Narocito kad pozove igraca a ne zna ni sam zasto ga je pozvao (Damjanovic).
Grof, Petrovic...ako bi pristali to bi bilo sjajno, nisam za to da stavljamo stranca na klupi,ako mozemo navatat ovu dvojicu,a ako ne ...
Filipovic ne zna ni da izmjeni igrace ljudski,ali ne mogu ga dovoljno kritikovat koliko bih zeljela kad je rezultat solidan.
Jos ako ostane 1-1 Italija-Kipar onda cu ga pljuvati i sve mu po spisku.
Do tada, drzim jezik zavezan.
I jos nesto...EVIVA.
Nije ovo lose...ali ako bude svaka ovakva...
Momcima svaka cast, jer sve sto su uradili, uradili su oni sami, na terenu. Sto je dvostruki uspjeh s obzirom na okolnosti, ali pokazuje i da mozemo izvuci rezultat kad igramo lose sto je jos jednom potvrda kvaliteta igraca.
Poslije drugog poluvremena nije bas lako zapamtiti losu igru, a tek bi euforija bila da smo dobili 2-1. Nadam se da ce neko obratiti paznju na Filipovica i njegovu nekompetentnost, mada je sad vec kasno za ovaj krug kvalifikacija. Po meni je trebao da leti jos poslije Slovenije (naravno, da se mogao naci neko bolji tad).
Greota, baš greota. Ali SVAKA ČAST MOMCIMA!!! Tako se bori...E VIVA!!!
P.S. MadGod za selektora! Vrli stručnjak.
Nisam sigurna ni koliko je Savicevic ambiciozan. Rekao je da bi ga trece-cetvrto mjesto zadovoljilo ...Sad je promijenio plocu,ali meni je sumnjivo.
A ambicioznost naseg saveza dokazuje i detalj da je Vlaisavljevic JOS UVIJEK na mjestu selektora ,iako igra na minimalan poraz i tjera nam igrace.
Da Filipovic ima jaj...mislim hrabrosti, pozvao bi Vujadinovica u reprezentaciju...pa neka ga odbije, desava se.
vala je poleksic ispa debil na onaj drugi gol, blene ka tele u loptu, pa kad vidje da ce da udje, zalece se, puche glavom u stativu...tuga
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Tja... nerealno i neobjektivno je reci da ne mozemo da se borimo za drugu poziciju sa ovakvom ekipom. Mnogo gore ekipe (individualno) se bore za drugu poziciju u svojim grupama. Mnogo gorim ekipama je to zadnjih par velikih takmicenja i uspjelo.
Ali kad se uzme u obzir priprema i trener naseg tima, taman smo tu nedje ispod prosjeka.
Austrija Francuska 3-1
Ajte batalite pljuvanje stručnjaci! I te stručne analize i mišljenja. Selektoru se nema što zamjerit, naprotiv. Ja sam svo vrijeme pričao je li moguće da ne igra Simon nego čkanjavi Bogavac, ali ispostavilo se da je to najbolji potez bio. Momak nije bio spreman za 90 min i kad ga je ubačio POJELI SMO IH!!!
Ako dobijemo Irce, a biće jako teško jer su čvrsti i imaće 1300 navijača uz sebe, odlična su ta 4 boda, iako su nam ova 2 bukvalno uzeta iz džepa...
Daj ne zebaj saro ,onog golmana Buducnosti ne bih na poligon pustio da brani
---Chelsea Fc---
a sto ce bit teze od ovog meca?
na fifa rang listi bugarska 16, irska 38.
http://www.fifa.com/worldfootball/ra...llranking.html
I to je ujedno bila jedina kvalitetna odluka u n zadnjih utakmica.
A sto cemo sa onim ispucavanjima lopte Bataka i Pekovica u prazno skoro 60 minuta igre? Tako nam je prosao skoro svaki napad, a ne moram da budem "strucnjak" pa da vidim da tu nesto ozbiljno nije u redu s obzirom da u veznom redu igra 5 igraca.
Kad smo povezali prvi put 3 pasa na sredini?
Pa ja sam odma reka da tebe trebaju da stave za selektora da to središ. Nego ne pitam se ja nego Dejo Savićević.
Inače, nikako ne kapiram ljude koji sad mogu da kažu da bi bilo nezasluženo da smo osvojili 3 boda a navijaju za CG! Aloooooo morončići, iduću utakmicu uz TV, ništa stadion... Prijatno.
Osporio si citavu igru reprezentacije koja ima dosta slabosti jos ali ovakve utakmice prave ekipu...bice to bolje masu...
1. Za tebe možda jeste kraj instant navijaču za mene nije!!!
2. Ima veze stadion i te kako jer sam ja i ovdje i tamo!!! I ja sam na tom stadionu ostavio noćas pola sebe i došao sad na forum na kojem ti švrljaš neke gluposti, a ti nisi bio na stadionu zar ne?!? Ako jesi, ne lupetaj više da te zamolim.
Osporio sam trenera reprezentacije (koji ako vec cjepidlacimo je one nacionalnosti za koju ti predpostavljas da ja navijam).
Nekoliko puta sam rekao da su momci odigrali fenomenalno, sto se njihovih pojedinacnih sposobnosti tice. Ali nisu samo oni odgovorni za igru tima. Sa Filipovicem cemo zavrsiti cetvrti bez obzira na njihov trud, a ako zavrsimo iznad cetvrtog mjesta, tebi i Ramosu uplacujem po 100 eura na racun po izboru.
Ne nerviraj se da te zamolim. Kao sto rekoh, stadion je stadion, a forum je forum.Originally Posted by Ramos
golman ocajan
odbrana i dalje nesigurna, osim Pavicevica, njemu svaka cast. Nisu uleceli tri klizeca starta, a Berbatova su se toliko plasili, a prosjecni igraci bi ga pojeli
vezni red slab i nepovezan, pogotovo Pekovic i Boskovic (koji je u napadu zassrao sve sto je mogao)
Bogavac, svaka cast na trudu, ali se cesto nalazio u poziciji centralnog napadac, dje visinom nije mogao nista. Jovetic, izvanredan i trud i igra. Vucinic - prvo poluvrijeme nervozan, ne trci i ne igra odbranu uopste. Za kapitena reprezentacije - nedopustivo. Ali pokazao da je igrac momenta. Vukcevic odlican, podigao reprezentaciju
Jos uvijek nismo uigrani tim, sto se vidjelo kad smo uzasno pali nakon prvog gola i sa glupim pravljenjem faula u blizini sesneasterca, kad smo i primili drugi gol, umjesto da se lomi njihova igra na sredini. Ko se sjeca igre Deportiva pod GOricom u zadnjim minutima, zna o cemu pricam.
Trener- katastrofalan!!! U posljednjih 10 minuta, izbacuje Drincica i Vucinica, a ubacuje dva napadaca, kada treba da osvjezi vezni red i odbranu, a uz to jos ubacuje onog manekena od Burzanovica. Ono nikako ne razumijem.
Na kraju se i Vucinic drao na selektora i Burzanovica, kontam da ste to primijetili...
Vecina ljudi je zla
Vidi se da nam izuzetno treba autoritet na sredini, koji ce poveivati odlicne napadace i komandovati odbranom...
Vecina ljudi je zla
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks