Page 122 of 1169 FirstFirst ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... LastLast
Results 3,026 to 3,050 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Thumbs up

Jelena u polufinalu protiv Dementijeve.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nole je pobjedio ali toliki problemi sa povredama i kondicijom i mišićima...
    Kada pratim mečeve Noleta više obraćam pažnju na to da li će izdržati cijeli meč nego što će uraditi u samom meču.
    Rekao je da su mu mišići nakon meča sa Hrvatom Ćilićem bili u potpunom ,,kolapsu"
    Doktor mu je preporučio da se ne kreće po suncu, da izbjegava napore...
    Je li on, brate, teniser ili baletan?
    Meni sve ovo pomalo ide na živce...
    Robredo u petom setu je izgledao kao da nije ni igrao prethodna 4 a Đoković ka na ,,samrti"
    Možda je sreća Đokovića što igra sa Rodikom jer njegovi poeni su kratki.Raspali kao na bejzbolu pa što bude.
    Ako njega prođe čeka ga vjerovatno nikada gori Federer sa kojim bi , po meni, lako izašao na kraj.
    Znači ,jedino je važno da se fizički oporavi i da bude spreman.
    U tom slučaju Rodik a i ovakav Federer su itekako savladivi...
    Ubjeđen sam da bi sa Gonzalesom bilo izuzetno teško!

Jelena u polufinalu i to sa Dementijevom.
    Postoji mogućnost da prođe jer igraju sličan tenis a čini mi se da Dementijeva više pravi neiznuđenih grešaka.
    Ali ako prođe igra protiv neke od sestara Vilijams i narvano tu su joj šanse ravne ,,0"" nuli.
    Sestre Vilijams su drugi svijet za sve sadašnje teniserke.
    Kada odluče da igraju -haraju.
    To su prave šampionke.
    Ovo sadašnje u ženskom tenisu nikada nije bilo gore.
    Kada se sjetim, Navratilove, Graf, Seleš...
    Kakvi su to bili šampioni. Najveći i veličanstveni...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Španski teniser Tomi Robredo optužio je danas Novaka Đokovića da je preuveličao
    ozbiljnost povrede tokom njihovog meča, kako bi dobio dodatno vrijeme za odmor.

Đoković je tokom drugog seta tražio ljekarsku pauzu jer se žalio na bolove u stomaku a, takođe, je teško hodao po terenu nakon što je izvrnuo članak, izvještava agencija Rojters.

U meču osmine finala Otvorenog prvenstva SAD Đoković je u utorak uveče pobijedio Tomija Robreda 3:2 u setovima (6:4, 2:6, 3:6, 7:5, 3:6).

"I ja sam trpio bolove. Trčao sam 'kao lud' i stopala su mi gorela, ali nisam htio da se žalim. Ako teniser nije dovoljno spreman, ne bi trebalo ni da igra. Poslije svake njegove pauze trčao je nevjerovatno brzo i udarao jako. Ali, on je to već radio nekoliko puta", rekao je Robredo, koji je po završetku meča pao na zemlju od umora.

Robredo je rekao i da Đoković zloupotrebljava mogućnost igrača da nekoliko puta u toku meča zatraže ljekarsku pomoć i smatra da je to novi problem u tenisu.

Robredova optužba nije prva koja ide na teret Novaka Đokovića o zloupotrebi ljekarske pauze, piše agencije Rojters.

Đokovića su 2006. i 2007. godine mnogi teniseri kritikovali, među kojima i Rodžer Federer tokom meča u Dejvis kupu, da u najvažnijim trenucima meča namjerno traži medicinski tajm-aut.

"Mislim da bi trebalo da se pozabavimo ovakvim stvarima. I ja sam trpio bolove i mislim da sam trčao više od njega, ali nisam želio da se žalim", ponovio je Robredo.

Robredo je naglasio da ne vjeruje u ozbiljnost povrede Novaka Đokovića.

"Pa, da li mu vjerujem? Ne. Mislim da je tražio pauzu jer je bio umoran, a umor je dio igre. To mu je mnogo pomoglo", rekao je.

Đokovićev protivnik u četvrtfinalu Endi Rodik već je upoznat sa zahtjevima Đokovića za ljekarske pauze.

"Bolovi u leđima i kuku? Grčevi... Ptičji grip... Antraks... SARS... Običan kašalj i prehlada", nabrojao je Rodik moguće razloge za pauzu.

Rodik je pokušao da objasni Đokovićevo ponašanje.

"Ako si povrijeđen - povrijeđen si. Đoković ili lako i bez razloga zove ljekara ili je najhrabriji čovek svih vremena. Na vama je da to odlučite", rekao je Rodik, prenosi Rojters.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Bila je neka neprijateljska atmosfera između njih dvojice tokom cijelog meča. Samo što se nisu popljuvali.

Moguće da je Novak malo naduvao svoju povredu, ali sam ja vidio da je jednom baš nezgodno izvrnuo članak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije ovo prvi put da Nole to radi, ja od pocetka sumnjam u njegove "povrede"

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

vidis, ja ne sumnjam u njegove povrede jer covjek mi evo 2 godine uvijek izgleda umorno i da svaki cas moze da se povrijedi.

dobi federer na sto muka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako Nadal stoji? Nijesam u toku pa mi recite ako nije problem
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nadal lagano ka vazda kako ce stojati to je legenda , koliko god ga mrzim moram da priznam da je totalni ludak , ubija sa mardijem fisem u 1/4 finalu!!
    a djokovic se ne moze gledati vise stvarno porede i cuda svaki mec , katastrofa !!!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal ce osvojit ja se iskreno nadam Stvarno onakvo trcanje i pozrtvovanje se ne gleda svaki dan. Sto se tice djevojaka nadam se da ce Jelena osvojiti posto Ana ne zasluzuje da bude broj 1!
    Io ci credo!

Welcome

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Nole jedva, sto je ono...

Vamos Rafaaaaaaaaa!!!

Mademoiselle.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post

Đoković je tokom drugog seta tražio ljekarsku pauzu jer se žalio na bolove u stomaku a, takođe, je teško hodao po terenu nakon što je izvrnuo članak, izvještava agencija Rojters.

U meču osmine finala Otvorenog prvenstva SAD Đoković je u utorak uveče pobijedio Tomija Robreda 3:2 u setovima (6:4, 2:6, 3:6, 7:5, 3:6).

"I ja sam trpio bolove. Trčao sam 'kao lud' i stopala su mi gorela, ali nisam htio da se žalim. Ako teniser nije dovoljno spreman, ne bi trebalo ni da igra. Poslije svake njegove pauze trčao je nevjerovatno brzo i udarao jako. Ali, on je to već radio nekoliko puta", rekao je Robredo, koji je po završetku meča pao na zemlju od umora.

Robredo je rekao i da Đoković zloupotrebljava mogućnost igrača da nekoliko puta u toku meča zatraže ljekarsku pomoć i smatra da je to novi problem u tenisu.

Robredova optužba nije prva koja ide na teret Novaka Đokovića o zloupotrebi ljekarske pauze, piše agencije Rojters.

Đokovića su 2006. i 2007. godine mnogi teniseri kritikovali, među kojima i Rodžer Federer tokom meča u Dejvis kupu, da u najvažnijim trenucima meča namjerno traži medicinski tajm-aut.

"Mislim da bi trebalo da se pozabavimo ovakvim stvarima. I ja sam trpio bolove i mislim da sam trčao više od njega, ali nisam želio da se žalim", ponovio je Robredo.

"Pa, da li mu vjerujem? Ne. Mislim da je tražio pauzu jer je bio umoran, a umor je dio igre. To mu je mnogo pomoglo", rekao je.

Đokovićev protivnik u četvrtfinalu Endi Rodik već je upoznat sa zahtjevima Đokovića za ljekarske pauze.

"Bolovi u leđima i kuku? Grčevi... Ptičji grip... Antraks... SARS... Običan kašalj i prehlada", nabrojao je Rodik moguće razloge za pauzu.

"Ako si povrijeđen - povrijeđen si. Đoković ili lako i bez razloga zove ljekara ili je najhrabriji čovek svih vremena. Na vama je da to odlučite", rekao je Rodik, prenosi Rojters.
    Umjesto da su srecni shto ima povredu oni se josh bune???Moram priznat da to prvi put chujem sad,kunem se !!!Poshtenije je za Robreda bilo da je rekao:"Moja jedina shansa u tom duelu je bila ako izmorim protivnika (uzgred je vodio 1:0) shto mi nije poshlo za rukom!!!"
    ps: medicinska pauza je 3 min. shto na mech od 3-4 sata ne predstavlja VELIKI odmor i shansu da razbucate protivnika
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Talking

Ko gubi ima pravo da se ljuti.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post

mogao je i robredo traziti med. time-out poslije onog njegovog pada, pa da i on ufati malo zraka, ako ga je sve boljelo, ko mu je kriv
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Desert Eagle View Post
    Nadal ce osvojit ja se iskreno nadam Stvarno onakvo trcanje i pozrtvovanje se ne gleda svaki dan. Sto se tice djevojaka nadam se da ce Jelena osvojiti posto Ana ne zasluzuje da bude broj 1!
    ali safina gazi :P uh tesko iko osim serena moze sa njom !!!
    Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    565
    Thanked in
    406 Posts

nocas oko 02.15 DJOKOVIC-RODIK

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    7 Posts

ajmo Noleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posle Madone stiže Nole

NA teniskoj mapi sveta uskoro će biti ucrtana još jedna tačka - Budva ATP!
    Najdalje za godinu dana ovaj gradić koji je uspeo da dovede “Rolingstounse”, Lenija Kravica, Madonu, ugostiće zvezde svetskog tenisa: Nadala, Federera i Đokovića! Trebalo bi da se izgrade vrhunski teniski tereni sa pratećim objektima, kako propisuje Svetska teniska federacija.
    Gde će se internacionalni teniski tereni nalaziti - još nije definisano. Postoje dve opcije. Prva, da budu na istom mestu gde su i sada, na Slovenskoj plaži, i druga da se prebace na plažu Jaz, koja je koncertima poznatih postala nadaleko poznata.
    - U svakom slučaju - kaže Boban Kumburović, generalni sekretar Teniskog saveza Crne Gore - Budva je najveći favorit. Ona je turistički i ekonomski centar, a budući da već ima 12 terena mislim da je mnogo lakše te terene preurediti, nego graditi nove. Može se srušiti pet terena, umesto njih se naprave tribine i ostalo, a ostavi sedam, koliko je sasvim dovoljno za turnir ovog ranga. Napraviti vrhunske teniske terene veliki je posao i izdatak. Potrebno je iskopati metar ispod zemlje, napraviti drenažu, pa tek onda podlogu. O pratećim elementima kao što su tribine, svlačionice, parking i sve ostalo da i ne govorim. Zato, mislim da je bolje rešenje preurediti stare, nego graditi nove terene.
    Dvanaest teniskih terena od HTP “Slovenska plaža” trenutno zakupljuje Srđan Stojanović. On nam je rekao da bi tereni mogli biti vrhunski kada bi se u njih uložilo, kao i da u okruženju postoje još samo tri u Bečićima i dva u Miločeru.
    Kako “Novosti” saznaju, nagradni fond za budvanski turnir koji je u procesu dogovora, biće neuobičajenovisok - oko trista hiljada evra.
    - Ako hoćete da vam na turniru igraju Nole ili Nadal, onda morate da imate jak fond - kaže Kumburović. - A ako dovedete njih dvojicu, na turnir će vam doći 70 ostalih. Takođe, mnogo je lakše od Svetske teniske organizacije koja dodeljuje turnire po kalendaru, dobiti turnir sa većim, nego sa manjim fondom. Ako se Svetozar Marović angažovao da postanemo domaćin ATP, siguran sam da će Crna Gora u tome i uspeti.
    Teniski savez Crne Gore koji deset godina održava ženske VTA turnire (ove godine dva u Bečićima i jedan u septembru u Podgorici) odavno se bavi mišlju da pokuša i sa muškim tenisom. Za to im je, međutim, bila potrebna podrška sponzora i ljudi koji mogu da organizuju turnir tako visokog ranga. Iako ima sjajne tenisere, primera radi, Srbija nema ATP turnir.
    - Ako se Crna Gora opredelila za elitni turizam, onda mora da dovodi elitu u svakom smislu, pa i sportskom. To će joj više značiti nego da ima deset malih turnira - zaključuje Kumburović.- Još bolje bi bilo kada bi imala jednog sjajnog tenisera. Ali,ko zna, možda će baš ATP pokrenuti naše klince.

RECEPT VATERPOLISTA
    - ZAHVALJUJUĆI uspehu naših vaterpolista koji su najbolji promoteri Crne Gore, kod nas se trenutno gradi desetak bazena. To je velika investicija, ali neophodna. Tako ćemo najbolje promovisati i tenis. Trenutno je u Podgorici raspisan tender za izgradnju sedam terena - kaže Kumburović.

SEZONA
    ATP turnir u Budvi najverovatnije će biti organizovan pre ili posle turističke sezone: u maju ili u septembru.
    Tada je klima najprijatnija, a to je i period kada nema mnogo gostiju.

izvor:Novosti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Robredo, Rodik, Federere...
    Po meni su potpuno u pravu što se tiče Novaka!
    Ako si povrijeđen ne treba igrati i tačka.
    Bojim se da će Novak ovakvim ponašanjem izgubiti navijače i simpatizere i da će se teniski mediji okrenuti protiv njega.
    Nemoguće je da Nole već godinu dana ,, umire" na terenu a da nikako u pravom smislu ,,umre"(padne od umora ).
    Ili se liječi ili ne igraj!
    Ako poslije poraza od Rodika pomene svoju iscrpljenost i fizičku spremu onda je kandidat da mu publika u potpunosti okrene leđa!
    Ne traži opravdanje i alibi za potencijalni loš rezultat jer to nije sportski!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer u polufinalu sa jednim brejkom!
    Švajcarac je tokom cijelog meča samo jednom oduzeo servis Mileru i to mu je bilo dovoljno za pobjedu(7-6,6-4,7-6)!
    U potpuno ravnopravnoj igri , Federer je uspio dobiti 2 tiabreak sa rezultatom 7-5!
    U poslednjem setu odnosno tiabreak gubio je 4-1...
    Ni sjenka velikog Federera.
    Mislim da je za njega najbolje da polako napusti tenis jer će samo ukaljati svoje veliko ime!
    Da je igrao sa Rafom ili Noletom bio bi zbrisan sa terena!
    Više je promašio forhenda sada nego na cijelom turniru prošle godine!
    Savjet za Rožea.
    Idu, ne brukaj se...
    Ako mu ovo večeras nije bilo dovoljno da se opameti, ne znam što je.
    Pa čovjek je na jedvite jade pobjedio 100 i nekog igrača svijeta!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

pa nece valjda da ide kad je dosao vec u polufinale

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fererer rutinski do polufinala 3:0. Mozda po setovima i nije toliko ubjedljivo, ali 3:0 je 3:0. Cak i u najboljim danima je znao da prepusti, onako bez razloga, set nedoraslom protivniku. I poslije da ga utuce laganice. Ubijedjen sam da je kojim slucajem prvi set veceras poklonio protivniku da bi ga narenih 3 posteno umlatio.

Nadam se da ce u polufinalu i finalu zaigrati kako zna i uskoro opet biti no.1. Ova godina za njega prilicno losa, zapoceta sa mononukleozom, a i pored toga rutinski je stizao do finala, prvo roland garosa pa onda i vimbldona, a i sada se smijesi finale.

Stavite se u poziciju Nadala prije godinu dvije, bio bi presrecan sa tri finala grenslema, a do sada su odigrana 2(AO je igrao bolesan) i Fedex ima isto toliko finala, sada na US openu ima i polufinale. On se nalazi u situaciji u kojoj se nalazio Nadal nedavno, dakle besmisleno je pricati o povlacenju. Fedexu je trebalo samo malo vise srece u finalu vimbldona i sve bi bilo drugacije. Mozda ga sad pogleda sreca i sve se opet vrati na staro...

Ima u njemu jos dosta rezerve da vlada jos par godina, naravno sada je znatno teze, Nadal igra kao lud! Nadal je jedini teniser koji se moze mjeriti sa Fedexom u ovom trenutku, da nije njega Fedex bi vladao bar jos 3 godine, a i ovako se nadam da ce se vratiti na prvo mjesto. E sad, znam da su ljudi navikli da Federer mlati sve ko od sale, ali pojavio se jedan Nadal, teniski vanzemaljac; i sad zbog toga pocela prica kako Federer treba da se povlaci. Jest, kako da ne. Sad je za razliku od prije, trka u dvoje, Federer vise ne trci sam. Ovako je za tenis mnogo bolje, jer njihovo rivalstvo je u najmanju ruku ravno Samprasovom i Agasijevom.

Neko realno predvidjanje bi bilo da se njih dvojica bez konkurencije smjenjuju na prvo i drugo mjesto na ATP listi.

Veceras Nole sa Rodikom. Ako Rodika ne bude kenjaoo servis mislim da nece bit problema za Nola. Nole, ovako "izlomljen od povreda" mislim da nema sanse sa Federerom. Ako pak Rodika bude isao servis veceras nece ga opet protiv Federera ic tako da ocekujem opet finale Federer-Nadal, a to je stvarno praznik!
    Last edited by hologram_universe; 04-09-08 at 23:53.

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    235
    Thanked in
    132 Posts

Thumbs up

Kakav četvrti set! Bravo Novače!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nole me potpuno iznenadio!
    Od iscrpljenog igrača, koji samo što ne ,, umre" na terenu do fascinantno spremnog, kao munja brzog...
    Trčao je čovjek za loptama kao da mu je zadnji meč!
    Do ovog meča za te i slične lopte nije ni pokušavao da stigne već ih je pratio pogledom.
    Kako se oporavio da se od najnespremnijeg pretvorio u najspremnijeg tenisera nije mi jasno.
    Ličio je na oluju!
    I što reći za polufinale sa Federerom.
    Ako bude kao danas , Federerer a sjutra ni Nadal nemaju ni promil šansi ali ako se vrati ,,teturanju" onda gubi sto posto...
    Što je to od vječito povrijeđenog Noleta , napravilo tako čvrstog i istrajnog momka ...
    Jednostavno, ovakav Nole je bez premca ali hoće li biti i dalje ovakav...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hologram_universe View Post
    Fererer rutinski do polufinala 3:0. Mozda po setovima i nije toliko ubjedljivo, ali 3:0 je 3:0. Cak i u najboljim danima je znao da prepusti, onako bez razloga, set nedoraslom protivniku. I poslije da ga utuce laganice. Ubijedjen sam da je kojim slucajem prvi set veceras poklonio protivniku da bi ga narenih 3 posteno umlatio.

Nadam se da ce u polufinalu i finalu zaigrati kako zna i uskoro opet biti no.1. Ova godina za njega prilicno losa, zapoceta sa mononukleozom, a i pored toga rutinski je stizao do finala, prvo roland garosa pa onda i vimbldona, a i sada se smijesi finale.

Stavite se u poziciju Nadala prije godinu dvije, bio bi presrecan sa tri finala grenslema, a do sada su odigrana 2(AO je igrao bolesan) i Fedex ima isto toliko finala, sada na US openu ima i polufinale. On se nalazi u situaciji u kojoj se nalazio Nadal nedavno, dakle besmisleno je pricati o povlacenju. Fedexu je trebalo samo malo vise srece u finalu vimbldona i sve bi bilo drugacije. Mozda ga sad pogleda sreca i sve se opet vrati na staro...

Ima u njemu jos dosta rezerve da vlada jos par godina, naravno sada je znatno teze, Nadal igra kao lud! Nadal je jedini teniser koji se moze mjeriti sa Fedexom u ovom trenutku, da nije njega Fedex bi vladao bar jos 3 godine, a i ovako se nadam da ce se vratiti na prvo mjesto. E sad, znam da su ljudi navikli da Federer mlati sve ko od sale, ali pojavio se jedan Nadal, teniski vanzemaljac; i sad zbog toga pocela prica kako Federer treba da se povlaci. Jest, kako da ne. Sad je za razliku od prije, trka u dvoje, Federer vise ne trci sam. Ovako je za tenis mnogo bolje, jer njihovo rivalstvo je u najmanju ruku ravno Samprasovom i Agasijevom.

Neko realno predvidjanje bi bilo da se njih dvojica bez konkurencije smjenjuju na prvo i drugo mjesto na ATP listi.

Veceras Nole sa Rodikom. Ako Rodika ne bude kenjaoo servis mislim da nece bit problema za Nola. Nole, ovako "izlomljen od povreda" mislim da nema sanse sa Federerom. Ako pak Rodika bude isao servis veceras nece ga opet protiv Federera ic tako da ocekujem opet finale Federer-Nadal, a to je stvarno praznik!

Jesi li ti gledao meč Federera ili je ovo neka šala!
    Jedva čovječe jedva je pobjedio 130 tenisera svijeta.
    Oba tiabreaka pobjedio je sa 7-5, od kojih je u poslednjem bio potpuno izgubljen 1-4.
    Samo je osvojio jedan gem na servis protivnika, griješio iz čistih udaraca, na mreži igrao sa velikim oscilacijama...
    Komentari sa eurosporta su da je bio potpuno ravnopravan meč u kojem je mogao pobjediti i Miler!
    Ako Nole bude igrao i trudio se kao protiv Rodika ,, poješće ga u tri seta".
    Ali, ajde da i dalje mislim da se šališ jer očigledno nijesi gledao meč...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Pa normalno da nije gledao meč. To se jasno vidi iz njegovog posta. Pročitao je rezultat na internetu pa misli da ga je Federed razbio jer je vidio 3-0.

Page 122 of 1169 FirstFirst ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)