dodatni resiver bbm-a kosta 65 eura, a osnovni 85 eura, to je 20 eura manje, a mjesecna pretplata za osnovni paket kod dodatnog uredjaja je 1.95 .
dodatni resiver bbm-a kosta 65 eura, a osnovni 85 eura, to je 20 eura manje, a mjesecna pretplata za osnovni paket kod dodatnog uredjaja je 1.95 .
Samo da se javim... novi kanal na Extra TV... uskoro![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
radio B92 na 1004, sacekajte do ujtru (ili nestrpljivi mogu vec sada da restartuju STB).
p.s. za sada call leter je Test 2, ali ce od sjutra biti radio B92. Uzivajte![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
a i ovdje mozete da slusate uzivo B92
http://delicast.com/radio/Serbia/Radio_B92
Ada koji ,novi, kanal nego PRO TV koji je trebao jos prije dva mjeseca da se doda...ali za t-com nikad nije ,kasno,! Dodajte neka dobra strana radija...pa cak i Eurosport HD...ako to ne predstavlja za vas ,,svjetski problem,,!?!?
sale koji je to novi kanal?aj daj nam bar tu informaciju...
Možda je Al Jazeera![]()
Posto je do sada dodavanje novog kanala automatski znacilo izbacivanje nekog od postojecih kanala,ko je zrtveno jagnje ovog puta?
moguce onaj albanski![]()
Ali brate cemu ovolike radio stanice, mislim nije da sad treba raspravljat o ukusima ali sve ove stanice mozemo pratit i bez extra tv. Nemogu stici da pogledam kanale a ne sad jos da slusam radio na tv. Extra tv sa extra radiom-servis prva liga. Daj bre ubacujte nove kanale a ne da gledamo radio....
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
dijelimo isto misljenje...nisam protivnik radia,al dajte nam vise kanalai to sportskih
Novi kanal je radio B92 i pustio sam ga za 1 minut od najave uskoro![]()
Znao sam da si na to mislio
Ostali su ochekivali bash neki Kanal![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Bice izbacen PINK, ali samo petkom od 21 do 23h :lolblue:
Uhhh kad bi mogli gasiti PINK za vrijeme svih onih spanskih shamponica i sapunica, glupih zamjena zena, kur*adzija, kukanja, plakanja i svakojakih mozgotrovackih emisija koje su tu radi ispiranja mozga ljudima (najgore u svemu tome - djeci)... E to bi bilo exxxtra.
Inace dajem glas za zamjenu pinka bilo kojim drugim kanalom. Trebali ste maci pink prije, a ne euronews. Imam i drugi prijedlog: stavite pink u neki dodatni paket hihihiihhiih - i eto vam zarade - masa ljudi ce vam uzeti taj paket, a nama je utjeha sto ga bar nece biti u osnovnom. Uh, ma kakav sam za ove strateske planove![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Sale zezaj se ti sa izbacivanjem kanalapa ce posle biti da izbacuju ljudi EXTRA TV iz kuce...ja koristim i mobilni i fixni i tv i internet od T-Coma da ne bude da sam protivnik telekoma...ali izbacivanje kanala vam nikakoooo ne ide u prilog
U koristi omladine je da se izbaci pink iz osnovnog paketa. Savjet svim onima koji su roditelji ili zive s mladjim bratom/sestrom - zakljucajte pristup pinku (parental control).
Last edited by =]Vlado[=; 04-09-08 at 09:41. Reason: ispravljanje kucopisnih greskica
Ja bih vam platio, samo da hocete izbacit Pink i Zona Romantica iz ponude.![]()
alo ljudi sta je vama?sale se sprda za pink i vi odjednom pokrenuste temu izbacivanja pinka....bolje umjesto toga da trazimo da nam ubace neki novi!
E bravo vam ga sad samo da poubacujete sve lokalne radio stanice iz cg da se ne ljute. Evo strasno sam zadovoljan sa ovim radiom tako da ga ne gasim od jutros imam na dva mjesta b92 ne znam smijem li prekinut pracenje programa.
Ovo iako receno saljivo slazem se sa tim, mada cete biti suoceni sa krivicnim prijavama znajuci koliko ljudi prate to. Eto slazem se sa vladom stavite ga u dodatnom paketu.Bice izbacen PINK, ali samo petkom od 21 do 23h :lolblue:
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Oh, lijepo je kad ima ljudi koji prepoznaju kakva se antikultura propagira preko toga kanala. Hvala za podrsku. Nista nas ne kosta da se oglasimo i izrazimo misljenje. Ne mogu prezaliti euronews, a gledam kako ljubicasti kanal prozdire mozgove i svata ovisnost...
da i @ titogradsky: zaboravih i taj da pomenem.
Ovo cu da pokrenem masivno, pocevsi od svih najblizih, drugova koji koriste extratv usluge, pocevsi od parental kontrole.
Last edited by =]Vlado[=; 04-09-08 at 12:06.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks