na topik "predlozi" svega sem predloga.
nevjerovatno mi je da vidim post : "ove filmove sam počeo da skidam, javiću vam kad skinem valjaju li"
da ne pričam koja je rijetkost naći pravi predlog, da se nekome stvarno svidio film i zbog toga odlučio da ga predloži.
ja sa zakasnjenjem kao i uvijek gledam filmove 10 godina posto izadju, al ko nije gledao parfem, OBAVEZNO , nece se pokajati
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
The Kingdom of The Crystal Skull- Novi avanturistički film sa Indiana Jones-om. Ok je premda nije kao prvi djelovi. Mnogo je zanimljiv.
Oduševio me je novi film sa Betmenom. Mislim da se zove Dark Knight. Takođe mislim da je ovo najbolji djeo.
"Prepoznaćeš me po ćutanju.Večni ne razgovaraju."
Novi Indy Jones je po meni bruka. Sto cine ovih dana od dobrih filmova to nije normalno. Cuo sam da oce i remake RoboCop da naprave.
Dark Knight je cak i previse savrsen, skoro nestvaran. Film ima sve sto je potrebno za uspjeh i nekoliko zanrova je sklopljeno u njemu, takodje i nekoliko prica. Prosto me odusevio film. Ja sam ga gledao ranije na neki idiotski snimak sa interneta ali sam bio sinoc u bioskop i odusevio me jos vise. Idem i nocas opet da ga gledam OBAVEZNO.
Inace, zanrovi koji dominiraju u Mracnom viezu su drama, akcija i triler. Prosto nevjerovatno. A oni glupi Marvelovi super herojski filmovi ne mogu ni svijecu drzat Mracnom vitezu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zdravo brate!
\\OFL•GIC
Premonition-Opomena (Sandra Bulok) niste gledali film na ovu foru.
znaci nisam jedini....dobro je![]()
Originally Posted by my name is ...
Tesko vama cime se bavite. Dobro je sto ovo nije neki gramaticki forum...
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
mnogo zanimljiv...pa jes ako ga poredis sa spanskom serijom,klasicni marketinski potez ,da se uzme koja kinta na racun stare slave,bruka od filma, a za ovaj drugi film ,i ja mislim da se zove tako,makar smo tako ga tako nazivali dok smo popunjavali 100 stranica foruma po nazivom dark knight hahah
evo vam i par predloga:
GRAD BOGOVA
GRAD LJUDI
dva odlicna,ali odlicna brazilska filma,narocito prvi (samo za one koji misle da je novi indijana tesko smece hehe)
Last edited by RiddicK; 02-09-08 at 20:12.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Sve je to uzalud ljudi. Ja sam apelova u vise navrata da se malo obrati paznja na to sto si pise na ovaj topik, ali nista. Jedino da otvorim novi, pa da brisem 80% postova... ali opet mi se cini uzaludnom rabotom, trebalo bi petorica da nas ima pa da stignemo sve toA opet, nije humano zabranjivat ljudima da pisu i da predlazu, iako coek (ja prvi) ocekuje malo vise sensa i obraza od kolega forumasa... Nash je forum, i sami smo krivi sto je ovakav.
Treba svi da pogledamo novi film sa Betmenom, cuo sam da je to najbolji djeo do sad. Ozbiljno.
I am the one who locks.
Evo izvolite. Shto se tiche ovog Betmena, poslije mnogih pozivtivnih reakcija, srednje ocijene na imdb 9.2, 3 film na listi imdb top 250 i td. odluchio sam da ovaj film chekam na dvd-u ili barem u bioskopu ( pod tip podrazumjevam bioskop tipa Kusturicin bioskop u Herceg Novim ) Do tad...
\\OFL•GIC
djeca covjeka odlican , ima jedna uzasno creepy scena koja me kupila, kad niz ratiste niz zgradu silaze sa djetetom i svi stanu sve se umiri oni izadju ovi nastave krljanje , evo se i sad najezih gledajte to
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Meni je zao, al ispod nika stoji objashnjenje moje sledece reakcije. Djeca chovjeka?!?! Kakav je to prevod filma Children of Man? Teshko je prevest ovaj naslov na srpski/crnogorski/hrvatski. Djeca chovjeka LOL
http://www.imdb.com/title/tt0206634/
Ko nije gledo, neka pogleda
\\OFL•GIC
mislim da su ga kod nas preveli potomci, nisam siguran
inače, dobar film
Kakav film se upravo zavrsi na Atlas,film je skotski i zove se THE MATCH, a radnja je da moraju da dobiju jednu utakmicu od 100 da bi sacuvali njihov pub,odlican je film i ako neko zna gdje ima da se uzme,moram ga imat u kolekciju
Last edited by ZOMBIAQ; 05-09-08 at 14:13.
Upravo odgledah "The Fall" pa ko voli fantazije nek obavezno pogleda....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks