Koliko sam ja svatio Berbatov je vec Unitedov dok je City ponudio 40m za Robinha ali ovaj oce u Chelsea tako da se bojim da ce ga City dobit ko i Ronaldinha sto je...
UFFICIALE: Il Palermo ha ceduto a titolo definitivo Mensah al Bellinzona
UFFICIALE: Il Lecce ha preso Boudianski
UFFICIALE: Stendardo dalla Lazio al Lecce
UFFICIALE: Basta dall'Udinese al Lecce
UFFICIALE: Gasparetto dal Chievo al Pisa.
UFFICIALE: Alvarez al Pisa
UFFICIALE: Del Grosso al Siena
UFFICIALE: Catellani dal Catania al Modena in prestito
UFFICIALE: Matheu al Cagliari
UFFICIALE: Succi al Palermo. Cavani con ogni probabilitŕ resterŕ in rosanero.
UFFICIALE: Andreolli al Sassuolo
UFFICIALE: Dzemaili al Torino
UFFICIALE: Milito dal Real Saragozza al Genoa
UFFICIALE: De Zerbi dal Napoli all'Avellino
UFFICIALE : Moti al Siena dal Dinamo Bucarest
UFFICIALE: Mauro Esposito dalla Roma al Chievo, in prestito.Yepes dalla PSG e Kerlon dal Cruzeiro.
UFFICIALE: il Genoa ha definito, con il Vicenza, l'acquisto del centrocampista Davide Brivio.
UFFICIALE - Il Napoli ha acquistato a titolo definitivo il giocatore della Reggina, Aronica per tre milioni di euro.
UFFICIALE : Domizzi - Il Napoli lo ha datto all'Udinese.
evo linka za spansku ligu http://www.marca.com/futbol/altasbajas08/
Last edited by laciale; 01-09-08 at 23:11.
Koliko sam ja svatio Berbatov je vec Unitedov dok je City ponudio 40m za Robinha ali ovaj oce u Chelsea tako da se bojim da ce ga City dobit ko i Ronaldinha sto je...
Samo neka mi neko kaze da je Robinhov transfer u Man City. Kako bih srecan bio.
TO MI KAZI. SAD CE PREMIER LEAGUE TEK NAJJACHA NA SVIJET DA BUDE!!!
DICIOTTO
Kalderon potvrdio: http://www.marca.com/edicion/marca/f...o/1160341.html
Bijo si poziw koi se neodbija
Nema me srecnijeg. Posle Arsenala,Man City mi je sad zvanicno najdrazi klub u Englesku ligu.
DICIOTTO
Jankovic u Genovu.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Kakvi su ti divljaci iz Sitija, očigledno sam jedini razočaran tim transferom Robinja...
Imaju baš malo napadača...
Jo, Benjani, Robinho, Vassell, Bojinov(vraća se tek u februaru) Sturridge, Etuhu, Caicedo, Evans...
Ja jos ne vjerujem i necu vjerovat dok ga ne vidim u dres Citya...sve se nadam da ce prec u mrzni Chelsea...Nije mi jasno sto su mu to ponudili ako je sam pristao da ode u City...mislim da oce u Chelsea to mi je donekle normalno(iako mislim da je prejadan za Englesku ligu). Najjace ce bit ako i Berbatova dovedu jer ipak izgleda da ovaj potpis sam ManU nije skroz cist niti zavrsena stvar.Sergio Garcia iz Zaragoze u Betis.
Last edited by G; 02-09-08 at 00:24.
Konačno i zvanično, Berbatov u Mančester Junajtedu za Ł30.75 miliona...
Što je ta pomama za Berbatovom???
Pa za njega su Rooney i Tevez doktori. Ja mislim da je precijenjen.
p.s.
Je li Crespo ostao u Interu? Vidim da ga Murinjo nije uvrstio u spisak igrača za Ligu Šampiona.
Last edited by Katunjanin; 02-09-08 at 09:49.
Ostao je u Interu...
pogledajte kako su agenti FIFA-e dostavili LEGA Calcio ugovor izmedju Milita i Djenove
ovo je ona prica od juce kako su zaksanili za minut
http://www.sportmediaset.it/calcio/v...ideo1962.shtml
Pa to je to, Tevez i Runi vise igraju kao krilni napadaci, obojica probijaju sa krila, a i vracaju se na centar da prime loptu, pogotovo Tevez.
Runi je potpuno zabudalio, cesce ces ga vidjet u ulozi asistenta nego strijelca (a ni jedno ni drugo mu nesto ne ide u poslednje vrijeme), sto me nervira namrtvo. Covjek nece da sutne bez kad mora, kad nema kome da baci, stalno nesto komplikuje, nema onog njegovog suta sa distance, nema suta na prvu, no je redovno primi i pokusava neku egzibiciju da napravi...
Dok je Berbatov igrac koji moze glavom da zavrsi akcije Mancestera po boku, a odatle se ne zna ko vise probija i ubaca upotrebljive lopte, a isto tako dobro igra nogom i ima dobru asistenciju. Ja sam prezadovoljan zbog njegovog dolaska u United.
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
greska moja, nije 55 nego 37 miliona a robinjo 40.
ovaj novi vlasnik sitija Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan je vlasnik 80% svega u Abu Dabiju i njegova firma posjeduje tacno 10% svjetskog trzista nafte i gasa.Inace je i predsjednik UEA i ima oko 15.7 milijardi dolara.
p.s Roman ipak ima 8 milijardi vise![]()
Robinjo u sitiju....CCC...Ko je na pocetku ljeta i pomisljao na to...Ali Arapi cine cuda...A ovaj Berbatov je meni vazda ****** bio...Ka i Runi maloumni....glavno je da se Jankovic usrecio prelaskom iz raspalog Palerma u Genovu,kojoj su nakon dolaska Milita porasle ambicije,ali i kvalitet,moze u onu avetnu talijansq ilgu da cilja mozda i mjesto za kup UEFA...
Zato sto je Berbatov bolji igrac od Krauca taman toliko puta koliko vrijedi vise... Ne znam, mozda se tebi ne dopada Berbatov, meni je on odlican spic igrac i daleko je od toga da je drvo koje ce gadjat u sesnaestercu...
Ja sam prezadovoljan njegovim dolaskom u United
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Cek,cek zar Robinho nije u Chelsea ?
Sta bi ovo bre ?
robinho man city !!!
Montenegrina montegrina , sladja od najsladjih mandarina, opija poput najboljeg vina .
Ja ne znam kako moze neko za Berbatova moze da kaze je los igrac ??? I uporedjivat ga sa Crouchom je presmijeshno... Jeva chekam da ga vidim u akciji
Robinjo shokantno, mada City se debelo pojachao, vidjecemo kako ce to sve izgledat na terenu, mozda odbrani fali malo iskustva, ali ne i kvaliteta...
BOOOOOOOM!!!
170.000.000 eura ce Mancester Siti ponuditi Junajtedu za Krisitjana Ronalda u januaru, izjavio je danas popodne Sulaiman Al Fahim, novi direktor Sitija i dodao da ce Siti postati najbolji klub na svijetu , cak bolji i od Reala i Mancestera.
epa sprdnjee
Last edited by laciale; 02-09-08 at 18:22.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks