Formula 1 uskoro u Crnoj Gori?
Biće mi to blizu![]()
Kimusa i Masusa sljedece godine u Ferrari a Phil Hill je umro u 81. godini zivota. R.I.P.
TAKUMI
Hahahaha, sad ovo procitah na indexu... genijalno![]()
Rekose sad i na vijesti...kakav boom!![]()
i ja to jutros pročitah... Kao potencijalno mjesto pominju dolinu Zete, jer je za to potreban ogroman prostor.....
Srce ce me strefit...:blah:
e kad krenu Ferrarijevi i McLarenovi bolidi čuće se kroz svu Crnu Goru... E Bože stvarno zvuči nevjerovatno.... Marović je rekao da već imamo Formulu 1 na moru, a imaćemo i na kopnu..........
ne da sam skeptik, negoooo... Toliko velikih zemalja se bori da dobije Gran Prix (npr. Rusija, Indija), dje se tu mi mozemo ugurat?
(nečitko)
ada eno na index.hr prica da bi u Banjaluci htjeli da "prave utrku". Misiiiim...
(nečitko)
Hmmmmm, nista nije nemoguce.![]()
TAKUMI
A ne treba neki ogromni prostor sad, Hungaroring npr. nije veci od 2x2 km... cool bi bilo kad bi oko nekoga brda napravili stazu pa malo da ide uzbrdo i nizbrdo kao Spa a i prirodne tribine su tu![]()
She is only here to annoy herself!
ma na Goricu! Ili Lovcen: prva brdsko-brzinska F1 ttka :mrgreen:
(nečitko)
dovesti madonnu i stonse, organizovati trku onih glisera je jedna stvar, a napravit stazu za formulu 1 od preko 100 miliona mi zvuci nemoguce...
...
Ada nece se pravit od CG para to je sigurno.
She is only here to annoy herself!
Montenegro Grand Prix! ih..:joint:
Hmmm, to uopste nije problem. Pare daju oni, a od toga bi imali zarade, jer tu bi isli svi, zamisli ti koliko ljudi bi dosli u CG da gledaju F1. Slovenija, Hrvatska, Albanija, Bosna, Serbija, Bugarska, Makedonija....
Bernija podrzava vlada CG, i to je baza tih planova. Da nisu Hrvati takvi, sad bi imali GP na Grobnik.
Ali da, znamo da CG kao prvo nema infrastrukturu, sve je u pm, nema puteva, glavni turisticki centar ljeti nema vode a ima GP stazu....hmmm....
Last edited by Fabia_Elegance!; 01-09-08 at 22:41.
TAKUMI
staza bi bila u okolini PG, kao sto napisase. A ko su to "oni" koji bi dali pare? I kako to da npr jedna UK vlada nema para da napravi valjanu stazu, niti rekonstruise Silverston, a "oni" imaju? Okle im?
(nečitko)
Mozda UK vladi ne interesuje Silverstone.
A znas li da svaka staza treba da ima svoj budzet.
TAKUMI
pa da, Sveto prica kako staza kosta 100-150 mil, a Madjarima donosi milijardu godisne, mora da su Britanci glupi, pa to ne kontaju, ne ide im matematika? I od cijih para mislis da bi se to radilo?
(nečitko)
Nemam pojma vjeruj mi. Valjda vlada, FIA, krede....
TAKUMI
Poslacu vam razglednicu iz Monze![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks