od sjutra...
pancamo,pa naravno da postoji mogucnost(ne znam tacno dal je takav slucaj sa knezevicem ili nekim drugim).ali kada se pogledaju reprezentacije cg i srb u vecini sportova ispadne da su procenti koje sam spominjao potpuno obrnuti,tj da su srbiji ima jako puno crnogoraca,a u cg skoro pa da nema srba.
vezano za subotica naleteo sam na nekom americkom forumu na pricu da bi mogao da igra za nemacku,od pre nekih godinu dana.evo kako se sam izjasnio:
he clearly stated in that interview that he was a "Bosnian-Serb".
a sa ovim se u potpunosti slazem:
It is simple -- a player should play for the country he has the emotional attachment to. If he doesn't have it, stick to club ball. National Teams should pick players who have an emotional allegiance to that country. It has nothing to do with where you are born and raised with, or being an immigrant or anything. Just pick the country that means the most to you and stick with it.
ja ti kazem da on sigurno do sada nije imao poziv srbije da igra.znam dosta ljudi koji su u fudbalu,niko nije cuo za tako nesto,niko u medijima nije cuo za tako nesto.osim ako ti licno ne poznajes nekog iz fss koji je licno sa njim bio u kontaktu.ja sam kazem ti poprilicno siguran da toga nije bilo,i ne pricam napamet.decko je do pre 3meseca bio u drugoj nemackoj ligi,i ako nismo ponudili marinu,koji je direktno iz druge lige usao u nemacku a reprezentaciju,nismo sigurno nudili do sada ni suboticu.
smatram da svaki igrac koji je srbin(isto vazi i za drugu drzavu) i koji moze da pomogne reprezentaciji treba da bude kontaktiran od naseg saveza(pogledaj primer hrvatske),i oni treba da se potrude da ga ubede da treba da igra za nas.ako hoce hoce,nece nece.protiv sam bilo kakvog placanja,moljenja i sl.
Kako se odje glave otvaraju sto je to..
AJMO CRNA GORO OOOOO !!!
roll tide
hmm,evo zanimljive vesti iz tracarskog kurira:
Lev vrbuje Subotića
Nemački selektor Joakim Lev vrbuje fudbalera Borusije iz Dortmunda Nevena Subotića da zaigra za „pancere“. On je izrazio veliko interesovanje za mladog i odličnog defanzivca koji ima američko državljanstvo, a poreklom je iz Republike Srpske. Lev je letos nagovorio još jednog Srbina, Marka Marina, da debituje za Nemačku.
- Subotić je veoma interesantan fudbaler. Informisaću se o njemu jer vidim da ima potencijal za nemačku reprezentaciju. Znam da je pod prismotrom Amerikanaca i Srba, ali ću se preko ljudi iz Dortmunda Mihaela Corka i Matijasa Zamera raspitati da li je raspoložen da zaigra za Nemačku - rekao je Joakim Lev.
ne znam dal je istinita,ali izgleda da prenose neciji drugi tekst.
necu vam vise kvariti topik,reko samo ovo da iskopiram.
dupli post
Last edited by NesaBG; 02-09-08 at 09:01.
2:1 za CG !
Nije bilo jutros u prodaji karata za jug..
Firma u kojoj radim dobice 30 karata za zapad,sto znaci da ce 1 radnik ostat bez karte jer nas je 31--- nadam se da to necu biti ja![]()
---Chelsea Fc---
moja preporuka da dodjes na sjever, dolaze barani, kotorani, cetinjani, niksicani, svi zajedno da bodrimo crnogorsku reprezentaciju, bez podjela samo crna gora
ko hoce da rezervise karte za 6 i 10 za sjevernu tribinu neka mi se javi na pm
dajte da nas bude sto vise da grmimo
AJMO CRNA GOROOOOOOO
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Trebaju mi karte za sjever ali samo sa Irskom, za Bugare sam nabavio.
Ko ima neka shine pm.
Bijo si poziw koi se neodbija
a sto danas nije bilo karata za jug?
Gdje se mogu karte kupiti? Za zapad, 2 mi trebaju za Irce...
Just to slip the skin...
Shalteri sportskog su bili zatvoreni danas al ima u blizini jedno pokretno prodajno mjesto![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Sad me zbuniste-prodaju li se karte posebno za svaki mec ili u paketu??
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
U paketu za prva 2 meca,sa Bugarskom i Irskom.
DICIOTTO
dako dobijemo 2 petrova (tj. jednoga) i berbatovasto je sa bozinovom?
i sto je s kartama za jug??????????????????
Bruka je sto nema karata za jug.. Opet ce da bude pola stadiona prazno.. Sramota..
Petrov nece igrati...
---Chelsea Fc---
Nije vazno ko će im igrati ko neće samo da mi zaigramo kako treba i pobijedimo pa makar i 1:0
Please ljudi, ako bude ikakav info za karte, javljajte...
Just to slip the skin...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks