Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 50 of 50

Thread: Podgorichani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Artemis View Post
    A neki su cak i do te mjere sigurni u sebe da se ni malo ne premisljaju sasvim slobodno i savremeno(tako gospodski) pricati o kombinacijima i ponuditi tu istu jer kombinacije su sad IN a zapravo se sve od prvog do poslednjeg boje lijepih zena i svakako ne znajuci kako joj prici smisljaju joj razne etikete koje je ne cine i samom pricom o nadrndanoj uobrazenoj podgoricanki samo potvrdjuju sopstvenu glupost i manjak manira...
    ne toliko lijepih, koliko se plase - jakih zena sigurnih u sebe...

Ali vidite ja i dalje mislim da ima izuzetaka.Onih hrabrih koje znaju prici curi na jedan suptilniji nacin,pokusati da dopru do iste i upoznati je zaista onakvu kakva jeste svojom inteligencijom i dokazati da ne spadaju u masu i da su prica za sebe...E takvog hocu da vidim pored sebe...
    izuzetaka ima, ali su - ili gejovi ili zauzeti ili zive na Zabjelo
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    ne toliko lijepih, koliko se plase - jakih zena sigurnih u sebe...
    O yeah

izuzetaka ima, ali su - ili gejovi ili zauzeti ili zive na Zabjelo

Izgleda da zato i nemam momka Da idem na Zabjelo ili da otpisem Podgorichane def.

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Izgleda da zato i nemam momka Da idem na Zabjelo ili da otpisem Podgorichane def.
    Ili i ti da postanes gej
    Biliv mi, kada se prevazidju osuda sredine i nerazumijevanje familije- opusteno...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

E imas pravo... Objavljujem da sam od nocas Gej

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

E imas pravo... Objavljujem da sam od nocas Gej
    Kad cemo u shoping, krealju
    :kamikaza:
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    4,426
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

Konacno iskrenost!
    Sexualno iskompleksirane pizde, nesigurni, premazani, sa nevjerovatnom zeljom da uskoce u prosjecnost i masu, kako se ne bi isticali i ispitivali samog sebe, sopstvene zelje i potrebe (jer bi onda morali shvatiti kako zive)

Ah da, kombinacija Serdjo Pjacoti cipela i trenerke - je posebna prica
    e sad moze slobodno lock, sa ovim je sve receno.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Pretjerali ste ga previše.
    Ne dovodim u sumnju da ima takvih tipova sa svim tim "divnim" karakteristikama, ali nemate pravo da globalizujete to na sve Podgoričane.
    Možda se krećete u pogrešnim društvima, i stvorili ste taj pogrešni utisak o njima, u svakom slučaju ne želim da ulazim u razloge tog vašeg pogrešnog mišljenja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Poslije onih krasnih opisa njeznijeg pola, zanima me kako bi koleginice forumashice opisale nas Podgorichane.
    Najbolji. Ima izuzetaka, naravno, ali nije strašno.
    Never Complain, Never Explain

I'm here to spread love all over the world!
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba vise sexa ovome gradu, pa makar i na silu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mugi View Post
    Mugi svaka ti je kao Njegoseva

Ja sam zadovoljna podgorichanima.....makar tim momcima koje ja poznajem, kulturni duhoviti, zabavni, veliki prijatelji....

A ovi drugi pa hm vole da se predstavljaju kao macho tipovi ustvari su velike pizde.......hvalisavci veliki bez realnog pokrica ...pricaju i hvale se onim sto bi oni vojeli da su uradili. i tako ima ih raznih ..... Vole da izmisljaju price i obavezno su u istim ucestvovali tako da se desi da od pet sest momaka cujes jednu te istu pricu u kojima je svako od njih glavni junak... I tako ima sve to svoje drazi...

Cikotici su jedna izumirujuca vrsta i polako nestaju kao i cikoticke na veliku zalost nas staropodgoricana.... A to je duh jedne stare Podgorice koji se vise nigdje ne moze osjetiti
    "Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Da idem na Zabjelo ili da otpisem Podgorichane def.
    Nema ti druge, beS Shaja! :joint:
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

podgorica je postala buvljak, svega i svacega u njoj... tako da postaje sve teze izvuci nesto precizniji presjek karaktera, tj. psiholoskog profila jednog pg-nina...

kako ono rece Brcko: "kuliramo mi na klupu, kad vidimo dva $evernjaka kako gaze ulicom... nabadaU li, nabadaU... kad ce ovaj moj drug: "brate! oprosti sto smo asfaltirali!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ßøgìñjå View Post
    Pretjerali ste ga previše.
    Ne dovodim u sumnju da ima takvih tipova sa svim tim "divnim" karakteristikama, ali nemate pravo da globalizujete to na sve Podgoričane.
    Možda se krećete u pogrešnim društvima, i stvorili ste taj pogrešni utisak o njima, u svakom slučaju ne želim da ulazim u razloge tog vašeg pogrešnog mišljenja.
    Vec je objasnjeno zbog cega se vrse uopstavanja - kako bi se uocio neki zajednicki sadrzaoc i izvukle neke cjene. Naravno da to ne vazi za sve ljude, ali za jednu ogromnu vecinu - da.
    Ako ne zelis da ulazis u razloge zasto neko misli drugacije od tebe, onda je zaista upitno - sto trazis ovdje? Istomisljenike?

Quote Originally Posted by Nikolina View Post
    Najbolji. Ima izuzetaka, naravno, ali nije strašno.
    Zasto i kako seu najbolji? Sto ih to cini najboljima? Ovdje ne mislim da opisujes sve one s kojima si imala intimni kontakt (jer neces biti objektivna), vec generalna ocjena

Quote Originally Posted by Mugi View Post
    Odje svi masturbiraju...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Komplexashi, dopadaju im se stereotipi, optereceni izgledom. Mufloni.
    A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by AisaJ View Post
    Komplexashi, dopadaju im se stereotipi, optereceni izgledom. Mufloni.
    Tako je (za sve osim za ovo Mufloni; a ne nosorogovi)
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Vec je objasnjeno zbog cega se vrse uopstavanja - kako bi se uocio neki zajednicki sadrzaoc i izvukle neke cjene. Naravno da to ne vazi za sve ljude, ali za jednu ogromnu vecinu - da.
    Ako ne zelis da ulazis u razloge zasto neko misli drugacije od tebe, onda je zaista upitno - sto trazis ovdje? Istomisljenike?
    Prvo, Bonja odakle tebi pravo da ocjenjuješ Podgoričane, i zar misliš da su te tvoje ocjene relevantne? Možda iz ko zna kojeg tvojeg subjektivog negativnog iskustva sa pojedincima, pokušavaš svim Podgoričanima da daš te epitete.
    Zar misliš da taj stav što zastupaš može da važi za većinu? Nikako jer ti tu, kako kažeš, ogromnu većinu nit poznaješ, nit možeš da procijeniš! A da ne ulazim još i u to koliko ti je vremena potrebno da bi nekog upoznao i mogao procijeniti.

ZAto to tvoje iskustvo možeš da imaš na određenom uzorku, isto kao i moje iskustvo koje je svasvim različito od tog. Globalizacija svih nikako!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ßøgìñjå pa on i ne rece da su svi nego vecina
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema vise onih dobrih rilejshnshipova samo gledaju kako ce ko kome da ga sprcne....Pravi opis modernog pridoslog omladinca tzv stojsera koji sebe naziva Podgorichaninom..... A opet ljudi se samo i jedino dijele na ljude i neljude pa ne znam koliko nam je relevantna ova nasa prica....
    Last edited by MaJLeNa; 27-08-08 at 13:38.
    "Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ßøgìñjå pa on i ne rece da su svi nego vecina
    To može da kaže samo za pojedince, a ne za većinu. Isto kao i svi mi ne možemo govoriti o većini, a već sam sve rekla zašto u prethodnom postu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja evo da se ogradim, gore sam govorila o ljudim akoje sam do sad upoznala. Mozda nedje i postoji savršeni Podgoričanin. Samo ga ja ne sretoh još za 26 godina. Ustvarni, ne mora bit savršen, samo da mohu reći NORMALAN MOMAK... Al okle... Izumrlo je to davno. Šteta što nijesam rođena ranije, puno ranije, kad moj otac i stric recimo. Tada je glavno bilo ko ce brze foru smislit, a ne ko će ga kome prije spuštit, i ko će koga zajebat.
    Last edited by kuglica; 27-08-08 at 13:43.
    A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aisaj hoces da kazes da su svi tvoji drugovi, ako ih imas naravno, kako ono reche kompleksashi i mufloni...

Ovdje ne pricamo samo o momcima kao potencijalnim emotivnim partnerima nego o muskom rodu generalno...... Nije valjda da do sada nisi upoznala musku osobu u Podgorici koja nije kompleksas i muflon.....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znachi treba nam neki chavo shto zna dosta PG, ili josh bolje neka malja koja zna dosta Pgrichana...
    Opet valjalo bi vishe takvih...mozda iz razlichitih mjesta...i razlichitih godina..i....i...

Chinjenica je da je veoma teshko napraviti generalno i opshte mishljenje...mozhe se jedino uzeti u obzir neka zajednichka osobina koju vishe ljudi istiche...ili napraviti pool...mada nisam sig da je tako ozbiljna rasprava...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prvo, Bonja odakle tebi pravo da ocjenjuješ Podgoričane,
    Otkud? Je l' to pravo treba da se zasluzi ili mogu da ocjenjujem okruzenje u kojem zivim?

i zar misliš da su te tvoje ocjene relevantne?
    Mislim, inace ih ne bi pominjao.

Možda iz ko zna kojeg tvojeg subjektivog negativnog iskustva sa pojedincima, pokušavaš svim Podgoričanima da daš te epitete.
    Mozda je zajeban argument, jer ako ga uvedemo u raspravu, sve podje u tri fine, jer i ja svaku tvoju ili bilo ciju pricu mogu da osporim sa jednim dvnim neobavezujucim Mozda
    Poenta je - ako vec hoces da polemises, onda to radi malo zrelije, a ne kao da sjedimo ispred Mimija, pa mi ti odgovaras na moje zvizdanje. Ako te zanima kako sam dosao do svojih stavova, mozes fino da pitas i dobices odgovor

Zar misliš da taj stav što zastupaš može da važi za većinu?
    Da, mislim- inace ga ne bih zastupao. Je l' ti bas cesto dolazis u situacije dje ljudi pricaju ono u sta nisu sigurni ili sta?

E sad sasvim je druga stvar da li sam u pravu ili ne. Ja moj stav imam i cekam polemiku, pa da vidimo st ce izaci na kraju.

Nikako jer ti tu, kako kažeš, ogromnu većinu nit poznaješ, nit možeš da procijeniš! A da ne ulazim još i u to koliko ti je vremena potrebno da bi nekog upoznao i mogao procijeniti.
    Kao prvo, s obzirom na moje godine i na profesiju, poznajem itekako dovoljan broj muskaraca u Podgorici. I starijih i mladjih, a i onih koji vise nisu medju nama (dijaspora).
    Kao drugo, da bi donio onakve stavove - pored poznavanja ogromnog broja ljudi, koristim se i nekim drugim stvarima, kao sto su naucni radovi sociologa, psihologa, politikologa, istrazivanja vrijednosnih okvira ljudi u PG, konzumentskih navika, psiho profila, kriminalnih izvjestaja, carinskih i izvjestaja o prihodima, rashodima, potrosnji luksuznih roba... Ogroman broj podatak, koje integrisem u jednu logicku cjelinu - ciji je pojednostavljeni rezultat bio iznesen u nekom od gornjih postova.

Eto, ukratko. Ako si mislila da razgovaras sa nekim neukim napaljenim derletom, koje je samouvjereno u sebe i lupa kao Maxim po diviziji proizvoljne ocjene, a motivisan ili nekim losim iskustvom - onda si se prevarila.

ZAto to tvoje iskustvo možeš da imaš na određenom uzorku, isto kao i moje iskustvo koje je svasvim različito od tog.
    Razgranicimo subjektivna iskustva od naucno provjerljivih cinjenica, na osnovu kojih se vrsi kasnija sinteza

Globalizacija svih nikako!
    Molim te, a ovo mi je upalo u oko jos prosli put u tvom postu - ne koristi termin globalizacija jer on ima potpuno drugo znacenje od onog koje si mu ti namijenila, a koje se ziasta nerijetko koristi. Nas termin uopstavanje je sasvim prikladan
    Last edited by Bonja the Zmaj; 27-08-08 at 13:50.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by AisaJ View Post
    Tada je glavno bilo ko ce brze foru smislit, a ne ko će ga kome prije spuštit, i ko će koga zajebat.
    jos jedna razlika izmedju Cikotica i Podgoricana...
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

bonja, imas grdan nacin da repliciras, brate... kad iscjepkas ovako, vise ni na sta ne lici...
    a bas umijes fino da piskaras, pa je greota... jer ka nihila u svoje pero da citam... uzas...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)