Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
A i meni je to i jos jedna VEOMA bitna star (sad sam potpuno ozbiljan):

ExtraTV mi pomaze u izbjegavanju ekonomsko-propagandnog programa!!!!!
KAKO? Tako sto uvijek pauziram pocetak emisije, odem do prodavnice ili oposlim nesto korisno, udahnem malo vazduha, provjerim mail i nakon 10 minuta pocnem da gledam. Na taj nacin omogucavam sebi da premotam reklame cim krenu i sebi ustedim puno zivaca i vremena. A nekad jednostavno pritisnem pauzu cim dodjem kuci s posla i tako eliminisem 90 minuta reklama iz svog zivota.

I to mi puno znaci jer na taj nacin izbjegavam svakodnevno ispiranje mozga (apokalipticna buducnost prikazana u filmovima je, bojim se, bajka u poredjenju s onim sto nas ceka...). Gomila usluga, proizvoda, gluposti, ponuda, reklama se svakodnevno upumpava ljudima u glavu, pa su poceli da kupuju proizvode koji im nisu potrebni itd itd... Da ne pricam o cistom gubitku od 15 minuta dok gledam seriju ili emisiju koja traje 20 minuta.

Zivio ExtraTV - ubica EPP-a!! Isti sam savjet dao svima koje poznajem i mnogi su vec poceli da sprovode moju praksu. Ne sjecam se da sam u zadnja dva mjeseca pogledao I JEDNU TV reklamu.
Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Hhahahah i ja isto tako!! Ne znam jesam li jednu jedinu emisiju pogledala u realnom vremenu baš radi EPP-a. Kad mi se desi kod nekoga da gledam nešto, i kad krenu reklame, dodje mi da kažem premotaj, ali trt...ne može
Meni dosta znači i radi mobilnog koji svako malo zvoni, treab mi radi posla, stavim pauzu dok završim razgovor. Ranije mi se dešavalo, da ako gledam neku dobru emisiju a dave me glupostima, uvati me nervoza što propuštam. Ovako nastavim đe sam stala.
zar vas 2 hardverska frika nikad niste probali to isto sa TV karticama za komp, pa vam je ovo sad revolucija? Ja to imam i koristim otkako imam i ovaj komp, sto ce reci skoro 5 godina, pa valjda zato ne vidim sta je tu spektakularno...