Results 1 to 25 of 20746

Thread: Extra TV

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas sam dobio obavjestenje u vezi emitovanja ove serije napravili ste pomak s obzirom da se to ranije mijenjalo bez ikakve najave, ali ja mislim da je mnogo prakticnije da se datumi od-do znaci period emitovanja neke serije ili filma upise direktno u videoteci pored naslova filma ili u opisu o sadrzaju filma ili serije, jer ovako dobijemo poruku danas, a sjutra vec se pitamo koji li su bili ono datumi???

A ima jos jedan razlog sto nije prakticno slanje ovakvih poruka svim korisnicima zato sto ima onih koje ne interesuje ovaj dio ponude pa im to moze cak i smetati. Mislim generalno da je bolje da ovi podaci stoje u opisu filma/serije ili na spisku pored naslova jer u tom slucaju na te informacije nailazis samo za seriju/film koji te zanima. Jer jos nemamo naznacen period prikazivanja filmova u HBO videoteci da bi ljudi mogli da planiraju prioritet sta gledati da ne bi nesto propustili.
    Namjera mi je samo da dam predlog koji ce nam uciniti ugodnijim pracenje Extra TV-a svima nama. U zdravlje gledanje! Pozdrav!!!
    Last edited by amko; 20-05-08 at 12:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)