A gdje si mene nasao da pricas o picu koje se pije i pusi..ja niti konzumiram alkohol niti pusim niti spadam u sponzoruse da se tako izrazim..Inace to sto ti kazes da se nekad sa malo para organizovalo to je tacno zato sto su karnevalse feste trajale samo jedan dan a sad je to ipak 15 dana i sigurna sam bez obzira sto ti pouzdano tvrdis da se oni pripremaju 15 dana da pripreme traju ipak duze..Inace do prije par godina ti na Kotorskom festivalu nisi imao nijednu inostranu karnevalsku grupu..Ja sam preko godine rijetko kuci jer studiram al svaki karneval pratim i mogu ti reci da je ljetnji karneval svake godine sve bolji i bolji..Sto se tice Splendida i turizma bzv se svadjati oko toga jer ja imam neko drugo misljenje..Feste su nekad bile cak posjecenije jer su ljudi bili drugaciji a sad je mladima ispod casti jer sto bi nosili npr. odjelo klovna kad moze nositi stikle i minic i nabacit nesto jer ce tu biti tatini sinovi puni love..Vjeruj mi to nema veze sa Banderasom i sa karnevalom uopste...Sistem vrijednosti je poremecen pa trazimo gresku u drugima.. A drugo naravno da i Banderas zaradjuje jos najbolje da radi za dz tih 15 dana sto organizuje..

Reply With Quote
Bookmarks