Quote Originally Posted by MNT View Post
Oni su skinuli moj post, u kojem sam mu jedno drugo objavio nazalost.

Oni mislu da su one slike aktivnog PVO-a u BG photoshop.

Ja uopste inace neznam odakle ovome liku da odreduje ko smije da drzi CG zastavu a ko ne. On je Crnogorac i ja, jedina razlika je da on podrzava kao i vecina drugih zapad, a ja ne.

Ako Rusija po vasim misljenjem nije mocna sa oruzijem onda bar jeste sa uljem i naftom. Kad je NATO mogao napadnuti SRJ 1999 moze i Rusija malo podici cijene transporta nafte/ulja + naftu/ulje samoga vec, pa cemo vidjeti koliko ce drugovi Evropa olaksati sta se tice Kosmeta. Ne mora se uvijek ratovati, i mentalne taktike su ponekad dobar odgovor. Signurno sto se tice Rusije VS Evrope.

Nego vjerujem da to trenutno nece ucinjeti.
Prijatelju, svi oni gledaju u nama malima potencijale za iskoriscavanje i muzenje... Englezi su pola svijeta popljackali i koliko imaju ostrva u svijetu koja su prisvojili pa cer dalje..... nema tu bratskog interesa , i Rusi imaju svoju racunicu zasto podrzavaju nekoga... Novac, njihov brat, kum, Bog je novac.....amerikancu, rusu, englezu, holandjaninu, njemcu..... Uzivaj u zivotu sto te boli ona rabota za te stvari kada cijeli svijet vidi sto cini amerika u iraku i svi cute i okrecu glavu...... nema pravde, sve je zakon jacega a i amerika znaj ako propadne zivjecemo zapamti ka najgorih godina devedesetih zato se ne raduj puno tome....